بابا شما مشکل دارین :d خودتون میترسونین که چی بشه ، من حتی فیلم ترسناکم نمیبینم چون خندم میگیره که هیچ سرو تهی نداره :-/
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا شما مشکل دارین :d خودتون میترسونین که چی بشه ، من حتی فیلم ترسناکم نمیبینم چون خندم میگیره که هیچ سرو تهی نداره :-/
بازی dead space خیلی حال میداد هم ترسناک هم هیجانی . slender man تو شب با هدفون اتاقو قهوه ای میکنی :)
ولی ترسناکترین صحنه sven همین 5 دقیقه پیش بود
2 تا divine داشت 6 هم میکرد با کیریتیکال
با timbersaw 2 تا میخوردم ازش میمردم ( تف به قبر هر چی نوب که انقدر باگ کردنش )
یه سوال برام پیش اومد ........ شما که ( البته بعضیاتون ) انقد بازی های مختلف رو تموم میکنید چجوری دوتا بازی میکنید ؟
من 1 ساله به غیر از دوتا هیچ بازیی دیگه نکردم تا نتیجه ای هم توش نگیرم دست بردار نیستم ......( road to 5000mmr )
the shrin رو قبلا دیده بودم بیشتر خنده دار بود تا ترسناک ......
paranormal activity رو هم دیدم بیشتر جاهاییش ترسناک بود که یهو یه اتفاقی میفتاد ( سره یه صحنش دسته خودم نبود یه دادی زدم همه موندن ) ....
omen رو تبلیقش رو دیدم به نظر ترسناک میاد ......
evil رو ندیدم ....
فقط یه چیزی ؛ چرا shining ترسناک ترین فیلم تاریخ جهانه ؟؟؟ ( من خودم دیدم ولی خیلی فیلما ترسناک تر از اینم هست )
الان اون "بعضیاتون" من بودم دیگه:D
من اگه روزی حدود 6ساعت وقت ازاد داشته باشم ، 2 تا مچ دوتا میرم و حدود 1ساعت و نیم هم توی نت میگردم و بعدش میرم سراغ بازی ها(البته فقط این فصله که شرکت های بازیسازی کرم میریزن و وسط مدرسه بازی میدن بیرون :( )
بازی هارو هم خیلی راحت روی difficulty med تموم میکنم(بعضی بازی هارو مثل 1st person shooter ها رو روی hard میرم)