یکی از ایرانی ها لولش رو کرده 1200 با بقیه دوستاش که لول بالا هستن میره مچ هر بازی حدود 8 تا 12 لول میگیره!!!! تازه به بقیه که توی تیم مقابل هستند هم یه حالی میده:d
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسف اما bullsh*t =((
دقیقا با نظر محمد موافقم که ایتم رو جداگانه بخریم ، خوبی book پارسال این بود که بانسش جداگانه میشد گرفت ، حالا بهترین گزینه مپ که اضاف میشه برای کسانی که بوک دارن که همون روز اول هم بوک رو به همین خاطر گرفتم و بانسش که جدا نبود
چون آیدی زیاد دارم :D
هر آیدی به خاطر بازی کردن با یکسری از بچه ها اونم رفاقتی به وضعیتی میرسید که یارات توی تیم برای Spectre میرفتن Madness میبستن!
2 تا آیدی مثلا MrSaveH با FCB سر اینکه واحد پولیشون فرق داره ساخته شدن یکی پوند و اون یکی دلار بقیه هم به خاطر گیم بوده...که اونام 2 تا بیشتر نیستن :)
خدا بیشترش کنه محمد خان ، وضعیت خوب باشه اینم داره پوند و دلار :d
اینا به خاطر یکسری سیاست ها ایجاد شدن که یکسریش رو در گذشته همه دیدن و اون هم پایین تر بودن قیمت شاپ ما از همه جا بود نه سود کم میگرفتیم نه ضرر میدادیم اما قیمت در پایین ترین وضعیت بود :)
اتفاقا تو یکی از تاپیک های اینجام یک اسکرین گرفتم از آمار فروش ZGamers دیگه خودتون بیشتر در جریان هستید...حیف که عاشق شدیم وگرنه الان سایت پابرجا بود :D
من وااله لول 230 هستم دوتا با لول نیست الان دیگه با اممار هستش .
بوکمم لول 51 هست همشو الکی بدست اوردم از این ور اونور نصفشو از خوده بوک گرفتم
من که اگه بخوام همین الان میتونم حدود 400-500 لول با 2400 پوینت شارژ کنم ولی به نظرم بیهودست . نهایتش اینه که یه دونه از ایمورتالاشو دوس داشته باشم که به حای لول آپ کردن میرم خودشو میگیرم :)
الان هم لول 5 ام