لشراک توصیفش اینه: bkb نبندی جلوش همه رو میزنه :v
نمایش نسخه قابل چاپ
لشراک توصیفش اینه: bkb نبندی جلوش همه رو میزنه :v
به نظرم تنها هیرویی که تو مید میتونه جلوش هم فارم کنه هم مید رو ببره templar هست، فقط کافیه یکم رفلکس داشته باشه طرف که تا leshrac خواست 3 کنه ، templar 1 کنه
گفتم LGD یکی از بهترین تیمای چینی هست ... یه comeback فوق العاده ... همیشه بازیای LGD فوق العاده هست .
کلا بازی های روز اول تا اینجا عالی بود
کجاش عالی بود؟خدا شاهده اگه اینرنشنال 2012 -2013 رو میدی امکان نداشت این جمله رو بگی. توی همین 2013 همکاری های فوق العاده رو شاهد بودیم،الان خیلی حرکات تیمی قشنگ کم شده دلیلش هم به نظرم balance نبودن هیرو هاست .اصلا بالانس نیستن!!
Secret 3 - 30 Fnatic
این بازی که S4 تر زد با این درفتش !!
عجیبه با وجود ppy اجازه میدن S4 درفت کنه.
qop و lesh توی تمام درفت ها بودن !!
سلام دوستان
جایی هست که برنامه و نتایج بازیها رو منظم به ساعت ایران بشه دید؟
من 2013 به بعد اینترنشنال هارو دیدم این نسبت به ماله پارسال گفتم بهتره کلا من که راضی بودم دیگران خود دانند
این gyro تو 90% بازیا هست...:|
دقیقا با شما موافقم! این معنی این رو میده که gyro بعد از بازی ها 100 درصد نرف میشه!بایدم بشه خدا رو شکر 6.84 قبل از اینترنشنال اومد وگرنه troll همه رو میزد یا jugger. ولی واقعا بالانس نبودن هیرو ها ( gyro-leshrac-undying ) باعث شده کیفیت کم تر بشه.
راستی امسال ناوی بهتر از پارسال بوده اون به خاطر دندی ! با sf خیلی قشنگ بازی کرد. و اینکه حیف حیف و بازم حیف که ADMIRAL BULLDONG نیست که RAT کنه مثل هر سال .
ربطی به نرف شدن gyro نداره ..... کلا همیشه یه هیروهایی هستن که که توی team match ها اگه پلیر خوب داشته باشن واقعا نتیجه فایتو عوض میکنن و چون اکثرا کارشون سخت میشه میان اینارو بن میکنن و تا بخوان dissشون رو بفهمن زمان میبره
خیلی وقت پیش هم اگه یادت باشه lycan و batrider دوتا بن اول میبود ( مخصوصا bat ) به طوری که اگه تیمی یکی از اینارو بن نمیکرد تیم مقابل first pick یکی از این دوتا رو پیک میکرد .......... DP توی TI پارسال هم خوب بود ( از نظر من فقط ferrari_430 با dp بهترین بود ؛ حتی با اینکه تیمشون اصلا خوب بازی و صعود نکرد مثل navi )
بعععله بالاخره اولین PubStomp هم توی ایران برگزار شد !!!!!!!!
محل : گیم سنتر icg ..... رزرو صندلی و اطلاعات بیشتر : icg.ir
اجازش هم بطور رسمی از valve گرفته شده
http://www.icg.ir/Media/Global/News-...0Stomp-TI5.JPG
بازی امشب رو fnatic میبره یا c9
چرا امسال tidehunter به عنوان solo offlaner کم پیک میشه؟! هر سال بیشتر از همه پیک میشد امسال اصلا خبری ازش نیست.
امسال بازیها بنظرم عجیب غریبا!اما فوق العاده لذت بخش!حتی اگه طرفدار تیمی نیستی که بازی میکنن باز دیدنش میتونه لت بخش باشه. مثلا بازی MVP با VG ..(Storm چقدر خوب بازی کرد دزدین ageis با ultra kill!!)
بیشتر این پیک ها هم بخاطر اینه که گلد کریپ ها تو 6.84 نرف شده و بجاش گلدی که از کیل بدست میاد بیشتر شده.واسه همین بیشتر پیک ها روی تیم فایته.
