veno viper qop
نمایش نسخه قابل چاپ
veno viper qop
همه اینا در هر دو حالته pudge-weaver-spirit breaker-Rubick-techies و اما از یه نفر اگه تو حریف باشه فوق العاده بدم میاد اون faceless void هست چون backtrack به نظر من بدترین لوله هر موقع لينا یا اسنايپر برداشتم اینم تو حریف بوده و به اولتي من حداقل پنج بار جا خالی داده . به نظر من باید واسه اون لول یه محدودیتی بزارن .
Sent from my HTC One using Tapatalk
رفیق چی میگی مگه میشه دیگه وید رو از این ضعیف تر کنن؟اصلا دیگه وید،وید نیست واقعا ضعیف شده.
بدترین دشمن: techies >> دیگه رسماً گنک تعطیله تو اون بازی، مخصوصاً اگه ساپورت هم نداشته باشی :|
آره backtrack وید عجیب قویه !! 1بار pudge mid رفتم void جلوم بود . hookاش میکردم rot روشن می کردم هی جا خالی میداد ! (فکر کنم اول بازی 2لول backtrack گرفته بود !! ) تازگیا dota1 هم رفتم play دادم بعده چند وقت . با qop سه تا اسکیل زدم (با ulti) دیگه ulti رو زدم نرفتم دنبالش گفتم مرده دیگه ، نگو 2تا از اسکیارو جاخالی داده بود !! هیچی دیگه آخرم نمرد ، حالا بماند که هم تیمی هاش داشتن منو میزدن و شانسی فرار کردم !! :|
اگه برين Dota wtf moments رو ببینین چند جا هست که ويد به دوتا اولتي لينا و لايون پشت سر هم جا خالی میده.
Sent from my HTC One using Tapatalk
يه قسمت dota wtf momments void ٥،٦ تا لول zeus رو جا خالي ميده.الان خيلي nerf شده void
Sent from my iPhone using Tapatalk
void اول بازی خیلی ضعیبش کردن
کلا بدون ایتم کشکه
شانس هم میخاد که ما نداریم