پس ورک استیشن بگیر.
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز اومد برام خیلی داغونه :|
صداش که اصلا خوب نیست هر کاری هم می کنم درست نمی شه
جدا از اینکه خیلی کوچیکه طراحیش گوشمو اذیت می کنه :sm (75):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ویندوزم اینو به عنوان اسپیکر شناخته هر کاری هم کردم نشد که هدفون بشناسه :/
بجز In-ear (هندز فری هایی که توی گوش میره) و هدست هایی که دوره گوشی که 130 به بالا شروع میشه بقیه همشون اذیت میکنن(خودم 10 تا هدست از 15 تومنی تا 110 داشتم که میگم) من خودم الان این مدل رو دارم با این که جوری طراحی شده که راحت باشه باز گوش رو اذیت میکنه و روی گیج گاه میگذارم صداش رو زیاد میکنم
creative خیلی راحت میشه گفت جز بهترین ها توی اسپیکر و هدست و و.. هست
عجیبه که میگی مشکل داره
برای این که به عنوان هدست بشناسه توی تنظیمات کارت صدات باید بری یه گزینه رو فعال کنی(لپ تاپ داری یا pc؟).
روی گوشی تست کن اگر کیفیت صدا به همون صورت هست شاید این یکی مشکل داره ، اگر از لیون خریدی پس بفرستی برات در جا تعویض میکنن (درصورتی که مشکل داشته باشه)
-----
درکل من CREATIVE و TSCO و Green و Energy Sistem و Philips رو تست کردم اول از همه CREATIVE و بعد Energy Sistem خوب بوده.
آقایونی که از سیستم سر درمیارن , یه نگاهی به لینکه زیر کنید , ببینید چطوره این سیستم؟
تغییری میشه توش داد که ارزون تر شه ولی بازیا رو Ultra اجرا کنه؟
Core i5-6500 3.2GHz Quad-Core, GeForce GTX 1060 6GB 6GB GAMING X, 200R ATX Mid Tower - System Build - PCPartPicker
دوستان یه سوال رم-گرافیک لپ تاب رو میشه ارتقاع داد؟ لپ تاب fujitsu هست و مال 5 سال پیش
core i7
ram 4
graph=2
از بین led های سامسونگ یا الجی کدوم بهتره ؟؟؟
بنظرتون این مدله خوبه ju6980
سلام وخسته نباشید
میتونید یه کیس با مبلغ یک میلیون و پونصد بهم بگید با چه مشخصاتی در میاد؟
هارد اش پونصد گیگ برام بسه
لطفا کسایی که میدونن جواب بدن میترسم برم بازار سرم کلاه بره با تچکر:)
سلام کسی میتونه یه قیمت تقریبی برای سیستمی با این cpu و ram و geraphic بگه؟
هر کدوم جدا.:D
http://forum.dotabaz.com/uploaded/174_11483370989.png
با سلام خدمت دوستان
سیستم من قدیمیه میخوام یه مانیتور فول اچ بخرم و با این سیستمی که دارم روی فول اچ با افت fps مواجه میشم شما چه قطعاتی رو پیشنهاد میدین برای گرفتن
سیستم من سی پی یو intel E5700 و رم 2 گیگ ddr3 و گرافیک GT240 داره و مادر بوردم هم asus p5p41tle هستش
من میخوام دوتا2 روی روی مانیتور فول اچ دی با fps بالا بازی کنم مثلا 120
با تشکر
سلام. من قصد داریم هارد لپ تاپمو عوض کنم اما هیچ شناختی از این قطعه ندارم. میشه لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید در حال حاضر چه برندی معتبر هست؟
کسی از فروشگاه icg چیزی خریده تا حالا ؟ نماد اعتمادی چیزی ندارن ! قیمتاشونم خیلی با سایتای دیگه فرق داره
می خوام یه هد ست بخرم
logitech g230
icg shop - Logitech G230 قیمت 199
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: گروه ها قیمت 264
https://ariacomputer.ir/headset-logitech-g230-gaming قیمت 200
لیون کامپیوتر سر گردنه نشسته ؟ :|
این هدست g230 رو توی دیجیکالا خیلی ازش بد میگفتن من میخواستم بخرم پشیمون شدم
رفتم msi ds502 گرفتم
خیلی خوشکله و توی گیم همه صداهای ریز رو میگیره و ویبره خفنی هم میده ولی برای موزیک دیدم اصلا جالب نیست
پول نداشتم وگرنه razer kraken usb میگرفتم
لامصبrazer یه چیز دیگست
why not ?
من دی جی کالا رو ندیدم همین هد ست رو خریدم 180 حالا برسه دستم ببینم چجوریه .
