رنکت هزار شده ؟
منم 2150 شدم :| ( دیروزم یه دست باختم و یه دست بردم شد 2126 :| )
نمایش نسخه قابل چاپ
باو واقعا من اینقدر نوب نیستم خیلی بازیم از این 1000 بهتره
اما من همیشه کمترین لست هیت رو دارم و بیشترین کیل گرفته
کیل هم معمولا زیاد میدم اما نه خیلی چون همیشه نقش تانک رو ایفا میکنم
لامصب شانس نداریم که : | همش با نوب ها میفتیم امروز وسط بازی خیلی شاخ شده بودم بخو اینترنتم تموم شد : | تا پرداخت کردم اومدم داخل دیدم زدن برج مارو و بازی تمام
خب تا اونجا که میدونم لست هیت خیلی مهمه تو رنکد مچ و بهتره همیشه نفر اول یا دوم لست هیت تو کل بازی باشی
به نظرم هیرویی پیک کن که هم فارم زیاد بخواد هم آسون باشه مثل لژیون کامندر ... یه هند اف میداسم براش بخر و ....
خب ولی حالا که هزار شدی دیگه امیدی به این اکانتت نیس ... چون دهن آدم واقعا سرویس میشه بخواد 1000 که هیچی 100 تا بالا بره !!!
یه سبک جدید پیدا کردیم واسه اسمورف کردن که تا الان فوق العاده بوده وقتی بازی دوم رفتم با اسمورف w33 افتادم تو یه بازی . چند روز دیگه که لول 13 شد جزیات میدم .
look at me on huskar iamsogood - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اخرین بازی w33 دو ماه پیش بوده چطوری بازی کردی باش ؟!!
گفته با اسمورفش
چند وقت پیش ( حدود 10 روز ) با یه نفر تو بازی اشنا شدم . میپو گرفت در حالی که حریف lich و earthshaker داشت . و تنهایی بازی رو جمع کرد . دقیقه 25 هم gg کردیم . رنکش اون موقع 3300 بود مثل من . الان شده 4 و خورده ای
خواستم بگم اگه رنک بالا نمیره به خاطر اینه که سطح بازی خودمون ( و البته صد در صد نت و موس و کیبورد و غیره ) خودمون خیلی پایین تره . همیشه به خاطر نوب ها بازی رو نمیبازیم . یارو میرفت تو بیس حریف میکشت همه رو . بازیش با میپو هم ف وق العاده خفن بود.