خوب من که شیلتر فکن ندارم.
اگه ممکنه یه لینک معتبر قابل استفاده بذارین یا یه لینک شیلتر فکن که با استفاده از اون بتونم دانلود کنم.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب من که شیلتر فکن ندارم.
اگه ممکنه یه لینک معتبر قابل استفاده بذارین یا یه لینک شیلتر فکن که با استفاده از اون بتونم دانلود کنم.
با تشکر
من اصلا نصخه ی اورجینال بازیو ندارم چون از یه سایت ایرانی دانلود کردم.
نه استیم قبولش میکنه نه آپدیت هاشو میاره.
مشکل من اینه که بازیه قابل آپدیت رو میخوام.
همین دیگه. باید بری به این صفحه و روی get dota2 کیلیک کنی بعد بازی به استیم اضافه میشه.
از اون dota 2 که از سایت ایرانی گرفتی یه عکس بگیر ببینم چی توش تا بگم باید چی کار کنی
سلام
ببخشید من جدیدا میخوام بازی dota 2 رو انجام بدم. میخواستم بدونم هیچ لینک معتبری نیست که بشه بازی رو از یکجای دیگه دانلود کرد بعد به استیم اضافه کرد و بعد دیگه خوده استیم اون رو آپدیت کنه؟
آخه بازی توی استیم قابلیت نگه داشتن دانلود گر اشتباه نکنم نداره و اینجوری فقط زمان میره.
من خودم دوتا لینک دانلود پیدا کردم که تا آپدیت 580 توشون بود فقط موندم الان چیکار کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
خوب این صفحه که معرفی کردید برای باز شدن نیاز به شیلتر فکن داره که من ندارم.
چند تا عکس هم از تب های مختلف بازی گرفتم که میذارم:
فایل پیوست 1759
فایل پیوست 1760
فایل پیوست 1761
فایل پیوست 1762
فایل پیوست 1763
فایل پیوست 1764
مشکلی نیست برو سربرگ play قسمت find a match روی find match کیلیک کن اگه شروع کرد به گشتن یعنی به روزه و اگه ارور داد که بروز نیست ،steam ریست کن درست میشه.فقط یادت نره اون پایین مپ،زیان و سرور رو انتخاب کنی و گرنه که ارور میده
بعد از لودینگه ورودیه بازی خود به خود از بازی خارج میشه اما وقتی با بات ها آفلاین بازی میکنم مشکلی پیش نمیاد.