اینو سرچ کنید تو گوگل lol new summoners rift
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو سرچ کنید تو گوگل lol new summoners rift
آقا نظرات متفاوته چیزی نیست ک ب خاطرش کل کل کنید دوست من از همون موقع ک wow اومد داره پلی میده با 1000 زحمت راضیش کردم یه دس دوتا بازی کرد اصلا حال نکرد منم یه دست wow catalysm بازی کردم انقدر لول داشت ک پشیمون شدم :|
توی LoL همچنین champ ای نیستش مگر اینکه بهش بیشتر 3-4 تا feed بدین
من با valve بد هم نیستم و خودم یکی از فن های dota هستم اگه به نوشته هام خوب دقت کنی ازش بد نگفتم. الان همه میدونن که وضع دوتا تو 1سال اخیر چندان جالب نبوده ...
بله دیگه توی dota همه برابرند :| OP اصلا وجود نداره کلا ...
1.نگفتم خرج نکنی نمیشی گفتم valve اگه پول خرج نکنی sh!t هم ""نمیده""
2.توی بازی فقط تو حالت draft میفهمی حریف چی پیک میکنه وگرنه همش blind pick هستش و خودتون باید یه تیم بسازین
در ضمن اصلا من نمیخواستم این همه بحث پیش بیاد :| من گفتم در حال حاظر وضع LoL بهتره همه میان برا خودشون یه برداشت میکنن ... :|
مشکلی هم با valve یا dota ندارم که الکی ازش بد بگم :|
دیروز هم که گفتم اصلا گیم پلی رو مقایسه نکردم. بخاطر این بحث هایی که پیش اومد رفت به سمت ایتم و گیم پلی و ...
دیروز من فقط چند تا از خوبی هاش رو گفتم و گفتم riot داره عالی پشتی بانی میکنه :|
در نبود ما چه ها ك نشده :دي
هنوز تاپيكهارو نخوندم اما اول از هرچيز خوشم اومد مسابقات dab دوباره راه افتاد...
هفته ديگه انشالله كارام اوكي ميشه ميام سر ميزنم بهتون فعلا" حتي پيام خصوصي هارو هم نخوندم ك مديون كسي نشم...
فعلا" هم با نت رستوران اومدم. اين پوريا مگه اينكه برم پيداش شه ديوث :دي :ايكس
سلام دوستان،همین الان من رفتم چک کردم دیدم youtube از فیلترینگ دراومده،شما هم چک کنید ببینید درسته یا نه،عکس پایین تر بیاد یکم مسائل اخلاقی میشه :P
فایل پیوست 3764
فیلتره.:|
پ مال من چشه؟ هیچ چیزیم روشن نیست . مطمنی؟