واقعا کسی ایتم برا فروش نداره ؟! شانس ماست دیگه ،هر وقت نمی خوای کور کور میفروشن ، اینم شده مثل ایدی ، وقتی داری کسی نمیپرسه وقتی نداری میان میگن اه چرا فروختی به ما نگفتی !
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا کسی ایتم برا فروش نداره ؟! شانس ماست دیگه ،هر وقت نمی خوای کور کور میفروشن ، اینم شده مثل ایدی ، وقتی داری کسی نمیپرسه وقتی نداری میان میگن اه چرا فروختی به ما نگفتی !
آقا هارد من سوخت 300گیگ فیلم و سریال پرید :/
بدیش اینجا بود نزدیک 50گیگش رو هنوز نیدیده بودم :(
حسی که الان دارم :smile50:
دوستان این سرور چین قضیش چطوریه ؟ ما میتونیم ازش استفاده کنیم ؟
دوستان این بازی رو ببینید
همه لن هستیم به جز disrupter
دستای من رو توی بازی ببینید یه نفر گیم رو جمع کردن اینجوریه . خودتون قضاوت کنید از اول تا اخرش رو ببینید مد هم sd هستش
لینک
یعنی الان میخوام برم اون کسی که سیستم فایند مچ رو نوشته پیدا کنمم جوری بزنم یارو نتونه انگشتشو تکون بده.
توی launch option میزنی -perfectworld بعد دوتا 2 رو باز کنی کلا چینی میشه بعد یه ای دی توی سایت perfect world باید بسازی(کلا چینی همه چی تو سایتش). من خودم ساختم 1 بازی هم با بوت بازی کردم این 4 تا یار چینیم جوری بازی میکردن و صحبت میکردن انگار 8K رنکده :))
حیف پینگ 450 و نمیشه بازی کرد.
آره داش یه بارم من اتفاقا مال منم bot بود،بخدا دقیقا انگار 8k بود ، یادمه یه miss hook زدم،یارو داد زد گفت what are u doinggggggggggggggggggggggggggggggg از اون به بعدش یه هوکمم خطا نرفت :|