البته فعلا روز اول مسابقاته و هنوز خیلی از تیمها جا نیفتادن (مثل EG که دیر موتور روشن میکنه)اما استراتژی های خیلی خوبی رو دارن پیاده میکنن تیم ها (بجز اون بازی دوم secret vs fnatic که رسما از draft معلوم بود میبازن اما چی تو فکرشون بود که نگرفت رو نمیدونم)
بنظرم بازیها که کیلومتر ها از پارسال جذاب تره پارسال میانگین زیر 20 دقیقه تموم میشد الان نصف بیشتر بازیها میره بالای 60 دقیقه. خداییش بعضی بازیا زیاد حساس شدن تو روز اول مثل IG vs Fnatic ...یه نکته جالب هم خریدن زیاد rapier تو بازیاست.عالیه این نکته :d
شاید کمبو های زیبایی تا الان مثل TI3 رو شاهد نباشیم اما بازیهاش بنظرم جذابتره تاکتیک ها و فایتهای خیلی خوبیو داریم میبینیم.تازه الان دارم متوجه آیتم های جدید کلا تغییرات پچ آخری میشم.
bh اوایل بازی supp هست و موقعی که carry های تیمش میخوان یکیو بکشن سریع آلتی میکنه رو قربانی که تیمش گلد بیشتری بگیره .... در واقع توی early game بهترین رول واسش supp هست و اینکه دنباله fight باشه ولی توی 70-80% موارد توی late game یا very late game به عنوان nuker یا carry بکار هم میره ( نمونش همین بازیا قبل ti که واسش توی late داگون میرفتن و توی گنک ها موثر بود )
بازیا ti رو ندیدم ولی کسی که دیده بگه خواهشا تا الان naga به عنوان support پیک شده اصن ؟؟؟
bh به عنوان core پیک نمیشد دیروز بازیکنای پست 4 و 5 بازی میدادنش مثل kuroky و bigdaddy و ... براش هم mek یا pipe میزدن تا آخر بازی هم فقط رو مپ میچرخیدن و track میکردن ... تاثیر که معلومه داره همه ی بازیکنا تاثیر دارن .
Secret یه بار naga ساپ پیک داد ... چند بار دیگه هم naga پیک شد ولی به عنوان carry .
dendi 0/6
عجیب بد باخت na'vi
=((
gyro اینجا،gyro اونجا،gyro همه جا
چه وضشه آخهx-(
navi باید xboct رو بندازه بیرون ........ با اینکه بازیو شرط نبستم ولی واقعا اعصابم خورد شد از بازیه navi ....... کل باخت فقط واسه xboct هست همین ....... مطمئنم اگه xboct بره 1000 تا carry بهتر از اون هست که بیاد navi
واقعا xboct باور کرده بازیش با gyro خوبه ........ navi فقط واسه بازیا خوب dendi و sonneiko تا همین جای ti اومد
به نظر منم xboct به عنوان یه کری الان دیگه خیلی ضعیف شده قبلا alche بازی میکرد ... الان alche رو هم داغون کردن .پایه ثابت اینرنشنال 2013 (alche) الان اصلا پیک نمیشه..
باو ناوی مرده ،بازی اول anti mage داغونشون کرد (rtz) به جای اینکه بازی دوم anti یا naga رو بن کنه میاد clinkz بن میکنه :| و جالبتر اینکه وقتی anti هست storm پیک میده :| نمیدونم شاید زودتر پیک داده،ولی واقعا پیک های ناوی ضعیف هستن. دندی مید رو از s4 برد ولی 3 بار اومد tp کنه پاک گرفت جلوش رو فقط توی مید! یه بار bot اومد tp کنه anti ulti زد . من نمیدونم چه حکمتیه توی اینترنشنال hard carry رو میزارن free فارم باشه؟ مثل 2013 xboct رو با alchemist بود گذاشتن توی فینال دقیقا یادم هست free farm بود اون سمت spectre فری بود.
بازش رو هم دارم هنوز. کسی combo های باحال دید به ما هم بگه. 2013 دندی بوچر بود با پاپی که چن بود یه بازی رو کلا که باخته بودن برگردوند و بردن. magnus همه رو میکشید یه جا زرت 4 تا اولتی میزدن sf /dark seer /black hole/. و ..
الان کسی فک نکنم جرات کنه invoker پیک بده.
