کلا یه مدته هر چی غیر دوتا استقبال بیشتری میشه . مدیران هم فکر نکنم کاری بتونن بکنند در این مورد خود کاربرا باید دست بکار شن بیشتر از مطالب مربوط به دوتا استقبال کنند تا ...
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه سرور تیم اسپیک خوب و کاملا فیکس اگر میشناسید لطفا معرقی کنید!
alpha بودیم که خیلی وقتا مشکل داره،crashgame هم که زیاد قطع میشه....
R.I.P Lemmy Kilmister
1945-2015
شاید کسی این پست رو تحویل نگیره ولی لمی یکی از بزرگترین خواننده های هوی متال و لیدر گروه motorhead بود و برای خیلیا عزیز بود....
http://uupload.ir/files/ohtp_277381.jpg
الان %90 متالهدا عکس آواتار تلگرامشون رو Lemmy گذاشتن
توانا بود هرکه دارا بود
ز ثروت دل پیر برنا بود
تهی دست به جایی نخواهد رسید
اگر چه شب و روز کوشا بود
ندانست فردوسی پاکزاد
که شعرش در این ملک بیجا بود
گر او را خبر بود از این روزگار
که زر بر همه چیز والا بود
نمیگفت آن شعر معروف را
"توانا بود هرکه دانا بود
شاخص آلودگی چند ساعت پیش 200 بود اونوقت مردم ما زامبین که باید کلا همش کار کنن تو این هوا
وقتی شاخص آلودگی روی 140 باشه باید تمام مدارس و حتی اداره جات تعطیل بشن ( که دیروز 150 بود و حتی من دوم دبیرستانیو تعطیل نکردن )
وقتی روی 170 باشه باید همه مردم ، شهر رو تخلیه کنن
شاخص 200 نشان دهنده وجود گازهای شیمیایی هست و با مناطقی که سالها پیش بمباران اتمی شدن با وجود گازهای رادیو اکتیویتی برابری میکنه
اونوقت بنده الان دارم تایپ میکنم خدا شاهده سینم بشدت در حال سوزشه و سردرد شدید دارم
فقط باید لعنت بفرستی بر تمام کسانی که با حرووووم زادگی دارن مملکتو اداره میکنن
به قول معلم ریاضیمون این مردم هر بلایی بیاد سرشون حقشونه ؛ 37 سال خواب بودیم بعد تا اومدیم بیدار شیم دوباره خوابوندنمون ... اینش که کی بیدار میشیم فقط میدونم آینده ای خییلی دوره
البته بیشتر این الودگی به خاطر وارونگی هوا توی زمستون هست.
امروز هم که طرح ترافیک از در خونه بود کلی ماشین پلاک فرد توی خیابون ها بود.خود مردم که اصلا رعایت نمیکنند.
دولت هم دم از حمل و نقل عمومی میزنه همینطوری توی brt و مترو خفه میشی تا سوار شی.
توی تهران چیه که خلق به قیمت جان دارن براش میجنگن ، بفروشید برین جای بهتر ، بخدا من یه روز اومدم داخلش تازه بارونم میزد صبح ساعت 6 ، انگار کبسول گاز توی دهنم باز کردن هوای ما گلستونه پیشش با اینکه گردوخاک داریم
اون دوره ای که میگین خیلی دور نیست خون های زیادی میبینید اما ما خواهیم دید پس در دوران ما اتفاق میفته ، خودتون وضعیت رو میبینید هیچی سرجاش نیست
امروز چشمام داشت میسوخت :|
بدبختی کار من هم در فضای باز هست همش باید در سطح شهر این و اون ور کنم باز خوبه مترو هست وگرنه brt که .....
-------------
دوستان کسی سریال آشپزی امریکایی میشناسه معرفی کنه.
منظورم مستند نیست ها میان آشپزی میکنن بعد داور ها نمره میدن منظور سریال در مورد آشپری با داستان و..
من یه ماسک فیلتر دار خریدم از دارو خونه تا دبیرستانمون حدودا 4 تا کوچه راه رسیدم به مدرسه رفتم سر کلاس اومدم فیلتر ماسک رو تمیز کنم همینطوری خاک و ذره سرب و الاینده و... میریخت :|
دوتا زنگ تفریح و 1 زنگ ورزش هم که داشتیم نزاشتن بریم پایین
اعتراض هم که میکنیم نمره انظبات کم میکنن