من هستم ولی بازیم خراب شده . . . 1 ماهی میشد پلی نداده بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
ربطی به این نداره ، داره اما چیزای نیکوتین دار هستن برای جایگزین و راه بهتر میشه
اما ارامشی که میده به این دلیله : شما وقتی می خواین دود رو بدین داخل در واقع پوک میزنید دقیقا همون نفس عمیق کشیدنه ، و بعد بیرون میدی هوا با دود رو میدی بیرون ، همون عمل نفس عمیق هستش ، این بهونه ای که سیگاری ها و معتادان میاران ارامش میده !
در صورتی که شما اینقدر کفری باش دستت رو یه تیکه چون یا خلال دندون مثل سیگار جلو دهنت بگیر و ادعا کن داری سیگار میکشی همون عمل رو تکرار کن بعد میبینی کاملا ارامش پیدا کردی چون نفس عمیق میکشی
دقیقا . منم یه زمان داشتم به این راه کشیده میشدم بعد به خودم اومدم دیدم سوزوندن و کشیدن یه همچین مواد هیدرو کربنی آخرش به f میده آدمو خیلی بده . سردردای متعدد میاره بعضی اوقات که توی دراز مدت ممکنه به میگرن منجر بشه حالا عوارض دیگه به کنار . بیاید این محمد fcb رو ترک بدیم :-s
خیلی حال کردم با این حرفت ناموسا :imwinkingplz:
محمد fcb هم قهوه خونه دارن ( سفره خونه :|) برا همین واقعا آدم ناخودآگاه سراغ قلیون و ... میره.
خواهشی که دارم کلماتی مثل ناموسا!!!!!! رو به کار نبرید... آتر راست میگه توی مملکت ما خیلی چیزا عادی شده!
سلامتی خیلی خوبه ، به خدا قسم قدر بدونین ، ساعت 3 شبه من هنوز نتونستم از درد بخوابم
نه عزیزه من دلیل علمی داره.
شما در هر نقطه از بدن گیرنده های درد دارین ( نوعی عصب ) , زمانی که بدنه شما توسط محرکی تحریک شه , این اعصاب پیام عصبی میفرستن به مغز.
بدن برای اینکه بعد مدتی این پیام ها رو کنسل کنه " انکفالین " ترشح میکنه که میره رو سیناپس های عصبی میچسبه و پیام درد رو کنسل میکنه.
نیکوتین داخله سیگار عملی مشابه با انکفالین داره به جز اینکه واکنش پذیریش خیلی بیشتر از انکفالین هست و زمانی که هر دو داخله عصب حضور دارن نیکوتین رویه عصب میشینه به جای انکفالین.
بعد مدتی که شما سیگار رو دائمی بکشی بدن میبینه که تویه خونه شما نیکوتین هست و شما نیازی به انکفالین ندارین برای همین قطع میکنه ترشح انکفالین رو.
زمانی که شما میخوای سیگار رو ترک کنی داری نیکوتین رو از بدنت خارج میکنی و چون بدنت عادت داره انکفالین نسازه شما همش احساس درد و عصبی بودن داری چون بدنت نمیتونه محرک رو سرکوب کنه.