دسته دوم بگیره 1300 میتونه خوب باشه . من لپ تاپ رو دادم 1 تومن دوتا 2 رو رو اخرین تنظیمات میاورد
نمایش نسخه قابل چاپ
دسته دوم بگیره 1300 میتونه خوب باشه . من لپ تاپ رو دادم 1 تومن دوتا 2 رو رو اخرین تنظیمات میاورد
سلام، ببخشید من چند وقیته که لپ تاپ رو فروختم و میخوام این لپتاپ رو بگیرم :
مشخصات و قیمت روز خرید و فروش لپ تاپ ایسوس X552MD Laptop ASUS X552MD | ASUS X552MD | Intel® Pentium | 2.16~2.66 | 4.0 | 500 | 15.6" | GeForce® 820M | 2.4 | 8946 | کیمیا آنلاین | Kimia Online
بیشتر برای بازی دوتا۲ و کال اف هشت و مورتال کمبت و این دسته بازی ها میخوام. اگه میشه یه مشاوره در این زمینه بدید بسیار ممنونم♥
اگه مشکلی در زمینه تایپ و فونت وجود داشت معذرت میخوام چون لپتاپ نداشتم با گوشی اومدم انجمن
این لپتاپ فقط میتونه Dota 2 اجرا کنه و بازی های دیگه مثل Cod و mortal و.. رو با کم تنظیمات هم شاید نتونه اجرا کنه.
این رو 10 بار گفتم 100 دیگه میگم لپتاپ وسیله ای برای بازی نیست پس انتظار اجرا بازی اصلا ازش نداشته باشید مگر این که لپتاپ های گیمینگی بخریدی که بالای 4 تومن قیمت دارن.
من یه لپتاپ پیشنهاد میدم نمیدونم میخواین انقدر خرج کنین یا نه ولی مشخصاتش نسبت به قیمتش خوبه
Z5170 Lenovo
با تشکر از راهنماییتون اقای ater میدونم که لپتاپ برای گیم زیاد مناسب نیست، فقط اگه میشه از بین دوتا لپتاپ زیر یکی رو پیشنهاد بدین که بگیرم هر کدوم که از نظر خودتون بهتره و اگه بجای من بودین میگرفتین :
MSI CX61 3560M 4GB 500GB 2GB لپ تاپ ام اس آی CX61 2PC
مشخصات و قیمت روز خرید و فروش لپ تاپ ایسوس X552MD Laptop ASUS X552MD | ASUS X552MD | Intel® Pentium | 2.16~2.66 | 4.0 | 500 | 15.6" | GeForce® 820M | 2.4 | 8946 | کیمیا آنلاین | Kimia Online
مدل ایسوس بهتر هست.
آقا توی کلاسمون یکی از دوستام میخواد کامپیوتر بگیره ( فقطط کیس ) و میخواد بازی های جدید روش بریزه ( cod : black ops3 .... ) خب حالا مشاوره خواسته که واسه ی کیس چیا بگیره ؟
بودجشم 2.5 میلیونه . دقت کنید فقط کیس و قطعات داخل کیس بقیه چیزارو داره . من هنوز شیفته ی ذهن اون دوستمم که به یارو گفت واسه کارت گرافیک gtx 950 بگیر ( کل بودجشو بده 950 بقیه کامپیوترو میخواد با قوطی پلاستیک سره هم کنه آخه ) :imtwitchingplz:
فکر کنم کم باشه پولش ، گرافیک بالا مادربرد خوب رم خوب و.... می خواد من کیس خالیم شد 3800 ، اول خرج کردم که هر دقیقه نخواد عوض کنم قطعاتو . power نقش اصلی رو ایفا میکنه خیلی روش دقت کنید
Asus H170 Pro قیمت 470
Intel Core i5-6400 قیمت 650
GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red قیمت 220
Zotac GTX 950 OC AMP! Edition 2GB قیمت 670
Western Digital Caviar Blue 1TB قیمت 170
Corsair VS550 قیمت 210
Green X+ Eagle Gaming قیمت 120
کلش
2510
به دوستت بگو اگر بخواد بره بازار بخر به احتمال 10000000% بازاری ها بهش میگن (مثلا) چرا گرافیک رو این برند میخری فلان نمیخری؟ این بهمانه و..
