داستان هیرو:هنگامی که یک شوالیه نجیب حفاظت از پادشاهی را بر عهده داشت مردی به دوزخ انداخته شد جایی که او را بیش از قرن های متمادی تکه تکه کردند .حالا شیطان او را به صورت فاسد و بیفکر بر روی خاک برگردانده است و در نتیجه آن پادشاه Leoric ، پادشاه اسکلتی به وجود آمد . او در راهپیمایی هایش فقط با یک نگاه کوتاه و خیره رهبری خود را بر نوکرانش میفهماند و یک چیز را میداند که : دستورات توسط ارباب تاریکی خودش به او داده میشود.
او به وسیله بیرون کشیدن جهنم آتشین اعماق وجودش میتواند مخالفانش را فلج کند ، شمشیر مقتدر و بزرگش به او و یاران حاضر در پیشگاهش توانای کشیدن و نوشیدن خون دشمنان را اعطاء کرده است ، گفته میشود او غیر قابل کشتن است ، و کسانی که به وسیله آتش جهنم (Hellfire) او مورد اصابت قرار گرفته اند دیگر بلند نشده اند
نکات :
اگه مانای کافی نداشته باشه زنده نمیشه
اگه انخ هم داشته باشه و بمیره اول انخ کار میکنه و زنده میشه
با هلث و مانای پر زنده میشه
برای 5 ثانیه هیروهای اطراف را 75% مومنت اسلو 75 اتک اسلو میکند
اگه سایلنس هم بشه باز هم زنده میشه
اول بازی دمج خاصی ندارید پس کیرتیکال به دردتان نمیخورد
با اسکیل 1تان با یاران هماهنگ باشید و 1 کنید
اسکیل 6 را زود بگیرید چون اول بازی کمی گوشت هستید
در اخر بازی هم که دمج گرفتید 3تان را پر کنید و شاخ بشید
اول بازی 1 فایل پیوست 2789 بگیرید تا مانا داشته باشید و1 فایل پیوست 2790 بگیری تا راحت تر کریپ بزنید و فایل پیوست 2791 هم به شما کمک میکنه تانگو هم حتما بگیرید
بعد یه فایل پیوست 2792 بگیرید تا سرعت بره بالا و فایل پیوست 2793 هم بگیرید تا دیگر غصه ارمور را نخورید
گلد که بدست اوردید فایل پیوست 2794 بگیرید تا از نظر اتک اسپید و استرنج کامل شوید و بعد فایل پیوست 2793 را به فایل پیوست 2795 تبدیل کنید و با کمک اسکیل 1 تان یک کیل خوشکل بگیرید فایل پیوست 2796 هم برای کم کردن ارمور دیگران بگیرید و از نظر دمج هم کامل شوید
بعد یک فایل پیوست 2797 بگیرید و ان را تبدیل به فایل پیوست 2798 کنید تا با کیرتیکال زدن دمج زیادی بدهید فایل پیوست 2799 هم برای بالا بردن هلث و استرنج عالی است و کاری میکند تا شما در مقابل حریف نمیرید که زنده بشوید
چون شما قابلیت زنده شدن دوباره را دارید یک فایل پیوست 2800 بگیرید ولی باز این هم ریسکی است و شرایط تیم را عوض میکند
Has a passive and active component. Passively gives you a chance to land a critical strike. Can be cast to temporarily steal HP from a target enemy hero. When the active is used, the critical strike is temporarily disabled for the drain duration.Passive Crit Damage: 1.25/1.75/2.25/2.75Passive Crit Chance: 15%HP Drain: 20% of Max (Not Lethal)Drain duration: 7Cast Range: 550Manacost: 30Cooldown: 25Note: This doesn't affect max hp, just temporarily drains then returns it. 6.75
نکات منفی : نیاز نداشتن به آیتم ؟ این هیرو خیلی به آیتم نیاز داره . بهتره ویرایش کنی
نکات اسکیل اولتی : اول انخ کار میکند . نه خیر اول اولتی کار میکنه . اگه مانا نداشته باشه اول انخ کار میکنه .
مورد داشتیم طرف برای wk رفرشر رفته ... بعد رفته روشان هم زده . میومدی میزدیش ، میمرد ، دوباره زنده میشد ، باز میزدیش میمرد ، دوباره زنده میشد ، باز رفرشر میزد ، دوباره زنده میشد :| اصلا یه وضی . تکی انقدر طول میکشید بزنیمش که تمام یاراش سر میرسیدن دهنمون رو سرویس میکردن :D
07-08-2014, 01:37 PM
M.Lo4DinG
نقل قول:
سرعت حرکت کم
???
سرعت اکثر هیرو ها نرمالش 300 دیگه
در ضمن میتونستی بنویسی ضعف در مقابل Mana Burner ها
07-08-2014, 02:39 PM
Mahdi-Void
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi.MTA
نکات منفی : نیاز نداشتن به آیتم ؟ این هیرو خیلی به آیتم نیاز داره . بهتره ویرایش کنی
نکات اسکیل اولتی : اول انخ کار میکند . نه خیر اول اولتی کار میکنه . اگه مانا نداشته باشه اول انخ کار میکنه .
مورد داشتیم طرف برای wk رفرشر رفته ... بعد رفته روشان هم زده . میومدی میزدیش ، میمرد ، دوباره زنده میشد ، باز میزدیش میمرد ، دوباره زنده میشد ، باز رفرشر میزد ، دوباره زنده میشد :| اصلا یه وضی . تکی انقدر طول میکشید بزنیمش که تمام یاراش سر میرسیدن دهنمون رو سرویس میکردن :D
شما برو تو dota2wiki نگاه کن
اول انخ کار میکنه
07-08-2014, 03:02 PM
IR_Prince
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi-Void
اول انخ کار میکنه
بله درسته . من خیلی بود به آموزش های این هیرو سر نزده بودم . Skeleton King - Dota 2 Wiki مربوط به مدل قدیمی هست که در مدل قدیمی ظاهرا اول اولتی کار میکنه . نمیدونستم با عوض شدن مدل هیرو ، لول هاش هم عوض شدن !
ممنون که آگاهمان کردید :))
07-08-2014, 03:08 PM
IR_Prince
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi-Void
اول انخ کار میکنه
تو لابی تست کردم . همچنان اولتی هیرو اول کار میکنه . به dota2wiki.com هم اطلاع بدین fix کنه :)
07-08-2014, 03:18 PM
Four-Eyes
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi.MTA
تو لابی تست کردم . همچنان اولتی هیرو اول کار میکنه . به dota2wiki.com هم اطلاع بدین fix کنه :)
منم فکر کنم اینطوریه
آپ کنم چند تا Screen shot میزارم
ولی کاملا نمیدونم