90% درصد مطمئنم تمپلر اساسین پلیر ایرانی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
عربستان روابط دیپلماتیکش رو با ایرن قطع کرد. ظرف 48 ساعت تمام دیپلمات های ایران باید از این کشور خارج شوند.
بحرین هم همین چند لحظه پیش روابطش رو قطع کرد! تازه عریستان امارات هم تحریک کره که روابطش با ایران رو قطع کنه!
بعضی کارشناس های سیاسی میگن عربستان نه تنها منافع بلکه بقا خودش رو توی تنش زدایی و ابران ستیزی و حمایت از داعش می بینه!
آپدیت: سودان هم روابط دیپلماتیکش رو با ایرن قطع کرد!
دارن گور خودشون رو با دست خودشون میکنن
اون شب بزرگترین اشتباه رو کردن رفتن سفارت عربستان رو به آتش کشیدن...
بهترین حرکت ممکن بود
دیگه کسی نمیره پولش رو بریزه تو دهن اونها برای مکه رفتن ما هیچ ضرری نمیبینیم از قطع روابط با اونها ولی اونها کلی درآمد از دست میدن با این کارشون به نفع ما
کاش امارات هم کلا روابطش رو قطع می کرد تا دیگه کسی اونجا هم نره پولش رو هدر بده بره حیف شد من جای رحانی بودم الان بهترین وقت بود که کاردار امارات رو اخراج کنیم
یکی نیست بگه اخه بحرین سودان چی دارن که قطع روابط میکنن؟ :d
----------------------
ایران و دانمارک هم چند تا قرارداد بانکی امضا کردن نمی دونم به paypal و اینها ربط داره یا نه ولی امید وارم زود تر paypal ایرانی هارو از لیست سیاهشون در بیارن راحت شیم
درسته ایرانی ها دلشون نمیخواد سر بر تن عرب باشه! ( متاسفانه اینطوره ) ولی این فرهنگ ایرانیه اصیل نیست... اگر کوروش بزرگ پدر ایران زمین هست پس چرا به حرفاش گوش نمیدید که توی هر بندش حرف از صلح و بخشش هست... با این کار ایرانیا چهره بدی رو نشون دنیا دادن.
http://masaf.ir/images/84bfb151-289f...8%AC%D9%86.jpg
دانلود واسه نت ذغالیا :D
دانلود با کیفیت بالا
پیشنهاد میکنم ببینید
_ _ _ _ _ _ _ _ _
ویرایش :
بزرگ پدر ... صلح و بخشش ...
تو مثل اینکه نمیدونی با کی طرفی
الان تو کره کره زمینی خبرا رو یادت رفته یا مریخ تو صلح و صفا زندگی میکنی ؟ بادمجون جا تو بود موقع نوشتن این متن منا رو یادش نرفته بود ، فجیع ترین ضایعه اخیرشون ( یکی از بینهایت مورد )
5,000 نفر ، خودتو گذاشتی جای یکی از این خانواده ها ؟
اینارو باید بخشید ؟
_ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _
ویرایش 1.1 :
اگه تونستی اینم ببین :
مستند هولوکاست سعودی