دوستان book برای شما هم Failed To download........میده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان book برای شما هم Failed To download........میده ؟
یه عمر نت ک.ش.و.ر ریده بود همیشه رو اعصاب بود ، باورم نمیشه یه روز در زمینه نت مشکل نداشته باشیم
نیاز به وی پی ان نداره
اون دانلود در حد 100 200 kb e برای به روز شدن صفحات بوک
دیشب برای من اررور میداد ولی بعد آپدیت امروز فیکس شد . حتی سبک تر هم شده
مطمئنا با آپدیت های بعدی سبکتر هم خواهد شد
چه جالب این مقدماتی اروپا هم تموم شد ولی هیچ کس نتونست توی کتاب تیم اول و دوم رو پیش بینی کنه ماشالا به ساپورت های valve
در قسمت تیمهای شرکت کننده در مرحله مقدماتی قرار نبوده پیش بینی انجام بدی ، اونجا رو فقط گزاشتن که مشخص بشه کدوم تیم صعود میکنه
Hud اضافه شد با یه آپ 120 مگی خشکل هست جم هم داره.
من که خیلی خوشم نیومد و ردش کردم به جاش بوک رو لول اپ کردم
سلام یه سوال داشتم این بوک چند روز کلا میمونه؟:-/
سلام به همگی فک کنم dota2 دیروز پریروز یه اپدیت می خواست کسی می دونه چرا؟
تمام گل هاهم باز شد این valve خاک توسر هنوز آیتم ها رو نداده!!! فقط یه courier و یه loading که عکس هاش قدیمی بوده!!!!!
hud رو یادت رفت :))
البته کیفیت ایتم هاش به نسبت ساله پیش واقعا پایینه
مثلا ساله پیش یکی از جذابیت ها unlock کردن courier بود
یا باز کردن صندوق Ti3
hud هم به نسبت ساله پیش واقعا مسخرس
از taunt هم که خبری نیست
BP هم که درصدش فقط با لول میره بالا :|
کلا تنها ایتم هایه موفق TI4 اون courier mini pudge (به احتمال زیاد butch) و اون immortal هاست
بعد از اینکه immortal بیاد اگه بوکو lvlup کنیم بازم immortalo میده؟!
بنده که برای ایتمش نگرفتم چون اصلا ارزشی نداره چون واقعا مسخره بازیه و هر 10 لول یه ....
تنها چیزیش که خوبه bounsesh هست
منم نمی خواستم بگیرم اما از بس ادد لیست ها پی ام دادن گفتن چرا نگرفتی و اخرش هم یکی از دوستام گفت که این کی ها رو بگیر و بوک بخر اگر نگرفتی هم نه من نه تو !!!! پس نه پول بابتش دادم نه کلید . :D خدا کمک کرد با ایتم هم که توی بازی بهم داد لول اپش کردم تا 20 ، یه courier legendray(speed demon و mythical pudge توی بازی واسم دراپ شد موقع لول اپ ، !!! منم خرج لول اپ کتاب کردمش . میرسونه خودش ههههه
این Valve بره درشون تخته کنه الان همه بازی های Ti رو که بخوایم ببینم لگ دارن خیلی ها هم توش ناراضی بودن ( خارجکی ها هم لگ داشتن)
رفیق خود من کامپندیوم 515 داره و 51 ایمورتال براش دراپ خواهد شد :))
این چینی ها اینترنتشون هم چینی و بدرد نخوره لوووووووووووووول
با 50 k ادم پوکید از لگ و ....:P
سلام
فکر میکنید ایتم های ایمورتالی که میده ارزش داره?پول بابت لول اپ داد?
دوستان سلام دو تا سوال دارم : اول اینکه دوتا به من mini pudge courier رو نداد !!! علت چیه ؟
و دوم اینکه چه راه هایی برای سریع تر lvlup کردن book وجود داره ؟
یه سری Goal هست که تو خود بوکتون نوشته , مثلا یه سری چیزا رو باید حدث بزنین که اگه درست باشه بهتون پوینت میده.
همچنین با یه سری هیرویه خاص بازی کنید هم بهتون پوینت میده که تو بوکتون هست و باید دگمه ی Redeem Heroes رو بزنین.
10 تا بازیه اینترنشنال هم ببینید بهتون پوینت میده
دیروز اینو درست کردم :d
فایل پیوست 2275
༼ つ ◕_◕ ༽つ Give New Stretch Goals ༼ つ ◕_◕ ༽つ
اصلا چیز های خوبی رو برای goal قرار نداده!! تو آیتم های مارو بده goals باشه برای بعد :|
اینم از جدیداش
http://www.8pic.ir/images/43230429562503192798.jpg
$8,000,000 - Model Update Vote. Vote for the Hero you'd like to receive a reworked model
این حتما باید SF باشه!!
البته اگر به 8 میلیون برسه...
این 4تا به ترتیب از چب به راست در وضعیت اضطراری هستن.
Wraith king, Sf, Slardar, Viper
Wk رو به احتمال ریاد عوضش نمیکنن ولی اگه goal برسه به 8 میلیون من به اون رای میدم.
Viper و SF رو چه بخوایم چه نخوایم یه روزی توش تغییرات ایجاد میکنن چون هنوز وارد workshop نشدن ولی اون دوتا2 دیگه شاید هیچوقت توشون تغییری ایجاد نشه، slardar و اون چراغ رو سرشو میشه توی بازه زمانی طولانی مدت تحمل کرد ولی اون Vegetables king رو واقعا نمیشه:D