دوست من اون خبر برای 8سال پیشه.
p.s: من واقعا نمیدونم قضیه چیه پلیرهای بازی های دیگه هم شاکین و مثل اینکه وعض خیلی خرابه، ولی خوشبختانه من هنوز مشکلی ندارم که احتمالا اگه اینجوری پیش بره منم به زودی با این مشکل روبرو میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
نابغه های ایران
شنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۵ ساعت ۰۶:۱۸
پست 8 سال پیش رو اومدی اینجا گذاشتی .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........ر
باشه حالا :)))))))
ویرایش شد...
اما مطمئن باشید مشکل از فیلترینگه
امیدواریم زودتر حل بشه
:| من دیگه یه مدت بای نت بدم خیلی خوبه این همه اول تاپیک اومدیم بحث کردیم مشکل ماله محدود شدن پروتوکل udp هست , حالا هی هرکی میاد یه چیز میگه -_-
کلا این مشکله رو اصابه ...
اقایون من یه ایده دارم اگه تعداد زیادی از ایرانیا به استیم تیکت بزنن که این مشکلو داریم احتمال 90% حل میشه منم دادم اینم متنشه
1 Message by you on Sun, 4th May 2014 11:24 am
hello
its over 1 week i have this problem,when i go to dota and find a match and after that play game i have very bad lag ,every 10 second one massage come on top of my screen and say connection problem and count 25 second but after 5-6 second it were fix and again after 10 second say connection problem,me and all of my friend have this problem(we are from iran).
what we should do?
thank u
مشکل از استیم نیست تو بیشتر از 10 تا بازی شخصا تست کردم همه مشکل دارن (bf4 titanfall غیر استیم بقیه بازی ها از استیم) تو bf4 دقیقا می نویسه مشکل از بسته شدن پورت 3659 (udp) هست این مشکل تو بازی های دیگه از 1 ماه پیش شروع شده بود که بالاخره به دوتا هم سرایت کرد الان تقریبا همه بازی ها این مشکل رو دارن مشکل داخلیه و مربوط به بسته شدن پورت توسط شرکت زیر ساخت می شه. این مشکل قبلا هم بوده که بعد 2-3 هفته فیکس شد قدیمی تر ها باید یادشون باشه. فقط تا میتونید اعتراض کنید به isp هاتون که بلکه فرجی بشه و برسه به گوش مسئولش تو شرکت زیر ساخت
به لینک زیر برید و این متنو بنویسید. لطفا برید نگید ولش کن ... میدونیم شاید جواب ندن. حداقل شاید بفهمن چنین مشکلی بوجود اومده و کسی راضی نیست
کار ما شده غر زدن بین خودمون
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...b-117bcaaa241c
از تاريخ مورخ 6-1-1393 دچار اختلالاتي در استفاده از سرويس اينترنتي/سرويسهاي آنلاين/ ارتباط اينترنتي خود شده ايم كه با پيگيريهاي مكرر با پشتيبان ISP فوق و بررسي توسط كارشناسان ارتباطي و حرفه اي مشخص شد مشكل از تايم آوت شدن لينك ارتباطي بر روي پروتكل UDP و بعد از گذشت مدتي از برقراري ارتباط با سرورهاي مختلف بروز كرده و نهايتا به قطعيهاي مكرر/پيام هاي خطاي نرم افزاري در برنامه هايي مانند سرويسهاي ارتباطي/ بازيهاي آنلاين و هر برنامه اي كه براي كار نياز به پورت UDP دارد منجر مي شود و عملا استفاده از بسياري از برنامه ها رو مختل يا غير ممكن كرده است.
99% ايرانيان و تمامي ISP ها مشكلات بالا را دارند و بيشترين مشكلشون بازي هاي آنلاين است كه بعد از ارتباط تايم اوت و ديسكانكت مي شوند. لطفا يك جوابي چيزي بديد بدونيم مشكل از كجاست و چه مدت ديگر حل مي شود
همین الان از یکی از دوستان شنیدم اگه توی لابی با پلیرهای توی ایران بازی کنید دیسکانکت نمیشین ، هنوز امتحان نکردم...
توی لابی ، با بوت هم بازی کنی باز dc داره پس فرقی نداره.
.................................................. .........................................
