پایینیو بخونین
اینو حدود یک ماه پیش گذاشتم
عوضش کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
پایینیو بخونین
اینو حدود یک ماه پیش گذاشتم
عوضش کردم
تغییر آقانیم برای این هیرو
Legion commander's scepter now makes you & your target immune to all damage unless the source is between the duel participants
legion commander's scepter duration is now 4.75/5.5/6.25
توجه کنید که آقانیم تنها دمیج را خنثی میکند ولی استان و هگز جواب میدهد
سلام...
آموزشتون خیلی عالی و کامل بود :d
هیروی مورد علاقم همین ال سی جونه ^_^
فقط چنتا نکته من بگم برم :)
در کل آقانیم برای این هیرو فکر میکنم آیتم اشتباهی باشه :|
نیاز چندانه بهش نیست...
چون هم دمیج سنگینی دارید ، هم با اتک خوردن لایف استیل میکنید و زودتر میکشید طرفتون رو...
نکته کنکوری : توی آموزش نوشته شده بود بسته به شرایط بلینک رو ببندند..
ولی من فکر میکنم یکی از اصلی ترین آیتم ها دگره :| ینی وقتی که دشمنا شما رو میبینن یا در میرن یا همشون جمع میشن میریزن سرتون و غافل گیرتون میکنن :| شما هم وقتی که گیر میفتید میتونم بگم عن میشید -__- یه دگر خیلی لازمه...
نکته نکوری 2 ! : بسته به شرایط میتونید خونی و مانکی هم برای دمیج زیاد و زود کشتن هیرو های گوشت و ساپورت حریف توی دوئل استفاده کنید :)
نکته کنکوری 3 ! :اگه نتونین تا اواسط بازی از دوئلتون اتکر بگیرید تقریبا جلوی همه هیروها به معنای واقعی عن میشید !!! :|
چون اتکر کمکتون میکنه که هم راحت تر فارم کنید ، هم توی دوئل های بعدی راحت تر بزنید حریف رو :|
و چونکه اگه اتکر نگیرید نه میتونید تانک ها رو بزنید ، نه رنجر ها رو ، نه دمیجر های حریف رو :|
و اونجا خیلی به سطوح میاید که جلوتون یه هارد کری باشه (مثل لایف ، آنتی میج ، مدوسا ، فانتوم ساسین و.... :d ) و اون موقست که اگه لفت بدید از بازی به نفعتونه :d
خب همینا فعلا به ذهنم میرسه ، پیروز و موید باشید ;;)
سلام ببخشید یک سوال چرا نباید برای legion commander vanguard گرفت آیا بدردش نمیخوره؟
خیر بدردش نمیخوره..
این هیرو فوق العادس واقعا عشق منه عاشقشم
فک نکنم دشمنی داشته باشه چون هیرویی نیس ک 1vs 1 بزنتش مگ این ک 5 تاشون بریزن رو سرت چهار پنج تا هم stun بشی اون وقت شاید بمیری
اگرم هیروی رو مخی مثل pa یا ck جلتون بود با یه blaid mail کارشونو تموم کنید
یکی از محدود هیرو هایی هس ک anti mage رو گیر میندازه و میترکونتش
جدیدا (و معمولا) برای 2 صورت هیرو vanguard میگیرن : یکی هیروهای تانک که با وجود ونگارد تانک تر هم میشن و میتونن راحت توی درگیری برن . یکی هیروهایی که خیلی ضعیفن و به اصطلاح گوشتن مخصوصا اوایل بازی . هیروی Legion به نظرم جزو هیچ کدوم نیست (گرچند شاید آخر بازی بسته به آیتم هایی که میگیره مثل assualt cuiras تا حدودی تانک بشه) ولی مثلا هیروی spectre اول بازی خیلی گوشته و راحت اذیت میشه ، ونگارد خیلی بدردش میخوره و به نظرم قبل از آیتم های بعدی و اصلیش باید براش اینو بگیرین که جون داشته باشه و من این آیتم رو برای spectre ضروری میدونم و همیشه میگیرم .
یک استثنا هم داره که کلا هیروهای range این آیتم رو نمیگیرن (خواه گوشت باشن خواه نباشن) چون با وجود هزینه اش تاثیر خیلی کمی داره (فقط برای هیروهای range اینطوره ) و خیلی وقت پیش یادمه توی دوتا1 برای هیروهای range اینو میگرفتن که دقیقا یادم نیست شاید اون موقع تاثیرش بیشتر بود ! ولی فعلا و توی آپدیت های فعلی خیر تاثیر زیادی نداره .
