چیش جذاب بود دقیقا ؟ من خوابم برده بود جلو مانیتور بعد با بازی ig vs secret خوابم پرید .
به نظرم یکی از سطح پایین ترین بازی های تورنومنت بازی های دیشب vp vs col بود پر از اشتباه پر از throw پر از fail .
نمایش نسخه قابل چاپ
همینش که جایرو که از هر 100 بازی 99 تاش رو هست توی بازی هاشون نبود خودش یه عامل تنوع و جذابیت بود !!!
یا برودمادر که همیشه بن هست توی 2 تا از بازی ها بود
بریستل بک هم به عنوان کری بود ... سایلنسر به عنوان کری پیک شده بود ... آنتی میج جلوی سایلنسر کم آورد و ....
ولی بازی های دیگه چی همش یه سری پیک و بن تکراری
حالا بهترین بازی عالم رو هم سکرت به نمایش بذاره بازم من حالم بهم میخوره چون با پیک و بن های تکراری بوده
lol
secret معروفه به تنوع توی درفت کردن و به کارگیری استراتژی های مختلف همیشه غیر قابل پیش بینی ان .
vp اکثر اوقات silencer رو به عنوان کری پیک میکنه و هیرو های protect رو هم برای حفاظت ازش پیک میده این چیزا برا شما جدید بود وگرنه یه استراتژی تکراری از vp بود ... gyro هم توی main event همش بن بوده توی چندتا بازی فقط پیک شده .
خب دیدید گفتم EG می بره :D به دعا کردناتون ادامه بدید...
تازه دیشب بین بازی LGD CDEC هم مردد بودم یعنی 60% احتمال میدادم CDEC بزنه اما چون بازیا جفتشونو زیاد ندیده بودم سر همین چیزی نگفتم اما اگر خودم اهل Bet بودم یک Yolo حدود 5 دلاری میزاشتم رو CDEC
از بازیهای امشب هم معلومه MVP.Phoenix حذف میشه اما فکر میکنم یک حذف توام با تلاش باشه یعنی مثلا بازی اول رو ببرن و بعد 2 بازی بعدی رو ببازن در هر صورت واسه تیمی مثل MVP از سری قبل جزو 16 تا بودن و امسال جزو 8 تیم برتر شدن این روند صعودی قابل تحسین هست.
Secret هم احتمال زیاد VP رو حذف خواهد کرد اما 2 بازی بعدی یعنی VG EHOME و Secret LGD غیر قابل پیش بینی هست اما اگر rOtk بخواد دوباره Draft خودش رو بکنه شانس EHOME بیشتره اما اون یکی بازی رو اصلا دربارش نظری ندارم :D
واقعا بهترین AM پلیر دنیا burning ه...با اینکه فن Secret م اما خیلی ناراحت شدم از حذف iG هر چند امسال کلا هر چی بردن بخاطر burning بود و AM بازی کردنش!
جالب اینجاست دیشب بعد از 2 بار پیک کردن Luna برای RTZ بقیه تیمام پیکش کردن .
امیدوارم پایین VG بیاد بخوره Secret یک بازی قشنگ ببینیم از اینور EG با Cdec یکی از بهترین بازیا میشه.
به نظرتون بازی Secret vs VP کی میبره؟ من روی secret بت زدم
کلا همین جوری هست وقتی Gyro حذف میشه یا کنرش پیک میشه تیم luna پیک میکنن.