میگم رم رو اگه میتونی رو یه سیستم دگ امتحان کن یا پشتیبانی تماس بگیر
گرافیک رو هم چک کن خوب جا خورده باشه
سوال :: بوق ممتد هنگام روشن شدن مادربورد
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم رم رو اگه میتونی رو یه سیستم دگ امتحان کن یا پشتیبانی تماس بگیر
گرافیک رو هم چک کن خوب جا خورده باشه
سوال :: بوق ممتد هنگام روشن شدن مادربورد
امروز زنگ زدم بخش فنی طرف گفت مادر بردت قدیمیه اما رمت جدیده اینا بگیر نگیر دارن . بعد گفت چون مشاوره نگرفتی خودت گرفنی باید تحقیق می کردی ... :sm (152): خلاصه قبول کرد رمو عوض کنن ولی پول پستو خودم باید بدم
65+ 9+10.200+9 + یه مقدار پول اضافی که احتمالن باید بزارم رو رم جدید - 30 تومن حمل و نقل برام تموم شد :sm (75)::sm (152):
من 6 روز نبودم این تاپیک چه پر طرفدار شده :sm (71):
بله اجرا میکنه ولی نگیری بهتره سی پی یو AMD :|
Cougar 200m
برای گیم؟
میندازه کناره اون یکی رمت؟
تنها باید بگذاری
اگر مشکل پا برجا بود همه رم ها رو از روی سیستم بردار بعد باتری مادربورد رو دربیار بعد از 5 جا بزن رم جدید رو بگذار روش روشن کن
عجیبه اولین باری هست که میبینم یه رم DDR3 رو بورد DDR3 نمیاد
موضوع برداشتن باتری رو تست کرده بودی؟
من نمیدونم چرا این تجّار عزیز هرچی موس overprice اشغاله وارد میکنن اونوخ چیزایی مثل
Redragon M902 SAMSARA
Zelotes T90
Zelotes 5500 DPI
Allreli SK-T2 Gaming Mouse
تو بازار نداریم
میخواستم Rival بگیرم ولی نمیدونم چی شد که اینو خریدم.فعلا که راضیم.
G502
http://8pic.ir/images/yl6awmccqqzvx5v5zeqs.jpg
سلام خسته نباشید
من یه سیستم به مشخصات زیر دارم و می خواستم بفهمم گلوگاهش کجاست البته من اطلاعات کافی در این باره ندارم
GIGABAYTE GA-945PL-S3P
AMD Readon HD 5450 2GB
Ram 2×2 Geil
intel doul core pentium Dual E2180 @2.00 GHz
دیگه ولی میخواستم بگن سرعتشششششش افتضاحه فوقلعاده افتضاح کامپیوتر یکی از آشنا ها بود رمش ۱ بود و خیلیی ضعیف تر از کامپیوتر من بود ولی خیلی روون و خوب اجرا می شد نمیفهمم دلیل کند شدنش چیه من فک میکنم که مادر برد یا سی پی یو هستش بعد اگه بخوام آپدیتش کنم لطفا میشه بگید چه چیزییش رو باید آپدیت کنم و چقدر بودجه لازم دارم که از سرعت slowmation در بیاد واقعا سرعتش افتضاحه
با تشکر