این رو بهش گوشزد کن بازاری ها فقط و فقط از رو انبارشون و چیزی که رو دستشون باد کرده مشاروه میدن نه خوب یا قوی بودن اون قطعه.(من بهترین و قدرت مند ترین قطعه هایی که میشود رو پیشنهاد دادم)
و این که اگر همه ی قطعات رو از یه فروشگاه بگیره بهش مقداری بین 50 تا 100 تومن هم تخفیف میدن.
هزینه اسمبل و ویندوز و.. هم بیتشر از 100 تومن نمیشه.
این قیمت هم برای این امروز هست و نهایت قیمت ها هست.
Asus H170 Pro قیمت 470
Intel Core i5-6400 قیمت 650
GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red قیمت 220
Zotac GTX 950 OC AMP! Edition 2GB قیمت 670
Western Digital Caviar Blue 1TB قیمت 170
Corsair VS550 قیمت 210
Green X+ Eagle Gaming قیمت 120
کلش
2510
به دوستت بگو اگر بخواد بره بازار بخر به احتمال 10000000% بازاری ها بهش میگن (مثلا) چرا گرافیک رو این برند میخری فلان نمیخری؟ این بهمانه و..
این رو بهش گوشزد کن بازاری ها فقط و فقط از رو انبارشون و چیزی که رو دستشون باد کرده مشاروه میدن نه خوب یا قوی بودن اون قطعه.(من بهترین و قدرت مند ترین قطعه هایی که میشود رو پیشنهاد دادم)
و این که اگر همه ی قطعات رو از یه فروشگاه بگیره بهش مقداری بین 50 تا 100 تومن هم تخفیف میدن.
هزینه اسمبل و ویندوز و.. هم بیتشر از 100 تومن نمیشه.
این قیمت هم برای این امروز هست و نهایت قیمت ها هست.
سلام بچه ها مخصوصا مهندس ater که تخصص خودش رو توی این زمینه نشون داده :D
خب من قرار بود یه لپ تاپ گیمینگ بگیرم که پولش رو دادم بجاش ps4 گرفتم! حالا میخوام یه سیستم ببندم ( فقط کیس ) که دوتا2 رو راحت روی بالاترین کیفیت بیاره میخواستم ببینم چقدر هزینه باید کنم( قیمت مناسب ) چه قطعاتی باید ببندم و.... اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
توی پست های قبلی هم اطلاعاتی که بود خوندم ولی بچه ها معمولا واسه کل بازی ها با بالاترین کیفیت میخواستن من فقط میخوام دوتا2 رو راحت بیاره بالا
دیگه خسته شدم با این لپ تاپ 20 fps بازی میکنم سر کیفیت نرمال.
سلام لطف دارید
239 قیمت GIGABYTE H81M-S2PT LGA1150 H81
398 قیمت Intel® Core™ i3-4170
173 قیمت Seagate Barracuda 1TB
149 قیمت Gskill AEGIS 8GB 1600Mhz CL11
509 قیمت GIGABYTE GTX 750 Ti WF 2X OC 2GB GDDR5
143 قیمت Cooler Master Thunder 450W
58 قیمت TSCO TC-MA-4460
کل 1669
یه کیس برای اجرای دوتا2 در 1080 با بالاترین کیفیت بدون افت فریم
ولی اگر میخوای تو مانیتور 720 اجرا کنی میشه گرافیک رو ارزون تر برداشت
سلام
من میخوام این قطعات زیر بخرم از اونجایی که تجربه ندارم اصلا نمیدونم چه motherboard یا power بگیرم یا از چه سخت افزار که بهم سازگار باشن استفاده کنم . اگه میشه کمک کنید بهترین سخت افراز بردارم به کمترین قیمت .
بودجه ای که دارم :
2200 ت هست . ( میشه تا یه حدی برد بالا)
و همچنین (مانیتور - کیس - کیبورد - موس ) نیاز ندارم .
Monitor : w19553se 720p
سیستم مد نظر که من انتخاب کردم تا الان اگه مشکلی داره بگین یا اگه میتونم با قیمت کمتری سیستم بهتری ببندم بهم بگین .
AMD FX-9590 AM3+ Processor
Kingston HyperX FURY 16GB 8GBx2 2666Mhz CL15 DDR4
EVGA GTX 960 OC SuperClocked GAMING 4GB GDDR5
Toshiba P300 7200Rpm 64MB Buffer SATA3 HDD - 1TB
میخوام تمام بازی های نسل 8 با بهترین کیفیت اجرا کتم .
