-
دوستان میخواستم ببینم این سایت که دوتا 2 رو گذاشته برا دانلود به نظرتون معتبر میاد؟
دانلود بازی DOTA 2 برای کامپیوتر + بک آپ استیم
حدود 7.5 گیگ هست.
فقط به خاطر اینکه نمیتونم دانلود کنم و باید تو رایگان دانلود کنم دارم این جوری دانلود می کنم.
2 آذر آپدیت شده حالا از اون موقع هرچقد آپدیت اومده باشه مهم نیست چون مطمینن کمتر از 5 گیگ هست :D
-
اینجا شاتل لند بک آپش واسه 1 ماه پیشه ولی فکر کنم بزودی آپدیت جدید بزاره
اونا که نت از شاتل دارند تا اخر ماه از این لینک دانلود کنند از حجمشون کم نمیشه.
-
آقا این silencer عجب چیزی شده :D
-
من گیر دادم به Riki :-D
Sent from my C5303 using Tapatalk
-
عجب چیزیه این ارک واردن
مخصوصان التیمیتش
اسکیل 3 هم که دیگه ترکونده مثل مین های تکیز میمونه 3-4 تا بکار و دعا کن یکی دنبالت بیوفته و بره تو محدوده اسکیل3
این التیمیتش خیلی باگه
تو مسابقات هم خیلی به کار میاد این هیرو
فکر کن مانتا بگیری التی بزنی بعد دوتا مانتا استفاده میکنی = 6 تا ارک واردن !!!
مانا نداری ؟ فقط میتونی التیمیت استفاده کنی اگه مانا بوت یا باتل داشته باشی حله التی میزنی از مانا بوت و باتل اون استفاده میکنی !!!!!!
-
فک کنم شما این هیرو رو تو دوتا 1 ندیدی ::d میشه باهاش باگم زد :d
اسکیلش خیلی کاربردیه ... مثلا رفتین دون 5-6 تا لا درختا بکارین سمتی که از پشت تاور میره فارم ... یا مثلا 2ش 100% میس میده. میشه با 6ش هیم سلف کرد رو لولایی مثل آکاشا وقتی کسی نبود از یارا.
6شم که دیگه :d فقط کافیه بتونی تند تند اسپل بزنی .... حساب کن منتا - بوک ببندی بعد بزنی 10 تا یارو میفتی وسط :d یا مثلا 6ت رو با بوت تله بفرستی یه لاین دیگه دوتا لاین همزمان پوش کنی.
-
http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01450414247.png
اینوکر از همون ثانیه 1 گفت gg we lose رفت فید.تو کل بازی یه بار از invoke استفاده نکرد.پودجم فقط رو کریپ ها التی میزد:|
بخاطر death prophet و spirit breaker اونا بازیو بردیم.spirit جم میخرید charge میکرد جمو میزاشت میرفت:|یا فید میداد:|
-
دیگه برای Riki هم Bf میبندن توی Ulty دمیج Splash میزنه :X
-
چقدر arcana zeus جکه ، فکر کنم 2 ساعت اخر مونده به پچ جدید اینو درست کردن :D
-
با اینو 1 بوت داشتم و چنتا آیتم دیگه رفتم شاپ که soulbooster بگیرم دیدم نمیخره چون فقط 1 جای خالی داشتم بوت خالی رو انداختم زمین روی سول بوستر راست کیلیک کردم ولی به جای سول بوستر آرکین بوت با 2 تا آیتم روی زمین به من داد!!!!!!!!!!!!!! ***** به ولو
سر همین بازی رو باختیم
F*** your **** Gabe