در مورد ریزور هم لیون انجمنش رو دیدم همه می گفت خوب نیست .
یه کیبورد هم خریدم 120
A4tech B188
با پول پست شد 124 . همین کیبورد رو لیون میده 129 که با پستش هم بخوای 135 میوفته برات .
من قبلا هم یه هد ست با سفارشات آیت الله عظمی ATER خریده بودم واقعا پشیونم از خریدش HEADSET CREATIVE WD HS-430 قیمت 127
سیمش هی گیره می شد صداش که فاجعس و هی قطع و وصل می شه و سوکتش خود درگیری داره هی باید ور بری باش تا صدا بیاد !
طراحیش هم جوریه که واقعا گوشو اذیت میکنه
موس ریزور رو محمد داره می دونه چه سیمه خوبی داره هدست ها هم حتما باید از این نوع پوشش روی سیم داشته باشن .
واقعا توصیه می کنم هیچ کس این هد ستو نخره مخصوصا از لیون !
والا من دقیق نمیدونم شما از هد ست چی میخاین ... ولی من 6 ماه پیش یه هدست 35 تومنی گرفتم هنوزم داره واسم کار میکنه . تازه میکروفن هم داره صدای bass عالی هم داره و کیفیت اش هم خوب بوده...
حالا اونی که 200 تومنیه رو من نمیدونم چی داره واقعا . مسلما کیفیت بهتری داره و شکی درش نیست .. ولی اونو معمولا کسی میخره که نیاز ضروری داره و ... البته هر کسی نظری داره .
-----
البته عمر این وسایل کلا فک نکنم بیشتراز 1 سال باشه
@BKB
هدست لاجیتک رو که گرفتی چطور بود ؟
من از یه هدست 10 تومنی رسیدم به msi gaming
الان توی گیم اصلا میبینم روشان صدا داره :D
وقتی lich 6 میکنه صدای خاصی مثل تپش قلب میده
وقتی که treant 6 میکنه که دیگه نگو پشمام میریزه از صداش
وخیلی موردهای دیگه که تشخیص نمیدادم.
هدست حتما باید 7.1 باشه وگرنه بدرخورد نمیخوره.
کیبورد هم بیشتر ا120 ارزش نداره هزینه کنی ولی موس برای من خیلی مهم تر از کیبورده.
من کلا سیستمم قدیمیه
رفتم دوتا رو روی الترا روی مانیتور s24d595p plus سامسونگ دیدم وقتی حالت گیمینگ مانیتور روشن بود ، برام دوتا مثه فیلم سینمایی بود
به این نتیجه رسیدم با این سیستم اوراق وقتمو پای دوتا هدر ندم بهتره ، چون نصف لذتشو نمیشه درک کرد.
هد ست بدستم رسیده هنوز وقت نگردم تو گیم تست کنم .
در مورد ویژگی هاش بخوام بگم :
سیم بلدی داره واسه کسایی که می خوان تو خونه پشت کامپیوتر استفاده کنن خیلی خوبه
نسبتا سایز برزگی داره اگه هدفونی می خواید که بیرون از حونه آهنگ گوش کنید به نظرم زیاد جالب نیست واسه این کار
در مورد شکنندگیش جنسه بدنش پلاستیکه به نظرم اکیه اون جوری نیست سریع بشکنه
در مورد صداش اگه ولوم تا اخر زیاد کنی واقعا انگار اسپیکره ! صداش کاملا از بیرون با فاصله به وضوح شنیده می شه (همین الان دارم اهنگ رفت مسعود صادق لو گوش می دم واقعا صدای خیلی بلندی داره )
در مورد جایگذاری روی سر : کاملا کشویی و راحته واسه هر کسی فیت می شه و واقعا از این لحاظ اصلا نمی شه ایراد گرفت به طراجی بدنه.
میکرو فون تست نکردم فعلا انشالا dab بعدی تست می کنم.
اینم در نظر بگیرید که دو روزه به دستم رسیده
پنهان کننده: عکس هدست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد کی برد : تو این رنج قیمت هم کیبورد کیلید مکانیکی داره هم بک لایت داره چند رنگ ( مخصوصا شبا فقط نور کی برد با موس ریز هست یه حسه معنوی خاصی ایجاد شده انگار شفق قطبی اتفاق افتاده Kappa )
وزنش هم نسبتا سنگینه
واقعیتش واسه کی برد به نظرم زوده نقد بنویسم چون باید عمر این وسیله و کارکردش رو حداقل بعده یک ماه کار کردن نوشت پس فعلا در این مورد کامنتی نمی زارم.