یه سوال دیگه داشتم اون اینکه ram 16gb که قیمتش 400ت چه فرقی با ram 16gb داره که قیمتش 800ت هست ؟:imwinkingplz:
عجیبه چطور این پست رو ندیده بودم !
با این بودجه شما نمیتونید سیستمی بخرید که تمام بازی های نسل 8 با بهترین کیفیت اجرا کنه.
ولی سیستمی میشه خرید که بازی های نسل 8 که تا این جا امد رو با کیفیت high و از این به بعد رو با کیفیت normal بازی کرد.
تفاوت اون رم ها در فرکانسشون و چیپ هاشون هست (توی بازی 2% هم تفاوت ایجاد نمیکنه توی بازی فقط حجم رم مهم هست که 8 گیگ باشه یا 16)
اصلا سمت AMD نرید وضعیت خیلی خرابه ! هم خیلی قدیمه هم خیلی کاراییش نسبت به قیمتش پایین.
ASUS B150-Pro قیمت 360
Intel® Core™ i5-6400 قیمت 615
GIGABYTE GTX 950 OC 2GB GDDR5 قیمت 650
Corsair Vengeance LPX 4GB 2400MHz CL14 دونه ای 110 که دوتاش میشه قیمت 220
GREEN GP530A-ES 80Plus قیمت 204
WD Blue 1TB قیمت 165
قیمت کلش میشه 2214
قبل از خرید هم این رو در نظر داشته باشید
همه قطعات رو از یک جا بخرید طرف باید تخفیف بده.
اصلا به حرف فروشنده توجه نکنید که چرا این رو میبری بیا این یکی رو بدم خیلی بهتر (فروشند ها فقط به این توجه میکنن که کدوم قطعه روی دستشون باد کرده و میخوام مخ شما رو بزنن که اون رو بخرید).
اگر اسمبل بلد نیستید از گذاشتن سی پی یو روی سوکتش خود داری کنید چون ممکنه پین های مادربودر خم بشه ، بدید دست یه آدم کار بلد یا قبل آموزش های اسمبل رو از سایت های مربوطه دانلود کنید.
اقا من چند وقت پیش دیدم ی پست گزاشتین برای سیستم مناسب دوتا 2 من الان مشخصات سیستمم اینه :
Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
Intel Pentium E5400 @ 2.70GHz 68 °C
Wolfdale 45nm Technology
RAM
4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. P5KPL-AM EPU (Socket 775) 40 °C
Graphics
SMB2030N (1600x900@60Hz)
1024MB ATI AMD Radeon HD 5450 (Sapphire/PCPartner) 66 °C
Storage
465GB Seagate ST3500418AS ATA Device (SATA) 34 °C
Optical Drives
TSSTcorp CDDVDW SH-S243D ATA Device
Audio
AMD High Definition Audio Device
چی باید ارتقا بدم تا بتونم با گرافیک بهتر بازی کنم ؟ الان رو پیایین ترین حد گرافیک خیلی راحت و مناسب اجرا میشه میخوام روی 3/4 یا 4/4 بازی کنم منظورم همون خطیه که با تغییرش گرافیک بازی کم زیاد میشه
اگر میشه بهترین و ارزون ترن از هر چی کم دارم معرفی کنید
ممنون
اقا من چند وقت پیش دیدم ی پست گزاشتین برای سیستم مناسب دوتا 2 من الان مشخصات سیستمم اینه :
Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
Intel Pentium E5400 @ 2.70GHz 68 °C
Wolfdale 45nm Technology
RAM
4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. P5KPL-AM EPU (Socket 775) 40 °C
Graphics
SMB2030N (1600x900@60Hz)
1024MB ATI AMD Radeon HD 5450 (Sapphire/PCPartner) 66 °C
Storage
465GB Seagate ST3500418AS ATA Device (SATA) 34 °C
Optical Drives
TSSTcorp CDDVDW SH-S243D ATA Device
Audio
AMD High Definition Audio Device
فقطم میخوام سی پی یو یا گرافیک ارتقا بدم
چی باید ارتقا بدم تا بتونم با گرافیک بهتر بازی کنم ؟ الان رو پیایین ترین حد گرافیک خیلی راحت و مناسب اجرا میشه میخوام روی 3/4 یا 4/4 بازی کنم منظورم همون خطیه که با تغییرش گرافیک بازی کم زیاد میشه
اگر میشه بهترین و ارزون ترن از هر چی کم دارم معرفی کنید
ممنون
میشه بگین دقیقا تو پایین ترین تنظیمات چقدر fps میگیرین؟