دوستان کسی Ip static داره ؟
ip static هم فرقی نداره من تحقیق کردم مشکل بر میگرده به سیستم جدید کنترل نت حالا نمیدونم فیلترینگه یا چی اینا یه سرور خریدن انداختن مخابرات که هر کسی که از هر طریقی به نت کانکت میشه این سرور بیت به بیت کنترل میکنه مثل اینکه کل ایران به اداره پست نامه میفرستن بعد اداره پست اول باز میکنه همه نامه هارو میخونه بعد پست میکنه :| ولی میخواد فیکس شه صبر کنید
مگه چیزیم مونده واسه ف.ی.ل.ت.ر که پول خرج کردن دستگاه خریدن :-o:))
ظاهرا مشکل یه مرحله عمیق تر شده !
قبلا فقط شمارش معکوس بود و بعد ادامه میداد ولی الان کلا بعد شمارش تایم اوت میشه :|
دوست عزیز انجام شد و این هم نتیجه :
نتيجه بررسي شكايت : كاربر گرامي شكايت شما بررسي و وارد اعلام شد.اقدامات زير در جهت رفع شكايت انجام شده است.
شرح اقدام : مشترك گرامي، با سلام احتراما به استحضار مي رساند طي تماس تلفني خدمتتان اعلام گرديد داتك تلكام در حال حاضر برروي سرور يا پورت خاصي محدوديت ايجاد ننموده است. با تشكر
وقتی بحث فایروال ملی میاد وسط ، دیگه به isp ها مربوط نمی شه ، این محدودیت روی پورت های udp روی کل ارتباطات اینترنتی و کل خطوط وجود داره ، دقت کنید پ-یلتر شک-ن ها هم بعد از چند ساعت قطع میشند .
حالا راه حل چیه ؟ صبر کنید شاید درستش کردن ، چون اگه درستش نکنن خیلی ارتباطای دیگه به غیر از بازی (مثل دوربینهای از راه دور و تلفن اینترنتی و ...) هم دچار مشکل می شن
به لینک زیر برید و کامنت بزارید کما اینکه دیدید وزیر پاسخ داده و در حال پیگیریه و حتی گفته که اگه درست شد یا نشد رو بهش اطلاع بدیم .
محمود واعظی - دوستان سلام ...
لطفا کلمات رکیک و زشت به کار نبرید
در زیر هم مختصر توضیح دادم
کلیک
من اینجوری نوشتم ، چه دلشون بخواد چه نخواد واقعیت همینه :
((
آقای واعظی خواهش میکنم این مشکل تایم اوت بازی رو درست کنین و فیلنرینگ سایت هایی مثل (steam) رو بردارید ...... اگه هم سایت steam رو برای بازی هایی مثل battlefield3 فیلتر کردید ، مطمئن باشید وضعیت گیمینگ و اینترنت به هیج جایی نمیرسه با این کار هایی که دارید میکنید ..... خواهشا به جای این همه حرف زدن و مطلب نوشتن در باره ی گذشته و الگو قرار دادن و ................ یکم به فکر زمان حال و جوونای مملکت باشید . خیلی از ماها استعدادمون رو برای خودخواهی برخی از مسئولان و .... از دست دادیم و لطفا از این بدترش نکنید .
))
بازی BF3 برای steam نیست.!!!!! سری بازی های BF برای Origin هست بجز شماره 2 این سری که برای خیلی سال پیشه.
ربطی به بلتفیلد3 نداره،حرف شما مثل این هست که بگید:توی لینوکس از کلمات زد ایرانی استفاده شده بجاش اومدن سایت ماکروسافت رو فیلتر کردن.
متن ارسال :
(( اگه تا یه ماه دیگه وضعیت گیم و این تایم اوت اینترنتو درست نکنن ، ما خودمون مجبور میشیم سال 88 رو به تکرار در بیاریم ، دیگه از فیلترینگ و این اینترنت خسته شدیم باید نظام مجازی عوض شه!!! ))
برادر من اخه این چه طرز حرف زدنه. درسته نت ایران به بدترین شکل ممکن دراومده. ولی شما نباید بری اونجا تهدید کردن بازی دربیاری، فقط کافیه دو سه نفر بچه هم بیان این پست شما رو بخونن شیربشن، حالا خر بیار باقالی بار کن.
