سلام دوباره.
امشب براتون اموزش meepo رو گذاشتم.
البته اموزش کاربری این توی سایت هست که خیلی خوب روش کار شده(به همین دلیل اون حرفه ای رو جلوی این نوشتم). دیگه بیشتر از این حرف نزنم و برم سراغ آموزش
Meepo یا همون Geomancer یه melee Agility هستش که بازی کردن باهاش خیلی سخته اما اگه ازش استفاده شه کله بازی تمومه.ultimate ش باعث میشه 4تا مثل خودش بسازه که اون 4تا نمیتونن از هیچ ایتمی جز boot ای استفاده کنن که توسط خوده meepo اصلی استفاده میشه.اونا همه XP و gold میگیرن که در نهایت به meepo اصلی میرسه.به این معنی WP meepo :D میتونه زود تر از همه هیرو ها XP بگیره.قسمت خوب هیرو اینه که cool down تمامی meepo ها جداس ، به طور مثال میتونین 4بار پشت سر هم اسکیل 1 رو بندازین و کلا carry خیلی قوی ای هستش
داستان هیرو :
اگه از من بپرسی ، زندگی همش درباره اینه که کیو میشناسی و چی میتونی پیدا کنی.وقتی از خرابه های riftshadow بالا میری، پیدا کردن غذا هم میتونه به تنهایی خیلی سخت باشه.پس باید حواست باشه،صرفه جویی کنی و باید قدرت خودتو بشناسی.بعضی از هیولا های اونجا میتونن بکشنت، پس باید همیشه با نقشه و برنامه ریزی پیش بری.
گذشته ای(تاریخی) در بالای این خرابه ها هست،و این گذشته برای بعضی ها بسیار ارزشمنده. جایی که اونا تمامی این آداب و رسوم تاریک رو داشتن
...چیز های بد.
اگه تو از مهمونی جون سالم به در می بردی،اونا تو رو با یه کریستال(Crystal) میکشتن و روحت رو قطعه قطعه میکردن. اون ها هنر خیلی جالبی هم
ساختن! مجسمه و مانند آن!
بزارید براتون توضیح بدم :بعضی وقت ها لیز میخوری و میوفتی داخل کنده کاری های قدیمی،چیز هایی که اونجا میبینی رو جمع میکنی و میبری شهر میفروشی.
بعدش برا خودت تا چند هفته غذا داری و اگه شانس به معنای واقعی کلمه سمت تو باشه، شما ممکنه کریستال های Riftshadow رو پیدا کنین.ارزیابیشکنین و شروع کنین به سوال پرسیدن.یکی همیشه میدونه که فقط دیوونه ها و ** *** ها(جزو ترجمه هستش :D) دنبال اینجور چیزا میگردن. اگه همه شکست بخورن، مردم شهر میفروشنش به یه Magus(خودم هم معنی این جمله رو نفهمیدم :|) اونا عاشق اینجور چیزا هستن،در هر حال هر کاری میکنی،موقع دست زدن به اون کریستال ها مراقب خودت باش!
تو که نمیخوای کریستال روی تو به کار بیوفته؟ouch خیلی درد داره.
ترجمه : کار خودم
Meepo, the Geomancerhttp://forum.dotabaz.com/uploaded/1027_11409597304.png
All these fancy knights and scary monsters. Pff! What do they got that I ain't got? Nothing, that's what
همه این شوالیه های عجیب و هیولا های ترسناک.pff! اونا چی دارن که من ندارم؟هیچی
صدا گذاری توسط : Nolan North(بقیه کار های ایشون : Brew Master,Earth Spirit, Gyrocopter ,Keeper of the light ,Ogre magi,Shadow Demon , Troll Warlord) نقش هیرو :
نکات :
به حریف های نامریی نمیخوره، اما نمیزاره کسی که گیر افتاده نامریی بشه
توی channel هارو میگیره
روی Magic immune ها کار نمیکنه
روی Roshan کار نمیکنه
0.3 ثانیه cast point داره
نکات :
شما رو به نزدیک ترین meepo ای که در مکان انتخابی شما هست teleport میزنه(حتی رو خوده شما هم کار میکنه(دقیقا جایی که هستین بزنین تا سر جای خودتون damage بدین))
به illusion های meepo هم Teleport میکنه
روی roshan کار نمیکنه
Cool down و mana cost اسکیل 1.5ثانیه بعد از کامل شدن teleport گرفته میشه.
اگه همه meepo ها یه جا TP بزنن 280/560/840/1120/1400 دمیج میده. وقتی 2نفرن(با meepo اصلی) 280 و ...
نکات :
meepo ها 30% دمیج meepo اصلی رو میدن
تنها هیرویی که Upgrade این اسکیل در لول های 3 / 11 / 17 هستش
meepo های اضافه فقط boot ای که شما استفاده میکنین رو دارن
اگه boot meepo اصلی power treads باشه ، همه meepo ها stats هارو میگیرن
Aghanim رو وقتی گرفتین نمیشه انداخت یا فروختش
حتی اگه این اسکیل رو هم نداشته باشین با گرفتن aghanim یه meepo بهتون اضافه میشه
اگه خوندی خوشت اومد یه زحمتی بکش رو اون تشکر کلیک کن ...
