سلام من اومدم :D این سری هم Top 10 به خاطر درخواست دوستان
http://forum.dotabaz.com/uploaded/649_01371642680.jpg
دانلود
یک تشکر ویژه از دوستانی که برای ما ریپلی فرستادند مخصوصا KaraWana عزیز که در جمع آوری آنها کمک کرد و از ArTaBaZ برای پوستر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من اومدم :D این سری هم Top 10 به خاطر درخواست دوستان
http://forum.dotabaz.com/uploaded/649_01371642680.jpg
دانلود
یک تشکر ویژه از دوستانی که برای ما ریپلی فرستادند مخصوصا KaraWana عزیز که در جمع آوری آنها کمک کرد و از ArTaBaZ برای پوستر
سلام ، خسته نباشی
لطف کن لینک غیرمستقیم رو قرار بده تا خودم لیچ کنم ! چون الان نمیتونم از این لینک دانلود کنم
ممنون و موفق باشی
مرسی کار قوی بود خسته نباشی:)
منظورت اینه ؟
Dotabaz Top 10 Episode 3 by MasteR (Mid).mp4
خسته نباشید زیبا بود.
http://uploadax.com/images/62131800208900485551.jpg
نه ، از این لینک نمیتونم دانلود کنم
اگه لینک اشتراک فایل رو بدین خوبه (لینکی که به سایت مدیافایر منتهی میشه برای این ویدئو)
----------------------------------------
ویرایش پست
مشکل حل شد
-----------------------------------------
طرح زیبایی بود دوست عزیز ;)
عالی
یه سوال من یه حرکت خوب هم دارم ولی برای مود هالووینه اون رو هم میشه فرستاد؟
نسبت به قبل خیلی خیلی بهتر شده بود.
به امید پیشرفت
مرسی زیبا بود .
از لحاظ جهت دوربین خیلی بهتر از قبل بود ولی موزیک و بعضی حرکت ها زیاد جالب نبودند
مردم از Sun Strike خسته شدن....اونم فقط برا 1 kill
در کل مرسی بابت کلیپ قشنگ بود
storm spirit خیلییییییییییی باحال بود
لینک مستقیم
سلام.
دمو واقعا عالی بود مخصوصا حرکت اس اف که با اتک رمپیج گرفت ( تا حالا همچین چیزی ندیده بودم:-& ) . فقط اسمش مشکل داشت که به نظر من top fail10 بیشتر با حرکتا سازگار می شد .:):))
به نظر من دمو خوب بود بعد این دمو از پلیر های ایرانی دوستان ما مگه چنتا پلیر تو دوتا 2 داریم که ایرانی باشن از نظر من فقط کیفیت تصویری دمو یک مقدار ضعیف بود بقیه چیزا عالی بودن
با سلام
ساخت دمو از نظر گرافیکی و موزیک و زاویه دوربین و جلوه های وِیژه عالی بود . حرکات چنگی به دل نمیزدن . حرکات ، حرکاتی بسیار بسیار ساده بودن . والا من بلد نیستم ریپلی بگیرم ولی کلی از این حرکات تو یه بازی دیده میشه که همچین هم حرکات شاخی نیستن .
کاربر محترم همونطوری که می دونید تعداد پلیر های دوتا 2 خیلی زیاد نیست و همچنین آدم های حرفه ای مثه شما دور وبر ما کم پیدا میشه که بخوایم ازحرکتاشون استفاده کنیم
پس لطفا به حرکت ها گیر ندین چون همین حرکت های راست کلیک یک ماه وقت ما رو گرفته
اگر ادایی تو این زمینه دارید قسمت 4 در خدمت شما هستیم .
نظرتون محترم ولی واقعا بده که وقتی یک کاری تازه شروع میشه اینجوری رفتار کنید.
خیلی عالی بود. هر دفعه داره بهتر میشه
حق با شماست .
اگه منظورتون از این حرکتاست که تو هر بازیم 5-6 تا هست . آخرین باری هم که دوتا2 بازی کردم بر مگیرده به قبل عید . اگرم دقت کرده باشی هر دفعه هم که میام تماشا می کنم .
در ضمن شما که دارید زحمت می کشید ( که واقعا دردسر داره ) ما هم انتظار یه کار خوب رو داریم . تنها مشکلتون اینکه عجله می کنید اگه این 3 تا دمو رو با ملاحطه بیشتری انجام میدادید الان یک top10 بهتری داشتید .:x
بحثه عجله کردن نیست.
تعداد کسایی که دوتا 2 بازی می کنن کمه , تعداد کسایی که خوب بازی میکنن کمتر , تعداد کسایی که تو کار دمو سازی شرکت میکنن خیلی خیلی کمتره!
چون کار نوپا و جدید هست و کسی زیاد نمیشناسه ما 6 ماه هم وایمیستادیم حرکت خاصی ارسال نمیشد.
اول ما باید یکم این نوع دمو ها رو بسازیم تا تو دهنه مردم بیفته بعد که ریپلی های زیاد تری ارسال شد ما حق انتخاب داریم.
قشنگ بود مخصوصا windrunner ولی حرکتات invoker قشنگ نبود shadow shaman هم عالی بود افکت های صدا هم زیبا بود ممنون
-سطح حرکتا پایین بوذ
-قطعا آهنگای بهتری هم هست برای دمو
-فیلمبرداری و افکت ها خوب بود.هر چند به نظر من بهتره تو دمو ها زاویه ی فیلم برداری مثل خود بازی باشه که بیننده کمتر سردرگم بشه.
-یکمم کیفیتش پایین بود
در کل دمو ساختن کار خیلی سختیه.اگرم انتقاد می کنیم دلیلی بر اینکه بهتر از شما قادر به انجامش هستیم نیست.
دوستان اطلاع رسانی کنند که بخش ارسال ریپلی رونق بگیره، حتما سطح دموها بالا میره