سیستم شما مال نسل قدیمیه و ساپورتش برای قطعات بسیار پایین هست اگر بخواین در تنظیمات 4/4 یازی روان اجرا بشه بهتر هست مادربورد جدید تری داشته باشین تا بتونید از نسل یکم جدیدتر بهره بگیرین
ولی با این حال اگر میخواین کمترین هزینه رو داشته باشید اولویت با گرافیک هست که پیشنهاد میکنم geforce gt 730 با قیمت حدود 250-300 یا مدل قوی تر gt 740 با قیمت 350 تهیه کنید
البته پاورتون رو نگفتین چند هست ولی فکر نکنم کم بیاد با توجه به اینکه hd 5450 دارین
بازم بزارین ater هم نظرشون رو بگن بنده زیاد برای سیستم های قدیمی نظری ندارم :-/
با سلام
یه بازی نصب کردم همش اسلوموشن هست ( همون افت فریم یا تیک زدن ), مثلا یه مشت میخوام بزنم 2 ثانیه بعد میخوره میخوام بپرم هوا 2 ثانیه بعد میپره هوا و ....
بعد حداقل سیستم مورد نیاز بازی هم اینه:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+, 2.6GHz
CPU Speed: Info
RAM: 1 GB
Video Card: 512 MB Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
Free Disk Space: 10 GB
سیستم خودمم اینه:
Processor Intel(R) Celeron(R) CPU 430 @ 1.80GHz
Video Card ATI Radeon HD 4350 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
Memory 2.0 GB
Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
کسی میدونه مشکل از چیه ؟ چطوری حلش کنم ؟
یکم به نظر میرسه از نظر پردازنده ظعیف هستین
رمتون چنده ؟
گرافیکتون رو هم اگه میتونین اپدیت کنین
اگه گرافیک هیبریدی دارین سویچ کنین
اگه رمتون زیر 4 هست ویندوز 32 بزنین چون مصرف رم 64 بیتی بالاس
بیشترین شک درباره سی پی یو هست
و در نهایت
اون سیستم حداقل بازی هست
یعنی با حداقل دتایل و حداقل رزولیشن
پس انتظار نداشته باشین که خیلی تفاوت ایجاد کنه
شما سیستمتو با سیستم پیشنهادی مقایسه کن
رمم 2 هست, فکر کردم ویندوز 64 بیت نصب کنم مشکل حل میشه ولی نشد
برنامه ی مناسبی برای اپدیت کارت گرافیک و دیگر درایوها میشه معرفی کنید ؟
خیر Dragon Ball Xenoverse هست
اخه عجیبه برام دوتا 2 که از این بازی سیستم قوی تری میخواد ( مخصوصا سی پی یو قوی تر ) برام بصورت روان اجرا میشه ولی این بازی رو اسلوموشن هستم
داداش تفاوت ویندوز 64 و 32 تو مقدار رم ساپورتی هست
و یه تعداد دیگه که مثلا برای یه نرم افزار رندر بالا نیاز هست اون موقع 32 بیت جواب نمیده
کسی ویندوز 64 بیتی نصب میکنه که رمش از 4 گیگ بالا تر باشه چون ویندوز 32 بیتی حد نهاییش حتی با دستکاری تو ویندوز از 4 گیگ بالاتر نمیره
و ویندوز 64 بیتی نسبت به ویندوز 32 بیتی مصرف بیشتری از رم داره
پس شما نباید با 2 گیگ رم ویندوز 64 بیتی نصب کنین چون برای شما حداکثر فضای خالی رمی که میمونه 1 گیگ و شایدم کمتر هست
شما باید از سایت معتبر مثل p30download یا p30day و از این گونه سایت ها مدل گرافیک خودتونو پیدا کنید و بعد اخرین نسخه از درایورشو دانلود و نصب کنید
ولی طبق گفته های دوست عزیزمون ATER سیستم شما قدیمی هست
بهتره به فکر گرافیک و سی پی یو و حداقل یک عدد رم 2 گیگ باشید
موفق باشید
دمتون گرم ولی به این دقت کردین که سوکت من 775 و قفط دی دی ار 2 میخوره ؟
چجوری 740 دی دی ار 3 بزارم روش ؟؟؟
اگه اینطور باشه که pc شما wooden حساب میشه خخخخ
بهتره از نو یه سیستم جدید جمع کنین چون قابل ارتقاع هم باشه سی پی یو شما خرابش میکنه 775 ماله پی سی 6 سال پیش منه که بیشتر از 2 هسته ای رو ساپورت نمیکرد
دوستان کسی هست اینجا سی پی یو ای از سری اسکای لیک (Skylake) داشته باشه
مثل 6100 یل 6200 یل 6300 یل 6400 یا 6500 با 6600 با 6600k یا 6700 یا 6700k
البته بجز محمد که میدونم داره.
