:|
من كي گفتم نيست اگه استيمو مستقيم كپي كرده باشيد يا وقتي آن اينستال ميكنيد ديتاهاشو كامل پاك كنيد به احتمال زياد بدون نياز به تعويض ويندوز ميشه اسمورف كرد
نمایش نسخه قابل چاپ
:|
من كي گفتم نيست اگه استيمو مستقيم كپي كرده باشيد يا وقتي آن اينستال ميكنيد ديتاهاشو كامل پاك كنيد به احتمال زياد بدون نياز به تعويض ويندوز ميشه اسمورف كرد
ميگم كه
اگه استيم كپي شده باشه نه اينكه رو كامپيوتر نصب شده باشه تمام ديتاهاش رو توي پوشه ي خودش ميريزه
سلام
خواستم بدونم pet ها به جز جنبه سرگرمی فایده دیگه ای هم دارن؟
با سلام خدمت تمام دوتا باز های عزیز یه سوال داشتم
من الان تو دوتا 2 لول 9 هستم ولی تا الان فقط 1 ایتم command دریافت کردم و حتی موقع لول اپ شدن هم به من ایتمی تعلق نمیگیره چرا ؟؟؟؟؟؟
گرفتن ایتم به چه چیزی بستگی داره ؟
و یک بار من با لیون در بازی یه الترا کیل و یک تریپل کیل داشتم ولی هیچ ایتمی دریافت نکردم :sm (152):
سلام خدمت تمام دوتا باز ها من در دوتا لول 9 هستم ولی تا حالا یک ایتم command بیشتر دریافت نکردم و حتی موقع لول اپ شدن هم به من ایتمی تعلق نمیگیره چرا ؟
به هیچی ربطی نداره من خودم روزی شده پشت سرم هم یه set کامل گرفتم
این جمله ینی چی؟
Valve's Dota 2 API is currently unavailable. Results from your new matches will appear once it returns
سلام دوستان
اگه یه ست از یکی از این بسته های treasure رو داشته باشیم و دوباره بگیریمش امکان داره ست تکراری بده ؟
مرسی
سلام دوستان من الان یه شوک بزرگ بهم وارد شد بنا به گفتیا محمد جان [mohammad_ai69] و چند نفر دیگه از دوستام و از پلیر قدیمی ایران [omid o no] پرسید م میگن ایتم هست ۳۰ میلیون تومنن قیمت داره!:sm (154): مگه داریم مگه میشه!!!!؟ اگه کسی اگاهی کامل داره توضیح بده من شوکه شدم!::kappa::
یکی دیگش رو هم فک کنم bamboe بازیکن تیم kaipi داره
Top 5 most outrageous Dota items sold – Imaginary Capital Markets (夢幻市場)
اینجا میتونید ببینید
وقتی آفلاین بازی میکنیم فقط باید 5 به 5 بازی کنم یا 3 به 3 از اینجوریاشم میشه؟؟؟؟
اره میشه از طریق Create lobby میتونی تنظیماتشو خودت بدی
سلام به دوستان
من چند روزه یه پیغام برام میاد نمتونم دیگه انلاین بازی کنم میشه کمک کنید ممنون میشم 1 هفته میشه دوتا رو گرفتم از استیم اولاش درست بود بعد اینجوری شد
http://uupload.ir/files/ieib_untitled.png
شما بن شديد گيم ليو داديد يا ريپورت خيلي خورديد
حالت گيم رو عوض كنيد بذاريد روي دومي تيك اولي رو برداريد بايد يك گيم روي حالت دوم ببريد تا آزاد بشيد موفق باشيد
بعد ازاد شدن حالت گيم رو برگردونيد به اولي
چند وقته گیم دیگه بهم exp نمیده . پیش اومده گیم که تموم شد میام بیرون مثلا میزنه لول 9 100/100 پر شده . ولی لول آپ نمیکنه . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
سلام دوستان
این gem هایی که تو ست ها هستن چی هستن ؟ و به چه درد میخورن ؟
رو اکسترک می میزنم همچین پیغامی میده :
http://uupload.ir/files/x1ve_untitled.jpg
مرسی
چرا توی مشخصات skill 2 هیروی meppo زده خسارتی که وارد میکنه 140 هست در صورتی که 275 هست؟
این مسخره بازی های چیه؟
شاید 3بار بن شدن . من 4 ماه پیش روی اشتباه خودم که مشکل اینترنت داشتم ولی اصرار به بازی کردن 2 بازی پشت هم آباندون کردم حالا نمیدونم ریپورت هم شدم یا نه ولی 4 یا پنج تا بازی توی lp بردم تا عادی شد . همون جا تعداد برد هایی که برای خروج از lp لازمه رو مینویسه .فکر کنم اگه پشت هم آباندون یا ریپورت بشی جریمه تعداد برد به صورت تصاعدی اضافه میشه
یه کاستوم مودی هست که مثل بازی نرماله
ولی هیروها اسپل های هیرو های دیگه رو دارن
اسمش چیه ؟:sm (71):
ability draft