باید هــمـــه اعتراض کنیم ولی از راه درستش و با لحن درست حرف زدن اون پیج رو باز نکردن که ما بریم اونجا تهدیدشون کنیم.
شما خودت دیدی؟؟؟ اگه دیدی یه لینک بده من همین حالا میرم میخرم والا ما که سرچ میکنیم تو steam چیزی نمیاد
http://www.uploadax.com/images/48653398844567712846.png
ظاهراً نت بعضیا فیکس شده ، تعدادشون کم نیست...
البته من هنوز مشکل داره نتم ، اون موقع که همه بدون مشکل بازی میکردن جزو اولین هایی بودم که این مشکل برام پیش اومد ، الان هم فکر کنم آخرین نفر باید نت خودم فیکس بشه :|
وزیر یه قول هایی داده ، ببینیم چی میشه ، نمیدونم چرا ! ولی من به شخصه فکر می کنم نهایتا تا شنبه کامل فیکس بشه
من از اون اول هم مشکلی نداشتم! مخابرات تهران هم هستم. جالب بعد از این که شما مشکل پیدا کردید من نتم بهتر شود! اگه یچیزی مثل قبل از انتخابات باشه که نمی تونستیم وصل شیم برای همه باید اینجوری میشد ولی من و چند نفر دیگه بدون مشکل بازی میکنیم
امید وارم سریع تر درست بشه جوان های ایرانی که جز بازی و قلیون تفریح دیگه ندارن اگر هم باشه برای بچه پول دارها هست نه ما!
دوتا پست دیدم که گقته شده بود که چرا استیم فیلتره ، دلیلش کاملا واضحه چون پهنای باند کشور به شدت محدوده و توانایی پاسخ گویی اون رو نداره برای همین فیلترش کردن تا کاربر کمتری از ایران بهش سر بزنه
به جای اینکه مشکل و حل کنن صورت مسئله رو پاک میکنن .
همین مشکل بعد از 8 سال ... پیش اومد قرار بود فیس-*بوق رو باز کنن که به دلیل جواب ندادن پهنای باند از بیخ بیخیالش شدن ( البته فشار های جناح های مخالف هم خیلی موثر بود و ... )
استیم خیلی وقت نیست ف.ی.ل.تر شده تا ۲۰۱۱ هم یادمه که درست بود اما تاریخ دقیقش توی خاطرم نیست ، به قول سعید می خوام صد سال سیاه ازاد نشه این مشکل حل شه کافیه ، هرکیم بخواد از استیم استفاده کنه با یه ف.ی.ل.ترشکن ساده میتونه
یه عده هم دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن میگه میخوای بدونی چجوری فیکس شی یه شارژ10 تومنی بده:|
من دیگه حرفی ندارم
:D
حرفی ندارم قضاوت با دیگران
----
منم 7 روزه صبح ها زنگ میزنم مخابرات میگه کسی شکایت نکرده که زیاد بشه ما پیگیری کنیم
رسما خاک بر سرمون که هر چی بلا سرمون بیاد حقمونه
حاضرم قسم بخورم توی این انجمن و دیگر جاها 10 نفر هم به ISp هاشون زنگ نزدن
یک درصد فکر کنید این مشکل درست بشه
به جان همین انجمن درست نمیشه این خط این نشون
GL
سعید حالا شما زنگ زدی بهت گفتن به حدی نرسیده که بخوان ....
من و چندتا بچه ها زنگ زدیم پشتیبانی میگه هیچ مشکلی نیست و همه چیز درسته و اصلا متوجه نمیشن dc توی بازی چی هست !!!!
اخه من اینو کجای دلم بذارم که چند تا ادم هیچ مفهم شدن پشتیبانی ، من چیو توضیح بدم در صورتی که اخرش میگن مشکل از خطته . لول
این مشکل انگار درست بشو نیست.رسما خاک تو سرمون شد!
درود،
من همون اول زنگ زدم و پشتیبان اعظم و بزرگ و دانا فرمودند که مشکل از زیرساخته :|
کل اددلیست من فیکس شدن خودمم فیکس شدم فک کنم مشکل رفع شد برید حال کنید :d