https://instagram.com/saeed_ganji_/
اين عكسو فقط ٢٠٠ نفر ايراني ديدن...
و اونم از تو اينستاگرام...
و من پرچم ٨٠ ميليون ايرانيرو جلوي اون دوربيني كه مشاهده ميكنيد، به دنيا نشون دادم...
اما ١نفر از جرايد و روزنامه هاي ورزشي ايران اصلا نيومدن بگن اين بابا كيه، تو دنياي حرفه اي پا گذاشته كه فقط انگشت شمار تو بهترين ليگها دارن بازي ميكنن...
يني ارزش كار و زحمتايي كه من كشيدم همين بود؟؟؟
امير تتلو ١بقبقو ميگه ٢ مليون نفر لايك ميكنن، و تو ورزشاي اماتور مثل بوكس و.... داءم از ورزشكارايي كه از ورزش و موقعيت اجتمايي ٤تا ٤تا خونه مجردي دارن داءما در حال نوشتنن...
اما من انقدر كارم كم و ورزش فوق حرفه اي و سخت رو با اين همه سختي و روزي ٢تايم سنگين دارم تمرين ميكنم، هيچ كس نديد...
من براي اينكه تمرين سخت تري داشته باشم قراردادمو كنصل كردم، و تمام اسپانسرامو و حتي خونمو تو شهر گوتنبرگ از دست دادم، ١ماه نيم بدون مربي تو الاستار تمرين سگي كردم كنار غولاي MMA بدون هيچ اسپانسري... چرااااا؟؟ چون ميخاستم تمريني سخت داشته باشم كه واسه ايرانه بيمرفت پرچم بزنم...
و بعد بردم بدون اينكه كسي بدونه راهي شمال سوعد تو وسط جنگلي دارم زندگي ميكنم، كه تا شهر ٢٠ كيلومتر راهه...
بدون باشگاه..
بدون امكانات
بدون حريف تمريني...
واقعا دم ايران گرم..
ايران كسيو ميخاد مثل رضا زاده كه ١يا ابلوضل بگه و نصف خزانرو خالي كنه...
نه قهرمانايي كه به عشق مردم بجاي پرچم سوعد با پرچم ايران برن كه هيچ اسپانسري هم قبولش نكنه ... چرا..؟؟؟ چون با پرچم ايران بازي كرد..
ملالي نيس..
من اين شرايط سختو واسه خودم به بهترين نهو تبديل ميكنم.. و اين روزا هم ميگذره... اين پست به يادگار ميمونه واسه زماني كه ايرانيا ميگن چرا با پرچم جاي ديگه بازي ميكني...
جرايد و روزنامه هاي ايرانم از اين به بعد از سايتاي بزرگ معتبر بايد خبراي مارو دنبال كنم...
اين حال خرابم به نفعم شد...
دشمناي عزيزمم شاد نشيد... من تو اين جنگل از خودم ادم خوار ساختم...
تا UFC ميرسم و اونجا ميگم اين سختيارو...
خيلي بيمرفته ايراني كه دافاشو جوجه قرتياش از ورزشكاراي حرفه ايش بيشتر تو ديد هستن... بابا دمتون گرم