پرسش و پاسخ و اخبار مربوط به The International 3
درود و شادباش !
http://dotabaz.com/uploads2/overview_banner1.jpg
خب بالاخره اون روزی که همه دوتا 2 بازان منتظرش بودند داره فرا میرسه...بازیکنان، تیمها، مسئولین، سایت ها و حتی خود بازی حال و هوای TI3 گرفتند و همه چیز آماده یک انفجار بزرگ در سال هست.
تمامی تیم ها بهمراه بازیکنان و مسئولینشون از یک هفته پیش و بعد از پایان تورنمنت Defense 4 به شهر Seattle واقع در پایتخت آمریکا یعنی Washington رفتند و خودشون رو برای رغابتی داغ بر سر بیش از یک میلیون دلار جایزه آماده میکنند.
خب در این میان سایت دوتاباز به عنوان سایت رسمی و همچنین تنها مرجع دوتا 2 در ایران شما علاقه مندان و بازیکنان این رشته رو بی خیر نخواهد گذاشت و نتایج بازیها بهمراه ریپلیها و تصاویر را بصورت زنده در اختیار شما خواهد گذاشت. ;)
جالب هم هست بدونید بنا به خرید هایی که از سایت ایران اسکایپ شده سهم ما ایرانیها نیز از این جایزه بزرگ چیزی حدود 100 دلار هست که امیدوارم روزی بخشی از این مبلغ به یکی از تیمهای ایرانی برسه که حتما هم اینطور خواهد شد.
http://forum.dotabaz.com/uploaded/6_01375198434.jpg
کسانیکه دوست دارند تا در این پشتیبانی خبر ما را یاری کنند با من در ارتباط باشند. همچنین از دوست خوبم پوریا
Sharingan بدلیل جمع آوری تصاویر و کمک در ویرایش آنها تشکر میکنم.
سپاسـ
تاریخ بازیها و مقدار جایزه برای تیم های 8-1
12 مرداد , بازی راه یابی به TI3 , بین تیم های Quantic Gaming و RattleSnake + مقدماتی مسابقات 1v1
13 مرداد , روز اول بازی های مقدماتی
14 مرداد , روز دوم بازی های مقدماتی
15 مرداد , روز سوم بازی های مقدماتی
16 مرداد , روز اول مرحله اصلی , مسابقه ی All Stars
17 مرداد , روز دوم مرحله اصلی , فینال مسابقات 1v1 بین 8 نفر برتر
18 مرداد , روز سوم مرحله اصلی
19 مرداد , روز چهارم مرحله اصلی , مشاهده یک فایل ویدئویی از طرف Valve که شامل سختی ها و مشکلات سه بازیکن Dendi, Fear و HyHy برای حاضر شدن در TI2 و رقابت بر سر یک بازی سرنوشت ساز
20 مرداد , روز پنجم مرحله اصلی
http://dotabaz.com/uploads2/prizepool.png