اره :(
حقیقتش اولین باره که بوک میگیرم میخواستم یه امتحانی کرده باشم
نمایش نسخه قابل چاپ
توی سایت تردد دست راست میزنه با توجه به ساعت خودتون
کلیک کنید
دوستان من تازه کتاب گرفتم لول 2 میخوام پیش بینی هاشو انجام بده سیو نمیشه میزنه faild to save چرا این طوری شده ؟؟
جايزه Ti4 داره از جام جهاني برزيل ميزنه بالاتر:دي
دوستان سلام . من بوکو به لول 10 رسوندم و اینجور که معلومه باید یه ایتم ایمورتال بگیرم ولی تا الان که 2 تا لول بالاتر رفتم و یه اپدیت هم برای دوتا اومد هنوز ایتمو نگرفتم !!! چرا ؟
دوستان سلامی 2باره
خدمت شما عرض کنم که من وقتی میخوام player card هامو تو book ببرم به من پیم میره که to stamping playercards u requiers international compendium book !!! چرا ؟
چند روز میخوام بوکم رو باز کنم هی Failed میده......
شما اینجوری نمیشین ؟
آیتم های اینمورتال رلیز شدن!
خداییش اگر این اینمورتال ها رو نمیداد سنگین تر بود سال به سال گندتر میزنه این اشغال ها چیه
چرا حتما از نظر سودش اینا میگی دیگه دراپش زیاد بود این میشد .اما افکت های خیلی خوشگلی دارن مثل استورم پاک
درود ...
من که Storm و گرفتم وخیلی هم قشنگ ـه
از دوستانی که Immortal اضافی گرفتند Dk-Warlock میتونید بگید شانسش تقریبا چند درصده یا تقریبا هر چند جعبه ای که باز کنیم بهمون میده ؟
من 6 تا باز کردم و DK هم داد :دی
DK خیلی باحاله به من ایتم های خوبی داد واقعا افکت خوبی داره مثل Sniper و Tinker و خوبه ولی میخواستم واسم Axe هم بندازه :(
واقعا Staff این Warlock خیلی شاخ هست گرچه ما که تو کفش موندیم :(
خدا کنه هر چه زود تر حالت Solo mid هم به Matchmaking اضافه بشه خداییش خیلی حال میده
اقا اگه کسی خواست من ماله Death prophet رو دارم و با کلاه Storm spirit عوض میکنم:D
gem اش هم Buildings Killedهـ
P.s: پلیر کارد های 2014 هم اضافه شدند، تو سایت D2L که همین امروز اضافه شدند ، احتمالا هم الان تو دراپ لیست بازی هستن.
ما که 12 تا جعبه داشتیم به جز Staff وارلاک همه رو گرفتیم راضی هم هستیم :دی
واقعا به این نتیجه رسیدم لول آپ کردن Book خیلی بیخود هست کاری که از اولش هم نکردم راضی هم هستم!
خیلی راحت رفتم مارکت هر آیتم ایمورتالی که میخواستم رو خریدم اومدم بیرون اونم با چه قیمتایی گرون ترینش هم آیتم DK اونم 3.4 پوند بود.
در ضمن میتونید Gem ها رو نگاه کنید و اونی که دوست دارید رو بخرید!
متاسف اما bullsh*t =((
دقیقا با نظر محمد موافقم که ایتم رو جداگانه بخریم ، خوبی book پارسال این بود که بانسش جداگانه میشد گرفت ، حالا بهترین گزینه مپ که اضاف میشه برای کسانی که بوک دارن که همون روز اول هم بوک رو به همین خاطر گرفتم و بانسش که جدا نبود
چون آیدی زیاد دارم :D
هر آیدی به خاطر بازی کردن با یکسری از بچه ها اونم رفاقتی به وضعیتی میرسید که یارات توی تیم برای Spectre میرفتن Madness میبستن!
2 تا آیدی مثلا MrSaveH با FCB سر اینکه واحد پولیشون فرق داره ساخته شدن یکی پوند و اون یکی دلار بقیه هم به خاطر گیم بوده...که اونام 2 تا بیشتر نیستن :)
خدا بیشترش کنه محمد خان ، وضعیت خوب باشه اینم داره پوند و دلار :d
اینا به خاطر یکسری سیاست ها ایجاد شدن که یکسریش رو در گذشته همه دیدن و اون هم پایین تر بودن قیمت شاپ ما از همه جا بود نه سود کم میگرفتیم نه ضرر میدادیم اما قیمت در پایین ترین وضعیت بود :)
اتفاقا تو یکی از تاپیک های اینجام یک اسکرین گرفتم از آمار فروش ZGamers دیگه خودتون بیشتر در جریان هستید...حیف که عاشق شدیم وگرنه الان سایت پابرجا بود :D
من وااله لول 230 هستم دوتا با لول نیست الان دیگه با اممار هستش .
بوکمم لول 51 هست همشو الکی بدست اوردم از این ور اونور نصفشو از خوده بوک گرفتم
من که اگه بخوام همین الان میتونم حدود 400-500 لول با 2400 پوینت شارژ کنم ولی به نظرم بیهودست . نهایتش اینه که یه دونه از ایمورتالاشو دوس داشته باشم که به حای لول آپ کردن میرم خودشو میگیرم :)
الان هم لول 5 ام
تبریک میگم Goal 17 همین 5 دقیقه پیش باز شد :D
در آینده که نظرسنجی رو باز کردن به SF رای بدید...
Model rework Vote و Voice Vote و Daiy hero challenge اضافه شدند.(با یه اپدیت 28.9 MB ، احتمالا چیزای دیگه ای هم تو اپدیت باشه ولی اینا به بوک اضافه شدند)
یه نکته جالب اینه که مدل sf تو رای گیری Model rework نیست، از چند نفر پرسیدم میگن از خیلی وقت پیش داشتن رو مدلش کار انجام میدادن و مدل جدیدش تقریبا امادس... به هر حال یادتون نره به هیرو هایی مثل Wraith King, Zeus , Viper , Slardar که وضعشون خیلی خرابه رای بدید.
با اجازه
اگر که تبلیغ نمیدونید
تحلیل آپدیت دوتا ۲ در ۱۳ خرداد [ ۶٫۸۱b منتشر شد ]
دوستان سلام . بدبخت شدم رفت !!!
الآن بعد از اینکه بازیم تموم شد و لول آپ شدم دوتا یه آیتم بهم داد و بعد اینکه رفتم تو inventory دیدم همه ی ایتم هام پریده !!!
جالب اینجاست که fuetured آیتم ها ( اونایی که تو پروفایل میزاریم ) سر جاشونن !!! حتی ستی که واسه پاج خریدم تو پروفایلم هست ولی تو inventory نیست !!!
دوستان خوهشا راهنمایی کنین دارم سکته میزنم
دوستانی که book ti4 رو لول 200 کردن
جریان اینکه نوشته در لول 199 ، ست immortal میده چیه ؟