من خودم بار ها با همین چشمای خودم دیدم که طرف سر تیمو به باد داده ما ریپورتش کردیم بهش آیتم rare داد
فک میکنم کاملا شانسی باید باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم بار ها با همین چشمای خودم دیدم که طرف سر تیمو به باد داده ما ریپورتش کردیم بهش آیتم rare داد
فک میکنم کاملا شانسی باید باشه
الان اسکیل 3 huskar چطوری کارمیکنه ؟
این مال قبل پچ 6.86 عه
الان 65% مجیک رسیستنس داره
چرا اخه تو این پچ dazzle رو انگولک کردن چراااااا..چراااااااااااااا اااااااااااااا
هوسکار همش یه magic resist داشت که الان اونم کم شده من با چشم خودم دیدم که زئوس با اسپل هاش زدتش توی این پچ ولی قبلا چه مجیک 300 تایی میخورد چه 1000 تا یی اصلا روش تاثیر نداشت
راستیاتش یه ذره بلید میل میتونه اذیتش کنه ولی خب اونجوریم دیگه خیلی باگ بود طرف با لول یک اکانت باهاش رو بیستا کیل میگرفت
ولی کلا پیک کردن هوسکار جلوی بعضی هیرو های سنگین زن تانک مثل بوچر یا اسلو کننده مثل وایپر کار اشتباهیه
البته بارها گفتم بازم میگم کاملا به بازی و آیتم ها بستگی داره ولی اصولش اینه که بوچر با اچ پی زیاد و بلید میل هوسکارو بکشه و وایپر با التیمیتش اسلوش کنه و بکشدش
هیرو یوزره هوسکار
تجربه نشون داده اگه هوسکار تنها باشه اول بازی توی لین میتونه بد دهن هیروهای دشمن لین های دیگه رو سرویس کنه در ضمن باهاش جنگلم میشه رفت ولی خطرناکه و باید با هلت یک وایسین فارم کنین
باید کریپ جنگلی های نزدیک زنو از پشت اتک بدید ولی اونا مجبورن دور بزنن تا بتونن شمارو اتک بدن
اگه zeus مید حریفو گرفته هوسکار بهترین گزینه برای فرستادن به میده!!!! البته کلا zeus که مید باشه هیرو مید دشمن شاد میشه
نکته اگه zeus تو تیم حریفه رفتن به جنگل با هوسکار اشتباه بزرگیه
سلام
دوستان یه جا دیدم طرف واسه میپوی فرعیش tango شر کرد و استفاده کرد . کسی میدونه چجوریه ؟ (نمیدونم شر کرد یا کار دیگه ای کرد . چون در حالت عادی نمیشه)
دوستان بنده موس Rival Dota 2 گرفتم توش کد دریافت آیتم DOOM رو داره ولی عمل نمیکنه توی گیم نت اینفینتی که بودم یکی بود که باید ایمیل بزنی ولو کد رو بدی تا بهت آیتم رو بدن.
دقیقا باید به کی ایمیل بزنم؟
مشکل حل شد با VP*n وصل شدم آیتم رو داد.
سلام دوستان چرا من نمی تونم تو لابی ها پیام بدم
فایل پیوست 4252
از کی تا حالا bottle به sidelane shop اضافه شده ؟ ! شاپ های لاین های کناری
سلام
داداش bottle از 6.86 به شاپ های کناری اضافه شده با این تفاوت که فقط 1 شارژ داره،موفق باشی.
سلام:-o:(
من دوستم برام فایل نصبی دوتا 2 ریخته . بعد از ورود به بازی باید یه مرحله رو انجام بدی با یه هیرو(الان اسمش یادم نیست:D:D:D)و چند تا کریپ رو کشتم بعد رفتم تو یه مغازه و... . ولی مشکل اینجاس که پسر خالم بهم گفت دوتا 2 اصلا مرحله نداره :-/=((=((
حالا نمیدونم اون اشتباه کرده یا دوست من
ولی من رفتم تو استیم دوتا 2 رو نشون داد و درست بود (ولی نمیدونم چرا 6 گیگ دیتای اضافه خواست)
حالا اگه بازی که من دارم درست باشه حتما باید این دیتا اضافی رو برای بازی کردن دوتا 2 آنلاین دانلود کنم؟
اگه جواب سوال بالا بله است هر چند وقت یک بار این آپدیت ها میاد؟ من که حجم اضافه نیاوردم هر روز دیتا دانلود کنمx-(
اکه فایلی که دوست من داده خرابه میشه آموزش نصب و بازی کردن دوتا 2 رو بدین؟(لطفا اگه میتونین تصویری آموزش بدین)
نکنه رفتی تمرین زدی؟
باید بری تو استیمت بعد تو قسمت گیمز دوتا 2 رو پلی بزنی
میره تو بازی یه صفحه میاد اطلاعاتت اونجا بالا گوشه چپش نوشته شده
پایین سمت راست نوشته play dota
اونو بزن برو تو قسمت play with bot
یه سطح انتخاب کن start match رو بزن که سبزه موفق باشی
اگه میبینی نمیره تو بازی میخوای یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن
سلام میشه در مورد این عکس توضیح بدید .