اگه سوالی بود در خدمتم و اگه مشکلی داشت ممنون میشم بهم بگید :)
GG
09-02-2014, 09:42 AM
رهی
Wallpaper ! بالا نمیاد
یکمم بیشتر توضیح بده که ههیرو چطور پا بگیره
09-02-2014, 10:08 AM
Four-Eyes
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahi_jj
Wallpaper ! بالا نمیاد
یکمم بیشتر توضیح بده که ههیرو چطور پا بگیره
wallpaper copy-paste پس باید راست کلیک کنین و بعدش open image
در مورد توضیح هم مثل بقیه carry ها دیگه. از وقتی 2تا میشن شروع میشه ولی اگه میخواین سریع پا بگیرین سعی کنین تا min 20 حداقل vlad یا aghanim رو بگیرید.اگه هر 2 رو رسیدین که عالیه! اگه تعداد meepo هاتون 4-3نفر باشه و vlad داشته باشین میتونین تنهایی روشان رو بزنین
در ضمن اینم بگم که اگه حریف شما BkB بگیره دیگه کاری از دست شما بر نمیاد.
09-02-2014, 10:42 AM
Amir-Elemental
سلام
بوت هیل بهتر نیست برای این هیرو که هی مجبرو نشی کپیاشو تکی تکی بفرستی بیس؟
09-02-2014, 10:53 AM
IR_Prince
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir-Elemental
سلام
بوت هیل بهتر نیست برای این هیرو که هی مجبرو نشی کپیاشو تکی تکی بفرستی بیس؟
بسته به شرایط بازی tranquil یا power treads میبندن . آخر بازی هم برای گلوبال شدن بوت تراول میبندن
به نظر من بعد از ترینکویل بوت مستقیما برین برای آقانیم . تا دقیقه 13 نهایتا باید بگیرین. بعدش هم بلینک بعدش hex بعدش skadi و بقیه آیتم ها
برای به دست آوردن گولد و اکسپی اولی بازی هم اگه مید رفتین ( بهتره برین مید اگه حرفه ای هستین ) میتونین یکی از میپو ها رو بفرستین جنگل استک کنه . ( 3-4 تا big camp استک کنین حداقل 1 کیلو پول میده ) که خیلی تو آوردن آقانیم سریع کمکتون میکنه .
اینجوری هم نیست که این هیرو رو پیک کنین بازی کنین یاد بگیرین . حرفه ای ترین پلیر هم باشین تا ریپلی های میپوهای حرفه ای رو نبینین چیزی سرتون نمیشه :D
09-02-2014, 10:57 AM
Amir-Elemental
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi.MTA
بسته به شرایط بازی tranquil یا power treads میبندن . آخر بازی هم برای گلوبال شدن بوت تراول میبندن
به نظر من بعد از ترینکویل بوت مستقیما برین برای آقانیم . تا دقیقه 13 نهایتا باید بگیرین. بعدش هم بلینک بعدش hex بعدش skadi و بقیه آیتم ها
برای به دست آوردن گولد و اکسپی اولی بازی هم اگه مید رفتین ( بهتره برین مید اگه حرفه ای هستین ) میتونین یکی از میپو ها رو بفرستین جنگل استک کنه . ( 3-4 تا big camp استک کنین حداقل 1 کیلو پول میده ) که خیلی تو آوردن آقانیم سریع کمکتون میکنه .
اینجوری هم نیست که این هیرو رو پیک کنین بازی کنین یاد بگیرین . حرفه ای ترین پلیر هم باشین تا ریپلی های میپوهای حرفه ای رو نبینین چیزی سرتون نمیشه :D
رپلیشو داری؟
09-02-2014, 12:28 PM
mrc4ever
یه چیزی رو یادتون رفت. اسکیل دومش هم جایی که هستین دمیج میده و هم جایی که tp می کنین
توی داستان هیرو هم نوشتی "ارضیابی" بجا "ارزیابی" !X_X
َAghanim's Spectre?!
09-02-2014, 12:54 PM
WardeN
به نظرم اگه کسی میدونه یه توضیحی هم راجع به تنظیم Hotkey ها و نحوه کنترل روی 5 تا میپو رو بده .
09-02-2014, 01:15 PM
Four-Eyes
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinaisgol
یه چیزی رو یادتون رفت. اسکیل دومش هم جایی که هستین دمیج میده و هم جایی که tp می کنین
توی داستان هیرو هم نوشتی "ارضیابی" بجا "ارزیابی" !X_X
َAghanim's Spectre?!
Sry داشتم مینوشتم ساعت 2-3شب بود :D
ولی من جایی aghanim's spectre ننوشتم(aghanim's scepter درستشه :D) تا جایی که میدونم.نوشتم aghanim
نقل قول:
نوشته اصلی توسط WardeN
به نظرم اگه کسی میدونه یه توضیحی هم راجع به تنظیم Hotkey ها و نحوه کنترل روی 5 تا میپو رو بده .
meepo 5 عین بقیه meepo هاست
برای switch کردن سریع meepo ها از tab استفاده کنین.
اگه هر 5تا meepo یه جا هستن : earthbind /poof/tab/ poof/tab/ poof/earthbind/tab/ poof/auto attack(که البته بیشتر از این میشه ولی اینو مثال زدم :D
09-02-2014, 02:37 PM
mrc4ever
ولی من جایی aghanim's spectre ننوشتم(aghanim's scepter درستشه :D) تا جایی که میدونم.نوشتم aghanim
نامرد ویرایش کردی؟ چون sepehr_r1 هم دیده . ( من بهش گفته بودم ببینه!). ای...:D