تیم چینی حوصله ادمو سر میبرن سر همین من فینال پارسال رو ندیدم اصلا هم پشیمون نیستم
3 4 سال پیش اون ehome قدیم خوب بازی میکرد فقط
نمایش نسخه قابل چاپ
تیم چینی حوصله ادمو سر میبرن سر همین من فینال پارسال رو ندیدم اصلا هم پشیمون نیستم
3 4 سال پیش اون ehome قدیم خوب بازی میکرد فقط
Ehome عالی بود IG یه تیم قابل پیشبینی نبود بازی که می خواستن ببرن تیمی میشد که کل دنیا نمیتونست جلوش رو بگیره بجز 2014 بقیش هیجان خوبی داشت امسال ببینیم چطوره ، البته هیرو ها بالانس بودن الان هیروهای خیلی خاصی قوی هستن بقیه تعطیل
All hail the EG
هر چقدر بگم این تیم رو دوست دارم کم گفتم!
ی زمان ب خاطر PlaymatE طرفای 1 سال اسمم رو عوض کردم واقعا تک تک اعضای قدیم و جدیدش رو دوست دارم هرچند تازه امسال یک خرده رو آمدن و خودشونو نشون میدن...
این پچ خیلی ناهماهنگی توش هست ! امید وارم بازی ها مثل سال 2012 , 2013 چیز خوبی از آب دربیاد.
خودم بیشترین امیدم به secret هست هم چون کرو توش هست هم چون چینی نیست.
چیزی که هست اینه که امسال بازی ها خیلی جذاب تر میشه ( با حضور افتخاری blyad cyka )
به نظر من universe بهترین بازیکن EG هست. من به شخصه احساس میکنم sumail باید یه سوتی بده EG رو خراب کنه.
2013 - 2012 بازی ها توش هم پوش بود هم بازی طولانی هم بازی با فایت های قشنگ ، هم صحنه های خیلی خیلی جذاب ، تیمی هم که از اول مشخص بود قهرمانه به خاطر قدرتش بوده نه چیز دیگه ای.
ولی 2014 کل بازی ها بیشتر از 80% سر پوش بود تا چیز دیگه ای ، اگر سال 2012 و 2013 هیرو هایی که تازه سال 2014 امده بودن رو داشت بازی ها قشنگتر هم میشد.
فقط بشینی ببینی طرف پوش میده هیچ لذتی نداره ، لجضه های نفس گیر تو بازی ها هست که یه تورنومنت رو زیبا و بیاد ماندنی میکنه.