سلام
یه مدتی هست که دنبال کیبورد خوب برای دوتا هستم بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم که کیبورد های مکانیکی خیلی خوب هستن حداقل از نظر خودم بعد می خواستم کیبورد 6gv2 steelsries رو بگیرم که استیلسریز کیبورد جدیدشو یعنی apex m500 رو معرفی کرد هر دو این کیبورد ها مکانیکی هستن ولی 6gv2 دارای chery mx bkack ولی apex m500 دارای chery mx red به نظر شما کدوم بهتره و در مورده anti ghosting هم اگه کسی میدونه یه توضیح بده لطفا.
سلام میخواستم بپرسم کیبورد razer blackwidow tournament edition chroma برای بازی خوب هسش ؟ تصمیم دارم بخرمش گقتم یه نظری از بچه ها و دوست عزیزمون آتر عزیز بپرسم:)
بهترین مکانیکی ها فعلا
ASUS STRIX TACTIC PRO قیمت 410
COUGAR 700K قیمت 490
Steelseries 7G قیمت 380
هر کدوم رو بگیری خوبه
anti ghosting یه فناوری هست که باعث میشه هر چقدر سریع و پشت هم دکمه ها رو بزنی کیبورد تشخیص بده و قاط نزنه و دقیق پشت هم پیام هاش رو برای سیستم ارسال کنه.
بهتر سمت ریزر نری جز این که خرابی زیاد داره نسبت به کیبورد هایی که معرفی میکنم برتری نداره.
بهترین مکانیکی ها فعلا
ASUS STRIX TACTIC PRO قیمت 410
COUGAR 700K قیمت 490
Steelseries 7G قیمت 380
هر کدوم رو بگیری خوبه
اگر از لحاظ سر و صدای کیبورد مشکلی نداری بخر :) دستت هم که تند باشه بدتره!
من tournamentش رو ندارم و blackwidow chroma خالی هست اما فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشن. به خاطر فناوری عملکرد ۴ میلیمتری که داره سر و صداش زیاده.
دکمه رو ۴ میل ببری پایین عمل کرده حواست باشه :) تازه فارسی هم نداره مثل من باید از روی حافظه خودت تایپ کنی :|
عکس خواستی بگو میفرستم. insta هم بری #chroma یا #blackwidowchroma رو سرچ کنی قیلمای خیلی قشنگی میاره
سلام
راستش داش من یه لپ fujitsu دارم که دی 90 خریدمش حالا هر چند روزی یه بار ارور میده که هاردت مشکل داره و از اینجور چیزا ،خیلی دیر اجرا میکنه ،توی دوتا با پینگ 110 لگ داره هی برا 10 ثانیه قفل میکنه خود به خود موقع reset کردن خیلی خیلی طول میکشه بیاد بالا.
نظرت چیه رفیق؟
ببر بازار بگو هاردت رو عوض کنن ، طرف لپ تاپ رو باز میکنه یه هارد دیگه میگذاره برات به همین راحتی( سیع کن هاردش رو از جای دیگه ای بخری که بهو اون کسی که داره برات هارد رو نصب میکنه ، هارد دسته دوم نگذاره توی لپ تاپ)
یه راه دیگه ای هم هست
بگی جای هارد یه ssd بگذاره که باعث میشه سرعت لپتاپت 10 برابر بشه!!!!!
بعد یه هارد اکسرتال هم میخری برنامه ها و فیلم ها رو میریزی توش بازی دوتا هم میریزی توی همون ssd.
ولی خرجش بیشتره.