فقط توربو بعضی اوقات, حوصله بازی نرمال و ندارم خدا وکیلی :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 4710....
پوففف یاد فروم بخیر ...
فک کنم از زمان راهنمایی و مدرسه از این فروم خاطره دارم :))
جالبه فکر کردم فقط من حوصله قدیم رو ندارم برای پلی دادن ولی وقتی نظر دوستان رو خوندم تازه متوجه شدم اکثر بچه های سایت دیگه حس و حال سابق رو ندارن آخه من قدیما تو این سایت عضو بودم (البته سیم کارتم سوخت و حوصله نکردم برم دوباره بگیرم چون جیمیلمم به اون وصل بود منم معمولا پسوورد ها رو حفظ نمیکنم هم اکانت جیمیلم پرید هم خیلی اکانت دیگه از سایت های دیگه اکانت این سایتم پرید) اون موقع یعنی6 یا 7 سال قبل خیلی شلوغ تر از الان بود آموزش های آپدیت شده برای هیرو ها رو اولین جا این سایت میزاشت یادمه یه بار هم از fcb خواستم یه اکانت بخرم طرفای رنک 4700 بود فکر کنم ولی من تخفیف زیاد میخواستم معاملمون نشد :) فکر کنم قیمت رو میگفت 300 تومن من 200 بیشتر نداشتم من قدیما چقدر حرص میخوردم تو بازی الان به قدیما خندم میگیره واقعا حرص خوردن تو بازی یه کار احمقانست چون این فقط یه گیمه نه بیشتر
توئیچ قیمت خرید اشتراک کانالهاش رو تغییر داده و با ارزش پول محلی کشورها همسانسازی کرده. بعد جوری واسه من پیام تبلیغ داد گفت «کاهش قیمتهای اشتراک در ایران!» که من گفتم اوه! رفع فیلتر شد چی شد؟ بعد رفتم داخلش دیدم اسم همه کشورها هست جز ما...
باشه. این نیز بگذرد...
آقا خودمو پیدا کردم دیدین گفتم از بچه های قدیمم
https://s4.uupload.ir/files/untitled_m1i1.png
تازه اینترانت هم داره میاد برام اصلا مهم نیست سیم اینترنت با کابلش از ته قطع کنن هر چی روتر و سوییچ هم هست منفجر کنن والله :)
قربانت :)