دلایل اصلیش ( به نظر خودم!) 1= واقعا بالانس نبودن هیرو ها
2 به نظر من اینقد جایزه رو زیاد کردن که تیم ها دیگه هیچ ریسکی رو انجام نمیدن که تعجب میکنم چطوری divine میخرن.
کسی هست از بازی ها واقعا لذت برده باشه؟ ( 2012-2013 رو هم دیده باشه کامل)
تا این جا که بازی های عالی بوده در حد TI2 نبوده ولی 90% در حد بوده :D
آدم نمیرسه همه بازی هارو ببینه من فقط میرسم بازی های سکرت و C9 رو ببینم.
C9 انصافا قشنگ بازی میکنه (کاری ندارم خوب نتیجه نمیگیره ولی ریسک زیادی میکنن)
AM داره زیاد پیک میشه (همین جوری AM ضعیف هست حالا جالب میشه بعد TI مرتیکه کم عقل iceforg باید ضعیف ترش هم کنه :| )
holy shit :| مرتیکه کم عقل؟:| رفیق اگه آیس فراگ نبود الان این سایت هم نبود ! اگه این سایت نبود الان منم خواب بودم ( 4:35 دقیقه)
بهترین بازی دیروز بدون شک Secret v C9 بود که Secret هیروی Techies پیک کرد و یه بازی واقعاً زیبا و هماهنگ رو به نمایش گذاشت !
این که میگم کاملاً هماهنگ تعریف الکی نیست، میتونید دوباره بازی رو تماشا کنید، هر کس توی بازی داشت وظیفه خودشو انجام میداد، کارهایی که همه از قبل تمرین شده بود، 4 نفر داشتن لاین رو پوش میدادن Techies داشت تکی Mid فارم میکرد، Rtz یکی از کمپ های Dire رو چندین بار زد و سراغ کمپ های Radiant نمیرفت تا Chen فارمشو از دست نده، Tusk بوت مانا گرفته بود و اسکیل هاشو اسپم میکرد جلوی پوش دادن های Naga رو میگرفت، Rtz کمپ Ancient های خودشون رو با یه کریپ Dominate شده اونقدر استک کرده بود که دیگه جا نداشت و... خیلی موارد دیگه از این کارهای تمرین شده. و با همین سبک بازی تیم C9 رو مجبور به gg دادن کردن. این نشون میده توی تیم چقدر هماهنگی و اعتماد به هم تیمی ها نقش داره، چیزی که به ندرت توی بازی Pub بشه دید !
اتفاقا tech و tusk با counter pick کاملا fail شدن به خاطر پوش سریع puppey با chen و بازی خوب s4 بردن ... c9 هم افتضاح بازی کرد هیچ combo رو نتونستن اجرا کنن .
دیدیم که sven به عنوان sup یه counter سخت برای tech هست با armor زیادی که توی lane به کری میده کاملا جلوی عملیات tech رو میگیره .
امسال هم نباید انتظار داشته باشیم چینی ها نبرن ، LGD واقعا تو این مدت قوی عمل کرده ............. navi که بخاطر xboct ریده ........... الان secret و EG دو تیمی هستن که پا به پای هم توی گروهاشون میان بالا ........
از نظر احساسی بگم دوست دارم EG ببره و Empire هم 3وم 4ام بشه ولی از نظر عقلانی بخوایم بگیم Secret هماهنگیش از بقیه تیما بیشتره ( شایدم ببره )
کسی میتونه آمار پیک های امسال تا الان رو بگه؟ هنوز مشخص نکردن؟ فک کنم یه هیرو هایی اصلا هنوز پیک نشدن مثل io-meepo -tide-alche-abbadon -elder -pudge -invoker و ... بیشترین پیک هم فک کنم یا anti mage یا gyro.یا leshrac
io که انصافا من خودم 3 بار دیدم 2 بارش io/bb بودن که بازیو جمع کردن روز اول wild card
فقط به خاطر io/bb بازی باخته رو mvp comeback کرد vega رو برد
........
امسال واقعا خیلی از هیرو ها پیک نشدن به خاطر اینکه چند تا هیرو خاص خیلی قوی شدن اصلا هیروها بالانس نیست تو اکثر بازیا tusakr-uundying-gyro-lesh یا بن یا پیک :|
اصلا امکان نداره تو بازی حداقل 2 تا از اینا پیک یا بن نشه
اصلا هیرو هایی مثل slark-trol-jugger-sniper-bat-brew-engima-void-invoker و ... پیک نشدن