http://forum.dotabaz.com/thread120.html
http://forum.dotabaz.com/thread896.html
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان بنده اینترنت 10 مگ مخابرات با سرعت دانلود 600-700 کیلوبایت در ثانیه دارم ولی متاسفانه داخل بازی اینترنتی خیلی لگ دارم.
سیستمم هم خوبه 60 فرم به راحتی میده میشه راهنمایی کنید؟
با تشکر
سلام
اساتید داخل بازی کی برد از کار میفته کسی تا حالا به این مشکل بر خودره ؟!
حتی enter هم کار نمیکنه واسه چت
یه مشکل عجیبی که تازه بهش برخوردم اینکه نمیتونم last game های طرف رو توی پروفایلش ببینم !!!
فقط گزینه load more داره و اینم کاری نمیکنه
کسی این مشکل رو داشته ؟
رفقا لطفا منو اد کنید ب خدا مردم از تنهایی بازی کردن :sm (152):
ID دوتا 2 تو یوزر استیمم هس منتظرما:sm (75): قبلا دوتا بازی میکردم چند وقتی هس اومدم دوتا 2 :sm (213):
زمان آنلاین بودنم بیشتر از آفلاین بودنم هس سعی میکنم بیشتر هیروها بازی کنم تا دستم بیاد
با ORGE MAGI خیلی خوب ارتباط بر قرار میکنم
سلام به همه دوتا باز ها آقا من یک مشکل دارم اونم اینه که وقتی دوتا باز میشه روی این صفحه بار میشه چطوری ببرمش رو صفحه اصلی
http://s3.img7.ir/9iA6m.jpg
[QUOTE=Timshift;52462]سلام به همه دوتا باز ها آقا من یک مشکل دارم اونم اینه که وقتی دوتا باز میشه روی این صفحه بار میشه چطوری ببرمش رو صفحه اصلی
سلام برادر
شما الان روی آیکون Learn هستی،روی اون آیکون دوتا2 در گوشه سمت چپ کلیک کن،میری روی منوی اصلی بازی.
سلام من یه مشکل دارم هرچی بازی میکنم ن لول میگیرم ن ایتم همیچی 0 بعد من چطوری میتونم با پلیر های ایرانی پلی بدم
سلام دوستان
روش اسکیل گیری هیرو lycan رو میخواستم و همینطور نظرتون درباره این هیرو چیه بازی کردن باهاش راحته سخته ؟ ازش خوشتون میاد یا نه و نقاط ضعف و قوتشم بگید ممنون
اول بازی گرفتن لول دو خوب نیست . اگه بخوای جنگل بری باید 1بگیری. اگه هم میخوای بری لاین باید1و3بگیری. چون لول3 هم دمیجشو بالا میبره هم سرعت ضربه زدنشو.یکی از خوبیاشم اینه که در حالت گرگ اسلو نمیشه و میتونه تا حدود زیادی در بازی قوی شه و بدیشم یکی اینه که به لول گرگش برا کیل خیلی وابسته هست و دوم اینکه لولی برای وارد کردن دمیج مستقیم به حریف نداره. ولی هیرو خوبیه.منم دوسش دارم:)
جاتون خالي همين الان يه گيم با لايكان زدم كه البته تحقير شديم :))
منم ٣و١ پر ميكنم ولي فرق زيادي نميكنه مثه اين ميمونه كه بگي براي هيروي اسپكتر اول دو پر كنم يا سه يا يك؟ :| كاملا به شرايط بازي بستگي داره ولي اگه يه هيرويي مثل ونجفول اسپيريت توي لين با شماست پيشنهاد من پر كردن سه هست و اگه هيروي كري با دميج باف erea مثل لونا توي لين ديگه با شماست دوتون ميتونه خيلي كمك بكنه و از طرفي اگه نقشه ي پوش سريع رو داريد سه خيلي عاليه با اسكيل دميج اين هيروها تركيب ميشه گرگ هاتونم توضيحي نميشه در بارش داد خب هر چي لول بيشتري داشته باشن بهتره از طرفي در لول سه اينويز ميشن كه ميتونن بهتون viow بدن ولي حالت مسلم جنگل رفتن پر كردن يك هست
اميدوارم كمك كنه
نقطه ضعفشم مجيكه ميخوره كه نميدوني از كجا خوردي :| از طرفي فقط اتكره و آيتم ضدش ميشه اترنال بليد :| ميزنه طرف روت و در ميره پوشر خيلي سريعي هست ولي وقتي التيميتش روشنه اگه دوباره آدم بشه نه ميشه باهاش فرار كرد ن ميشه پوش داد پس بايد التيميتو هدف دار استفاده كنيد
هيروي جالبيه وقتي التيميتش روشنه نميشه از دستش فرار كرد :| كلا خوبه جالبه راحت كه به اندازه بعضي هيرو ها راحت نيست ولي خب سختم نيست راه ميوفتيد چنتا گيم كه باهاش پلي بديد
چرا تو بازی رو دکمه friend request میزنیم انگار نه انگار!؟!
