حالا خوبه خودتون هم نوشتین باز کردن صندوق های جدید این یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی بدون کی دیگه :(
نمایش نسخه قابل چاپ
تهمتی که بهم زدی رو اثبات نکردی هنوز که هیچ...
بعد عزیز من از کی تا حالا Unlock new treasures معنیش میشه باز کردن صندوق ها بدون کلید؟ یعنی valve دستی دستی خودشو ورشکست کنه؟ :|
این ماجرا ادامه دادنش خداییش مسخرس الآن یکی بیاد بخونه میگه دارن درباره چی بحث میکنن اینا...
پس چی شد این آبدیت ؟ ساعت تو نیویورک 4 صبحه
چند ماه valve انگار به هم ریخته نمیدونم چشه ، بیشتر کارهاش دقیق سر موقع نیست و تاخیر داره
این آپدیت برای دوتا 2 تست امده ؟
برای تست چند روزه که اومده .
خسته شدیم چرا آپدیت نمیاد؟x-(
valve هم داره ایرانی بازی دز میاره ها :D دوشنبه هم به پایان رسید آپ نیومد
http://upload7.ir/images/48368402828823469758.jpg
استور که بروز رسانی شد فقط یکم مشکل داره که درست میکنن اما این الان دوتا 2 هستکه هی قطع و وصل میشه...آپدیت بزرگ در راه است :)
دقیقا همین الان آپدیت اومد و در حالیکه خیلی ها در بازی هستند و... فکر کنم جزء اولین نفرات هستم که آپدیت رو دارم انجام...
حجم : 388.3 مگابایت
اپدیت اومد اما ما همون ساعت 3 به بعد اپدیت کنیم بهتره چون الان اپدیت نمیکنه
388 مگ
کل آپدیت همینه؟ به نسبت تغییرات حجمش کم نیست؟:-/
388 MB اگه بشه در حالت offline هم lan بازی کرد که عالی میشه
اصلا بعد از آپدیت به سرورا کانکت نمی شه
Volvo disband
valve ریده !!!!!
خیلی مسخرس ایتم دارپ برا لول 15 زده acrana برای ما هم که لول 70 و دوستمم که لول 142 هستش زده acrana !!!!!!!!!!!!!!!!!
دلمون به چیش خوش بود چی شد
یه کاریم تو بازار ترد کرده که نگو نپرس
سلام دوستان چندتا سوال داشتم از این به بعد میشه بدون اینترنت تو گیم نت بازی کرد؟ بازم باید استیم باشه یا بدون استیم هم بالا میاد؟اگه بخوایم تو گیم نت آفلاین بازی کنیم وقتی دوتا 2 آپدیت میشه چه جوری به صورت آفلاین آپدیتای آینده رو بریزیم تو سیستما؟ اگه یه نفر جواب بده ممنون میشم
دوستان من دوتا 2 رو آپدیت کردم . :) اولا اینکه چهره ببر هیروی Luna تغییر نکرده . :| دوما وقتی استیم رو در حالت آفلاین مد باز میکنی اصلا نمیشه از قابلیت لن استفاده کرد اگه قرار باشه دوباره به اینترنت متصل باشیم و لن کنیم که نشد کار :-/
دوستان اگر اطلاعات دارید که چه طوری چند سیستم رو بدون اینترنت لن کنیم با ما درمیان بگزارید . :smile31:
من یه کد تو کنسول هم پیدا کردم . Dota_create_lan_lobby وقتی این کد رو هم میزنید یک صفحه میاد که شما میخواهید هاست شوید و وقتی رو Yes کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمی افته . :-?
دادا این arcana که یه چیز الکی و کشکه نگران نباش نه به شما میرسه نه به اون لول 15 :دی
از وقتی که این آپدیت اومده تو بازی یکم لگ بیشتر شده و انگار هر چیزی رو که باز میکنم دانلود میکنه مثلا رو یک هیرو کلیک میکنم عکس لول ها نیست بعد سریع عکسش میاد ولی تار انگار داره دانلود میشه بعد 1 ثانیه کامل میشه :|
بازم باید فرقی باشه عزیزه من ، به هر صورت اونیم که bb زده روی اکانتش ، مجانی که نبوده بابتش هزینه پرداخت کرده . به نظرم داره زیادی خسیس میشه و به لول بالاها بهایی نمیده
طرف لول 15 هستش من دارم میبینم acrana و legendary براش دراپ شده اما اونی که لول 100 هستش توی یک rare مونده
اونیم که لولش بالای 120 هستش خیلی بخواد با bb رفته باشه جلو ، 50 لوله . پس اونقدر قدیمی هست که بشه گفت بازی رو هم پولی گرفته در صورتی که یک لول 15-20 مجانی بوده . پس فرقشون زیاده
سلام میگم قضیه این قطره چیه کنار ایدی زده که احتمال دراپ شدن arcan lina هست نه یه تو ضیحی داده نه چیزی همین جوری مثل دسته بیل اونجاست x-( اقا خوب ما به همون rare راضی هستیم arcan پیشکشتون والا به خدا =((
توی سایت Cyborgmatt، اون قسمتش که راجع به ببر لونا بود، چند روز پیش ادیت شد و گفته شد که این تغییرات روی لونا (چه روی خودش چه ببرش) برگردانده شده و احتمالا اپدیت های بعدی اضافه شه یه احتمال کمی هم هست که اصلا اضافه نشه
که به نظر من اضافه نشه بهتره ، ببر لونا اینجوری بهتر نیست؟
نه حقیقتا اونطوری قشنگتره
----
از لحاظ مشکلات گرافیکی و بازی حق با Atere
پر از مشکلاته
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1352_01380025724.jpg
این یکی از اون هاست .... :|
سیستم اضافه کردن Folder به Armory خیلی تخیلیه
من میخوام taunt بسازم و بیارمش اولین
و اینکه آیتم های Tautn رو اونجا بزرام
هر کاری کردم نشد
اون قطره که کنارش مثلا نوشته Arcana یعنی این که شما حداکثر تا Arcana ممکنه آیتم ببرید . مثلا اگر برای کسی Common باشه یعنی بهتر از آیتم Common بهش نمیده .
اینکه دوباره داره آپدیت میشه که
من که از وقتی این آپدیت اومده کلا تو بازی لگ میشم پینگ هم مثل قبل هس دقیقا خوبه همش میخواد load کنه از ایتم بگیر تا هیرو :|
مشکل نتی نیست باگ خود بازیه یعنی بخواید offline هم بازی کنید باز هم مشکل لگ تصویری دارید همش میره رو لودینگ
این مشکل lag واقعا رو مخه دیوونه میشه ادم تا یه بازی کنه :(
در مورد set ها هم دادا ایا Unreleased Cosmetic Items , Unreleased Cosmetic Item Sets هستن از اینجا هم میتونید ببینید!
دقت کنید بالای این set ها نوشته قبل از عکساشون نوشته شده و از فهرست اولش هم میتونید Unreleased Cosmetic Items و Unreleased Cosmetic Item Sets رو ببینید.