فکر کنم 1 coriuer شبیه drodo
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم 1 coriuer شبیه drodo
دقیق میشه بگی کدوم توضیحات ؟ این لینکش بود دیدم اما پیداش نکردم : http://www.dota2.com/international/compendium/
سعید بیا تورو خدا یک چک هم تو گوش ما بزن !
خوبه میگم برام مهم نیست این چیزا چون همه میدونن دنبال آیتم و Trade و اینجور چیزا نیستم اما خب نظری بود که دوست داشتم بگم.
هر گونه مشکلی هم با نظر من داشتی دفعه بعد بیا تو پ.خ بگو چون اگر اینجا اینجوری منو Shout کنی منم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.)
من جای تو بودم میگفتم فلانی نظری که داری میگی از دید من اشتباه و غلط هست نه اینطوری برخورد کنم...
so much respect
ما فکر میکردیم گارنا شده جای شاخ و شانه کشیدن ظاهرا اشتباه فکر میکردم
شما اگه لپ مطلب رو بگیری می فهمی منم منظورم همین بود که نظرت اشتباهه
من با هیچکس تند حرف نزدم و با هیچکس دعوایی نداشتم - اگر کسی هست که بگه من باهاش دعوا داشتم بیاد بگه
این حرفها زشته محمد خاننقل قول:
منم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.) منم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.)
این چیزارو باید دیگران قضاوت کنند سعید که لحنت بد بوده یا نه اما اونطوری که از نوشتت استنباط میشه همین چیزی هست که من برداشت کردم
"از شما بعیده" و "انتظارشو نداشتم" "این چه حرفیه میزنی !" زمانی به کار میره که یک چیز خیلی مسخره به نظر بیاد یا خیلی ابلهانه که این حرکت از طرف مقابل انتظارش نمیرفته
در ضمن از کنار این بحث هم بگذریم اون کسایی که گارنا میگی شاخ و شونه میکشن شاید الکی باشن اما ما زمانیکه این کارا رو میکردیم همه میدونن کی و چی بودیم و چی کارا میکردیم اما خب نتیجه نفرینا و لعنت کردناش هم خدا نشونمون داد.
دوست ندارم بحث کنم سعید چیزی بود استیم پی ام بده حلش میکنیم داداش ;)
سپاسـ
اصلا چیزی نبوده که حلش کنیم :دی
در کل من چیزی تو دلم نیست داش محمد
باز هم من اول میگم شرمنده اگه چت هام نامناسب بود. چون عذر خواهی کار سختی نیست من شروع میکنم