WTF ؟؟؟؟
این یارو comewithme که کاپیتان تیم burden هست و ترکیب تیم سابقش خیلی خوف بود و singsing رو فکر کنم داشتن !!! الانم دوباره به همین نام burden با روسترای جدید داره ادامه میده !
داداش رنکت چنده ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
140 بازی انجام دادم هنوز 50نشده برای رنک .
nice valve
امروز مذخرف ترین روز کاری من تو dota 2 بود
گفتم برم blood seecker بشینم هیرو چلنجمو رد کنم
رفتم یه AP سرچ گذاشتم بعد 5 دقیقه یه گیم اورده یکی اکسپت نکرد
دوباره سرچ گذاشتم یکی load نشد
دوباره سرچ گذاشتم رفتم تو بازی یکی لیو داد گیم حساب نمیشد
دوباره رفتم تو بازی بعد first blood یکی از ما رفت پشتش یکی دیگم رفت 3به5 شد نمیشد بازیو برد لیو دادم
یه سرچ دیگه گذاشتم رفتم تو بازی خوردم به تیم نوب
هوسکاره از بوچره فرار میکرد
:| لامصب وایسا شیشش کن یخده بزنیش کارش تمومه
حالا این هیچی QOP مون راه میوفتاد دنبال اوگرمگی اونا یه چیزی در حدود 12-13 بار اوگره کشتش
دریغ از یه وارد در مپ
امبرمونم معلوم نبود چش بود رفت اول بازی رو فانتین وایستاد تکون نمیخورد لامصب لیو بده لااقل پول بیشتری به تیم برسه
خودمم که این وستا له میشدم منم یه نوب سگ مث همشون
:| خب چیکار میکردم؟؟
Sfمون جلو بوچرشون له شد تو مید ول کرد رفت جنگل هیچ کاری نمیتونست بکنه بوچره مین 10 byond godlike شده بود
:|
o_O
o_O
o_O
o_O
o_O
برم بمیرم با این بازیم
هیچی دیگه تحقیر شدم با لگد کامپیوترو خاموش کردمو رفتم
:-\
البته ناگفته نماند که هوسکارو ریپورت کردم:-|
تاثیریم داره؟؟؟
باید یه تاپیک بزنیم به نام : هر بازی که خراب شد بیا اینجا تعریف کن .
والا
اطلاعیه فوری :
بدلیل درخواست تیم E-Lab و موافقت تیم Scenario ، بازی این دو تیم در افتتاحیه تورنومنت ایرانی مذکور ، به روز شنبه 21 بهمن 94 موکول شد .
قابل ذکر است بازی بر روی تیکت همان تورنومنت برگزار میشود و همچنین میتوانید مسابقات این تورنومنت را ( از جمله همین بازی افتتاحیه ) رایگان از طریق خود بازی تماشا کنید
بازیکن نقش 3 تیم NaVi یعنی Dmitry “Ax.Mo” Morozov از این تیم جدا شد.
این بازیکن که در دسامبر سال پیش به NaVi پیوسته بود. فعلا برای نقش 3 تیم بازیکنی اعلام نشده.
Manager این تیم Eugene "ugin" Erofeev هم در این رابطه گفت:
"We are extremely thankful to Dima for being with us all this time. We are sure that he is a good player with a great future ahead, but, unfortunately, the guys have been unable to agree on certain points at this stage and decided that playing together wasn’t the best choice to make. We wish Dmitry the best of luck in his future gaming career."
اعضای فعلی تیم:
Danil "Dendi" Ishutin
Аkbar "SoNNeikO" Butaev
Ivan "ArtStyle" Аntonov
Dmitry "Ditya-Ra" Minenkov