من تا زماني كه يادمه تو دوتا ١ واسه همه vangaurd ميبستن *:D
الان به جز bristle و axe و cent نديدم براي كسي ببندن
رو spectre هم به نظر من جايگزين هاي خيلي بهتري هست
همين آيتم بندي جديدي كه badman مد كرده عاليه به نظم يه بار تست كنين حتمن
هومن جان میشه آیتم بندی که بدمن مد کرده رو بگید؟ مرسی
اول بازي :
Phase Boots
Drum of Endurance
Magic Wand
Urn of Shadows
بعد اينها :
Manta Style
Diffusal Blade
Butterfly
تا اينجا جزو مشتركات هست اما بعد اين آيتم ها متناسب با بازي آيتم ميبندن كه معمولن من ديدم كه
Heart of Tarrasque
بستن
برخي موارد از بازي كه جلو بودن Divine Rapier هم بستن
ديگه ته ته بازي هم يه Refresher Orb هم دارن
اين 3 تا هم ديده شدن :
Daedalus
Eye of Skadi
Black King Bar
برخي بازيكنا مثل Loda و Mushi پايبند به اصولن :D
بعد اون آيتم هاي اوليه Radiance ميرن و بعدش اين روندو ميرن تا ته كه من به شخصه قبول ندارم چون با اين آيتم گيري كه گفتم خدمتتون خيلي راحت ميشه هم فارم كرد و هم كيل گرفت اول بازي
Match 2167925217 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بازم خواستي بگو نمونه بفرستم
اين از badman هست
از بازيكناي ديگه هم هست تو dotabuff بگردي راحت پيدا ميكني
اوا منظور شما اسپکتر بود؟:دی
من فکر میکردم راجع به لیجن کمندر صحبت میکنین، یه لحظه رادیانسو دیدم کپ کردم :دی
این بیلد اسپکتر که شکی توش نیست جواب میده البته جدید هم نیست پارسال هم میدیدیم با یه poor man's shield و bottle کنار اون ایتمای اوایل بازی میرفت لاین وسط.
البته بنظرم همیشه جواب نمیده ، جدای از ایتم بندی مهم ترین چیز اینه که بدونین کی از التی استفاده کنین تا کیل یا گلد اسیست بگیرین اگه خوب بتونین گنک کنین علاوه بر اینکه درام و بقیه اون ایتمای اوایل بازی رو دارین رادیانس هم زیر 20 دقیقه بالا میاد. اگه نه، میبینید تیم حریف هیرو های Escaper زیاد دارن یا تیمتون اصلا تو شرایطی نیست که با تیم حریف درگیر بشه بهتره از همون اول بازی یه iron talon بگیرید حتی بوت رو هم کامل نکنید و مثل قدیم برید مستقیم برای رادیانس و ایتمای late game.
مهندس فقط اونجا که گفتی اسکیل های خودکار غیر فعال میشن واقعا نمیشنا!
اسکیل سوم faceless void تو دویل هم کار میکنه اسکیل time lock
دوست عزیز اسکیل ها فقط قفل میشن :|
اسکیلای خودکار مثل لایف استیل naix و لایف استیل خود لژیون و لول سه ووید و امتالهم کار میکنن !
لول هایی هم که از قبل فعال مونده باشه کار میکنه ! مثلا لول دو هاسکار یا یک وایپر...