پنهان کننده: عکس کیبورد
این مطلب رو هم در نظر بگیرید که مطالب که من بالا نوشتم دیدگاه یه کاربر بود ! یعنی می تونه با نظر یه نفر دیگه 180 درجه فرق کنه .
بعدا اگه یادم بمونه یه نقد سخت افزاری رو ابزاری که تا حالا خریدم می زارم امیدوارم همینا هم تونسته باشه کمکی واسه خرید کسی شده باشده ....
دوستان کسی میتونه یه کانفیگ از رم و گرافیک و سیپیو با کمترین بودجه که دوتا رو روی آخرین نهایت تظیمات بشه 60fps گرفت بهم بگه
یه کانفینگ هس که شما بری یه سی پی یو ای ام دی سری فنوم یا اف ایکس بخری برای رم هم دوتا چهار ddr3 و گرافیک هم یه ۱۰۳۰ اگر این سیستم رو نهایتا ۱میلیون و صد در بیاد رو داشته باشی میتونی دوتا دو رو تکستور وافکت رو روی های بزاری شدو رو روی اولترا تیک هارو هم بزنی بجز چند تاش وواگر مانیتور ۱۹۲۰در۱۰۸۰ داشته باشی بین ۵۰تاو۶۰ فریم متغییر میده اما اگه بیشتر بخای پول بزاری و سیستم بروز ببندی خداقل باید سه میلیون چ نیم به بالا تو خرج بری
پ.ن اگر مادر بورد از sliپشتیبانی کنه میتونی دوتا ۱۰۳۰بندازی که فک کنم از ۱۰۵۰tiقوی تر دربیاد و اگر سی پی یو گلوگاه ایجاد نکنه همه تنظیمات گرافیک رو بزای تا اخر راحت ۷۵تا فریم بده
سلام به همه ;)
بچه ها میخوام کارت گرافیک و cpu دست دوم بخرم
میتونین راهنمایی کنین؟
من مدلاشونو نمیشناسم ولی میدونم اینکه فقط هردو قوی باشن ملاک نیست
باید با هم match هم باشن
و اینکه قطعات جدید باشن و مثلا واسه ۵ سال پیش نباشن
ببین اولین چیز باید ببینینی مادر بورد ات از چه نوع سوکت ای پشتیبانی میکنه اگر مادر بورد ات برای دو سه یا چهار سال پیش باشه برای ای ام دی از am3پشتیبانی میکنه و اگه بر مبنای اینتل باشه از 1150
اگر برای بازی میخای باید بگم سی پی یو ملاک اصلی نیست ولی خوب بی تاثیر هم نیست جواب سوال بالا رو بدی و مبلغ بودجه ات رو بگی و اینکه چه قدر کارایی میخای اون وقت بهت میگم
سلام
مرسی
راستش قراره لپ تاپ بگیرم ولی تا چند ماه دیگه
واسه همین فقط میخوام تا لپ تاپ میاد dota روان اجرا بشه و international و اینارو از دست ندم و یه مدت بازی کنم
مدل مادربوردم از 4 سال پیش هم قدیمی تره و فک نکنم از am3 پشتیبانی کنه
قیمت هرچی کمتر باشه بهتره
http://forum.dotabaz.com/uploaded/305_01529773029.png
اگه لازم دونستین بگین کیس رو باز میکنم از مدل مادربورد عکس میگیرم
تازه یه کارت گرافیک GT520 2GB هم دارم که الان وصل نیست ولی یادمه وقتی وصلش میکردم همه چی داغ میکرد و سیستم خاموش میشد
@''iMM
برنامه cpu-z رو نصب کن اونجا مدل مادربوردت رو میگه. این عکسی که گذاشتی نیست.
مدلش چیه پوریا؟ g430 ـه؟ تعریفش خیلی زیاده
هر چیه یکم review بده استفاده کنیم :)
این مدلشه A780GM-M3
اینم پیجشه
نگاه کردم اونجا نوشته از سوکت am3پشتیبانی میکنه
برو یه سی پی یو فنوم x4 با یه جی تی ایکس ۵۵۰ تی ای بگیر داخل دیوار قیمت جفتشون رو با هم سی صد هزار تومان گذاشتن
فقط یه چیزی هنوز روی سی پی یو است مطمعن نیستم بخوره اونجا نوشته بود am3 ready ولی مادربورد ات ddr2 هست دوستم همین سی پی یو فنوم رو داره ولی دی دی ار تری هست ی نمه این منو گیج کرد
ببین رو مادربورد ات چی نوشته am3. Am+2
ایناهاش توشته am2+ ولی خب تو همه سایتا نوشنه am3 هم میگیره
http://uupload.ir/files/egfn_۲۰۱۸۰۶۲۵_۱۴۰۴۱۸.jpg