اونایی که دورشون خط کشیدم .
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3552_01453542511.jpg
Versatility یعنی انعطاف یعنی اینکه چقدر شما هیرو های مختلف رو پیک میکنین کسی که فقط ی هیرو بشینه این میاد پایین براش
Fighting یعنی اینکه شما چه مقدار در کم کردن خون دشمنانتون سهیم هستید
عایا در تیم فایت ها شرکت میکنین
عایا محلی که درگیری هست شما حضور دارید
چقدر اسیست دارید
اگه انیشیت بکنین یعنی فایتو آغاز بکنین این نسبت به اون فاکتور های بالا بیشتر fighting رو افزایش میده
سلام ببخشید چطوری میشه آیتم های دوتا رو از یک اکانت به اکانت دیگر داد از اکانت های استیم منظورمه؟
جواب نمیدید؟
استیمتونو exit کنید یا اون بالا سمت چپ تو استیم change user رو بزنید و اکانت جدید رو وارد کنید
خخخخخخ
آیتمشو ندیدم
شرمنده
شما فقط میتونید آیتم های تریدبل traidable رو منتقل کنید
سلام
دوستان با میپو چطور میشه از پس earthshaker بر اومد ؟ آخرای بازی اصلا نمیشه کاریش کرد . یهو میپره وسط کارو تموم میکنه
یه نفر داخل بازی بهم گفت جاگیری ت جلو es اشتباهه !
ببین اگه es به عنوان ساپورت پیک شد که غمت نباشه با یه aghanim و dagger کاره es تمومه نکته( اگه es ساپورت بود با میپو مید برید تا لولتون بالا تر باشه) .
حالا اگه یه es راست کرد که کری بره شما تا اونجا میشه از درکیری با es خودداری کنی وقتی es کری بود travel برو بعد از dagger و aghanim و hex باید ایتم هایی بری که سفتت کنه eye of skadi . heart نکته( وقتی میپو هستید بازی نباید از 35 دقیقه بیش تر طول بکشه مزیت میپو lvl up سریعشه)
سلام
Match 2106972365 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
میگم این اکانت رو حدودا 1 ساعت پیش ساختم و یه گیم رفتم، تا مین 10-15 که کلا Courier نداشتیم، میخواستم برم Middle هم یه نفر لج کرده بود کلا حرف هم نمیزد فقط سرش رو انداخت پایین اومد میدل :| رفتم Safelane که Top باشه ( dire بودیم ) بعد خیر سرش طرف با Brsitle اومده بود safelane =)) بعد لست هیت هم نمیزاشت درست بگیرم :| خلاصه به زور مین 13-14 تازه تونستم Radiance رو بیارم :||||| بعدش دیگه گفتم گور باباش، تازه رفتم Jungle فارم کردم =)) هیچی دیگه خلاصه آخر بازی Full کرده بودم. کلا برای اینکه اکانت High یا Very High بشه اکانت ساختم. به نظرتون همینطوری ادامه بدم حداقل High میشه؟ چون xpm و gpm هر دو بد نیستن، فقط نگرانم لست هیت کلا زیر 300-400 بزنم high نشه :|
اره داش ببری همینطوری میشی
بنظرتو godfather - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats منم میتونم بشم ؟:D
آپ 500 مگی امده
برای منه فقط یا شما هم دارید؟
500 برای چیه؟
پ.ن
Dota 2 - Winter 2016 Battle Pass
بله برای همه هست...
داداش متنش رو میزاری لطفا برای من ارور میده نمیتونم وارد ص بشم.
تو آپدیت 500 مگی چی تغییر کرده؟ :|
خیلی چیزا از جمله ترول دوباره باگ شد،یا اینکه بازی های low pri دوباره روی مد all random قرار گرفتن یا اینکه هر 50 بازی میتونی یه rage quit کنی :)) که خودش بهت نشون میده میتونی یا نه ،یا اینکه 8 بازی low pri باید رفت 4 تاش رو حتما باید برد 4 تای دیگه مهم نیست که ببری یا ببازی ،یا اینکه نشون میده توی 25 بازی اخیرت چند بار ریپورت شدی :)
قربون دستت ببین ریکی تغییر نکرده ؟؟؟ با اون آپدیت هاشون :|
یه سوال مگه High Skill شدن خیلی سخته؟ به خدا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من تویه 5 تا بازی High Skill شدم. کسی هست اینجا که Very High Skill باشه؟ اگه هست بگه دقیقا باید چه کنم که به اون سطح برسم؟
ye soal mage high skill shodan kheyli sakhte? be khoda nemikham az khodam tarif konama vman tuye 5ta bazi high skill shodam kasi has inja vwey high skill bashe age has be ge daghighan bayad che konam ke be un sath beresam
فینگلیش تایپ نکن مگه فارسی رو خدا گرفته برادر؟
دوستان آیتم Battle pass رو نخریم نمیتونیم از اون کوئست ها و جایزه ها بهرمند بشیم؟