ترفند های ضد LC
OD بردارید LC رو هرکی ۶ کرد شما ۲ کنید رو لژیون :دی
اگ رو خودتون ۶ کرد ب خدای متعال توکل کنید :دی
venga بردارید LC رو هرکی ۶ کرد شما ۶ و۱ کنید رو لژیون :دی
اگ رو خودتون ۶ کرد ب خدای متعال توکل کنید :دی
این دوتا حرکت رو من عاشقشم هر سری یکی لژیون بر میداره فانش میکنم :دی
اگ میخاید جلوش واستید هم
PL یا axe بردارید و آیتم بیارید
ترفند های LC
اگ LC یارتون بود
sky بردارید LC رو هرکی ۶ کرد ۶ کنید روش
pugna بردارید LC رو هرکی ۶ کرد ۶ کنید روش
lina و lion و treant v و... هم خیلی باش مچ اند
الان اگه silver edge ببندین و اینویز بشین و اتک بدین یا مثلا آلتی doom یا shadow demon (جفتشون با آقانیم البته) رو طرف فعال باشه، اکثر اسکیل های passive مثل mana break یا life steal یا blur و .... غیر فعال میشن ولی چون با sentry و dust و gem نسبتا راحت میشه کانتر کرد بخاطر همین خیلی پیشنهاد نمیشه ولی اگه دیدین تیم حریف ساپورت درست حسابی نداره و هیروهایی با passive خفن زیاد دارن، silver edge رو ببندین عالیه
اینم لیست اسکیل ها و آیتم هایی که با برِیْک (Silver edge, demonic purge, doom) غیر فعال میشن:
Dota 2 Wiki
اگ BKB آورد شما OD یا Venga بردار همون کاری ک گفتمو رو یارت بکن کاری نداره ک
بحث Spectre از LC خیلی فرق داره:
LC راحت فارم میکنه از همون مین ۱ میتونه بره جنگل اما Spectre ساپ میخاد تا مین ۳۰ - ۴۰ ام قدرت خاصی نداره اما Legion مین ۱۰ blink , power tread داره و میاد گنک
اما Spectre اگ پا بگیره تو تیم خیلی موثر تر لژیون هستش چون با ی ۶ , ۲-۳ تا ساپ های تیم حریف رو از کار میندازه تازه لژیون رو راحت تر میشه زد و اذیتش کرد تو آخر بازی
اصلا اگ هیچ کدوم این کارهارو نکردی طوری نیس
ی PL پیک کن
بهترین ضد LC در آخر بازی Phantom lancer هستش
یعنی بلایی ب سر Legion میاره ک نتونه حتی نزدیکش بشه
کلن تمام هیرو های اتکر که فقط رو ی نفر تمرکز دارن مثه LC نقطه ضعف ایلوژن دارن که همین مارو میرسونه ب PL
troll , slark , huskar , ursa , DrowRanger , Windruner , Sniper , LS , Venga , ... اینها همه ضدشون PL
pl ضد lc نیست تازه ck به اون سفتی هم ضد lc نمی تونه باشه.......... هیروهای ضد lc توی بازی omni knight,axe , bristel back,centure,specter, ..... کلا هیرو هایی که رده تانک هستند یا ارمور بالایی دارند ضد lc هستند.
lc با یک battel fury یا اسکیل 2 مگنوس pl رو مغلوب میکنه ....تازه لزومی نداره lc مستقیما وارد درگیری بشه چون جتما یک blink یا shadow balde داره
داداش هیچ کدوم از جمله هایی ک گفتی درست نیست
PL اوایل بازی نه نمیشه گفت ضد اونه اما اگ آیتم بیاره LC حتی نمیتونه بهش نزدیک شه در این حد
اگ خواستی بت ثابت شه امتحان کن
رو کاغذ نمیشه گفت
من همه اینارو خودم تو بازی انجام میدم ک میام میگم
حدس و گمان نیس
فقط axe و Centaur رو درست گفتی
LateGame اما Axe و cent ب شرطی ضد LC اند ک LC رو خوده اونا ۶ کنه
Omni هم ضد LC نیست چون معلوم نیست OK همون موقع ک LC ۶ کرده اونم ۶ کنه
Omni تو تیم فایت ۶ میکنه نه رو LC ۶
خوب بستگی ب سبک بازی دو طرف داره
شما ممکن بازیت خیلی با Omni خوب باشه حتی با omni ضد LC بشینی
اینا ک من میگم ک نباید ۱۰۰% عین همین تو همه بازی اتفاق بیوفته ک
شما وقتی LC برداشتی حتمن بازیت بهتر بوده از PL ک اون نتونسته کاری کنه
من خودم تو ی بازی Luna پیک کرده بودم تیمه من هم فوقلاده پرت بودن اصلا هیچکدوم کار تیمی براشون تعریف نشده بود
حالا تیمه حریف چیا داشت : PA , BristleBack , LS
با همه این ها تنهایی بازیو جم کردم و بردیم
اما دلیلش فقط و فقط ضعیف بودن تیم مقابل بود
نمیتونم بگم Luna ضد این سه تاس که
اینو ببین
من ب راحتی ضد ۴ تا ازونا بودم آخر بازی تک ب پنج میزدم
http://forum.dotabaz.com/uploaded/6470_01493679373.jpg
باو عجبا
وقتی من میگم فلان کار ضد فلان هیرو
یعنی این ک شما اینکارو بکنی ۱۰۰% تمومه دیگه بردی ؟؟؟!!!!
