عزیزم Phase Boot یکی از بهترین آیتم های troll برای اول بازی هستش من خودم troll پیک نمیکنم ولی معمولا میبینم این ایتمو براش میرن خیلی هم خوب جواب میده دلیلش هم اینه که att damage و move speed میده و ترول راحت تر میتونه به دشمنش برسه و اتک بده
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینید به مثال می زنم وقتی شما یک نوشابه داری دوباره که نمیری نوشابه بخری میری ساندویچ می خری .
وقتی ترول اتک اسپیدش بالاست شما چرا واسه این هیرو دوباره پا چوبی می بندی؟! شما phase boot ببند جواب نداد با من
اتفاقا وقتی با اسنایپر fast push بازی می کنی و اول 1 و یه حداکثر می رسونی بوت مانا خیلی هم برای این هیرو مناسب هست
دومن شما اگه اموزش دوتا 2 قبول نداری از همون کتاب بالا اموزش بقیه رو وا کن می بینی که اون ها هم phase boot رو پیشنهاد کردن
دیگه جایه بحثی نیست
دوستان! بوت های مختلفی با ترول سازگارند!
ولی این بوت پیشنهاد خود دوتا هست ولی شما با توجه به شرایط بازی و هیرو های پیک شده میتونید بوت متفاوتی رو براش در نظر بگیرید!
ولی این بوت مفیده برای از پشت حمله کردن مخصوصا با اسموک (اسموک یه آیتمه تو جستجو بزنید smo پیداش میکنید)غیبتون میکنه و شما میتونید راحت کیل بگیرید!
شایدم
ولی این هیرو شدیدا از pudge میخوره! اگه این بوت رو نداشته باشه!
بابا ترول تک به تک حال میده اصلا تیمی چرت هستش پس بیخیال باشین یه level زن بردارین کارش تموم میشه بابا ترول برای اونایی هستش که تازه وارد هستن >:D<
ترول ... تیمی ... چرت ! یا الله !
ترول هیرویی هست که توی تیم انواع نقش ها رو میتونه بگیره . na'vi دو بازی پشت سر هم فک کنم ترول پیک کرد یه بار کری یه بار میدلر سمی کری . که اولی xvoct بود دومی هم dendi
ترول اگه بتونه خوب با تیم هماهنگ کنه مثلا تصویر کن اسون استان کن این 6 کنه . دیگه چیزی برای تیم حریف نمیمونه که ...
به نظر من اتك اسپيد خيلي مهم تر از دميج است مثلا tiny دميج خوبي داره ولي اتك اسپيد كم به خاطره همين نمي تونه اتك اخره هيچيو بده يا كيل بگيره مگه با لول هاش
هایپر استون خیلی قوی میکنه.
جدا از همه ی این بحثا
داداچ چرا اسکیل هارو آموزش ندادی برا دوستان lel