دوستان این چه مرگشه یه آپدیت اومد الان تو نصبش مشکل داره 53 مگی میشه
http://uupload.ir/files/7p40_4545.png
با سلام خدمت دوستان و دوتا بازان حرفه ای
اقا من تازه دوتا نصب کردم میخوام بدونم برای افزایش رنک چیکار باید کنم همین لابی بازی کنم تاثیر داره یا نه باید یه قسمت دیگه برم ایتم چطوری میده ؟؟؟ کلا بخوام حرفه ای بشم چیکار باید کنم ؟؟؟ اگه میشه درباره تاکتیک ها و نقش هیروها ، مفاهیم bkb و فارم و ... هم توضیح بدین با تشکر.
سلام دوست عزیز شما اول اینکه بخوایید بازی کردن رو یاد بگیرید بهتر چند دست با بوت بازی کنید و بعدش بشینید چندتا مسابقه آنلاین ببینید از همون دوتا دو میشه دید برای این که اصطلاحات هم درک کنید توی همین انجمن میتونید قسمت ایتم ها ببینید اسم آیتم هارو مثلا همون Bkb اسم ایتم بلک کینگ بار هستش که مخففش میشه bkb برای بازی کردن رنک هم لول شما باید بالای 20 باشه بعدش می تونید از قسمت همون فایند مچ ها رنک رو انخاب کنید
سلام دوستان
من وقتی میخوام از استور خرید کنم یه درصدی به عنوان مالیات به قیمت چیزی که میخوام بخرم اضافه میشه . ولی یکی از دوستام که خرید میکنه مالیات رو قیمت اضافه نمیشه و tax صفر هست
میخواستم بدونم چرا ؟
مرسی
ببخشیدیه سوال دیگه اینکه من بعضی ایتم ها رو که تو بازی میگیرم اصلا نمیشه ازشون استفاده کرد یعنی نمیزنه با کدوم کلید میشه ازش استفاده کرد اینو باید چیکار کنم؟؟؟
دوستان خسته نباشید
اقا من چند باریه هیرو juggernaut رو پیک کردم عجب هیرویی هست :D خیلی توپه اما یه مشکل خیلی بزرگ باهاش دارم اونم مانا هست :smz (1): یعنی یه اولتی و یه اسکیل یک بزنی مانا تمومه باید برگردی بیس دهنم سرویس شده لطفا راهنمایی کنید که چیکارش کنم راستی ایتم هم بتل فیوری دی سالتور سنگ و یاشا و بوت میبندم باید چیکار کنم :sm (154):
و یک سوال دیگه من یه بار از بازی کشیدم بیرون کار داشتم بعد 5 بار فقط سینگل درفت باید بازی میکردم حالا سوال اینجاست که این کار چه ضرر هایی داره غیر از سینگل درفت؟ و اگه دفعه دیگه بکشم بیرون بیشتر میشه بازی های سینگل درفت؟ منظورم روی لول اپ شدن و اینهاست
ممنون
سلام بابت کمبود مانا باید بگم باید یک ساپورت توی تیم باشه که بوت مانا داشته باشه که بعد از درگیری به همه مانا بده یا در حین درگیری این از این
درمورد آیتم های بتل فیوری و غیره اینا آیتم هایی هستند که نمیشه ازشون مثلا استفاده های بخصوصی کرد مثلا بتل فیوری ببندی با ضربه ضدن به یونیت ویا هیرو به اطرافیانش دمج میده و یا سنجی ویاشا کمی اتک اسپید رو بالا میره با اسپید خو دهیرو رو
و اما در مورد سینگل درفت باید بگم بیشترین گیمی که بهتون میخوره 5 دست هستش اگر5 دست رو داشته باشیدو بیاید بیرون 4 دقیقه بن میشیدبعدی 16 دقیقه و بعدی 24 ساعت از بازی کردن این بن شدن زمانی موقعی اصلاق میشه که شما قایند کنید و بعدش کنسل کنید و باید بگم هیچ ریطی هم لول آپ شدن هم نداره ممکنه شما 5 دست اس دی بازی کنید اما خوب اگر بن نشید مطمئنان زود تر لول آپ خواهید شد
درضمن یک نصیحت دوستانه ای هم بکنم زیاد روی یک هیرو تمرکز نکن این بازی حدود 200تا هیرو داره که تقریبا 4 ال 5 تا از اونا ضد جاگر نات هستش یکیش Lc اگر بازیکنی که باهاش بازی میکنه حرفه ای باشه شما تو بازی اصلا نمی تونید از 6تون استفاده کنید
ریپلی بازی که با پسوند dem دانلود میکنیم رو چطور باید دید؟
دوستان خسته نباشید
امروز اپدیت دوتا منتشر شد که 6 گیگ هم بود من اپدیتش کردم خیلی فرق کرده میخواستم بدونم چه تغیراتی کرده اگه کسی میدونه لطفا بگه
ممنون :)
تاپیک زیر را دنبال کنید کم کم دوستان دارن برای شما ترجمه میکنند
لیست تغییرات به فارسی 7.00 Update Countdown
با سلام خدمت دوستان و گیمران عزیز
دوستان ببخشید برای من در MatchMaking مشکلی پیش اومده و نمی تونم بازی کنم لطفا اگه میشه کمکم کنید وقتی میخوام MatchMaking بازی کنم این اخظار رو میده :
http://uupload.ir/files/1q41_20161217162905_1.jpg
مشکل از کجاست چیکار باید کنم؟!؟!؟؟!
بن شدی داداش من .
باید Single Draft بازی کنی و ببری تا از بن در بیای