ای بابا
تعریف ضد :
این نیست ک اگ مثلن underlord برداشتی دیگه هرکس sandking برداشت اومد جلوت ۲۰ بار کشتیش
حتی شاید sand پلیر بود ۲۰ تا کیل از underlord گرفت
وقتی میگم فلان هیرو ضد فلان هیرو یعنی این ک اگه توی شرایط مساوی و پلیر ها برابر باشند
کار هیرو ضد یکم راحت تره برای پیش بردن بازی
حالا شما باز بگو نه
باو عزیز من شما sniper داری حتی اگ تشخیص بدی هیرو PL کدومه از لای ایلوژن هاش باز هم کارت خیلی سخت تر واس کشتنش
تا کار PL واس کشتن تو
بله کاملن sniper singletarget میالنیر بائث نمیشه نباشه
کمکش میکنه ولی اسنایپر اسنایپره
حتی اگ ۴ تا ۱ بندازی روش میالنیر ببندی فول آیتم هم باشی باز هم کار PL راحت تر (۱۰۰% نیستا شانسش بیشتره )
بازم میگم اینا نسبیه ۹۰% ب پلیر ها مربوطه
من خودم ریپلی دارم با اسنایپر ۲ تا اتک میزدم jug رو اما خودم jug رو ب عنوان گنکر sniper پیک میکنم حتی
تا اونجایی که من میدونم اسکیل یک لژیون ضد ایلوژن هس و به ایلوژن بیشتر دمیج میده از اون طرف خودش مبیشتر msمیگیره اسکیل سوم این هیرو هم وقتی بیشتر اکتیو میشه که اتک بخوره و التایمت اش هم خوب با یه هماهنگی اسکیل یک و التی میتونه plرو بگیره و از اونجایی که plهیروی تانکی نیست فک میکنم لژون بخورتش!
من که وقتی از اول میرم جنگل لول ۳ و ۲ رو میگیرم فقط.اینجوری حتی تانگو هم نیاز ندارین.زود میتونین بوت رو بیارید و سریع تر فارم بعد لول ۶ یه جوین میدین کیل میگیرین بعدش هم که دیگه مشخصه
آموزش خیلی قدیمیه ، آموزش جدیدش نیازه :|
الان دیگه میولنیر و اسولت نمیرن :/ ددالوس نمیرن اصن :| :| :|
الان یدونه شدو بلید/بلینک دگر میگیرن بعد یدونه آرملت/بلیدمیل نهایتشم یه ولادمیر/دزولیتور و با تلنت لول 25 ـش دمیج دوئل تخیّلی چندهزارتایی میزنن و جی جی :|
من خودم كريت ميرفتم تا قبل شروع مهر:sm (152): خيلي هم جواب ميداد
خب اون بيلد قديميه اينم صرفا ميشه بهش اضافه كرد ولي تا يادمه آرملتو شدوبليد يا دگر براش ميرفتن :|
پتك برقي هم جز آيتم هايي كه خود بازي پيشنهاد كرده آرمورشم وحشتناك پايينه التيميت گارد روت باشه نصف ميشي ازالت هم اگه كسي نره ممكنه نياز بشه
از طرفي من ياد ندارم گفته باشم برا لژيون ولادمير رفتم رفيقام مسخرم نكنن :| خودش لايف استيلش بالاس وقتي ساپ ميتونه ولاد بره بهتره براش ساتان بريد اتفاقا ولادمير بيلد قديميه
آموزش خوبی بود فقط آیتم basher که میگی براش خوبه اصلا اینطور نیس بلکه بستن بشر برای این هیرو دیوانگیه .
چون این هیرو یه هیروییه که باید دمیج بخوره و اگه بشر رو واسش ببندی هیروی دشمن رو استان میکنه و نمیزاره که هیروی دشمن دمیج وارد کنه و در نتیجه لول ۳ لزیون که موقع دمیج خوردن هیرو بهش هیل میده دیگه بدرد نمیخور هاو لژون زود میمیره.
سلام
عزیزم الانو نمیدونم ولی قبلنا این هیرو با بشر و اتک اسید خوب به یه لولو تبدیل میشد ... به هر حال این هم به نوع خود یک بیلد خاص بود (دیوانگی نیست ) ...
مطلقا همیشه نیاز نیست لجیون بپره وسط و دمیج بخوره و هیل شه تا بگن خوب بازی کرد !
:sm (161)::sm (136):