valve اومد بعضی هیروها مثل troll ،sniper و... رو ضعیف کرد و از اونورم بعضی هیروها باگ تر شدن مثل tusk leshrac undying gyro و tusk هم که دیگه aghanim دار شد . ولی من ندیدم توی بازیها aghanim بگیرن
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا دوست عزیز من خودم jugger-slark -brewmaster رو دیدم که پیک بشه.
امشب یکی از قشنگ ترین و حساس ترین بازیها رو گروه ۱ داره اونم بازی LGD با Secret که کمترین احتمال مساوی وجود داره!
چون الان تو این گروه این ۲ تا تیم هستن که همرو ناک اوت کردن و اگر امشب یکیشون اون یکی رو ببره خیلی راحت تر میتونه به فکر اول صعود کردن باشه...
مثل همیشه من به xiao8 ایمان دارم! yolo on xiao8 :دی
secret اومد ig رو خورد اونوقت ig اومد lgd رو برد
ولی من فکر کنم LGD میاد secret رو میزنخه کلا تیم چقر و بد بدنیه برای تیم های اروپایی
شما داری فقط بازی های TI رو میبینی ولی به طور کل am هیروی ضعیفی هست وقتی درصد بردش 45 هست ! ولی برای ursa تقریبا 60% هست نشون میده هیروی ضعیفی هست.
تو TI میان مثل بچه یه روزه از AM حمایت میکنن (یکی میره کمپ ها رو 10 بار stock میکنه ) یکی مثل dazzle وایمیسه کنارش heal میکنش ولی تو پابلیک مچ همچین چیزی نیست.
C9 با AM چند دست باخت یکی از بازی هاش دقیقه 60 بود am آیتم divin هم داشت.
تازه من فقط روزی 5 تا بازی میبینم.
گروه B رو اصلا ندیدم.
ice frog خالق اصلی dota نیست ، dota اول به دست دو نفر دیگه خلق شد و بعد به دست icefrog پیشرفت کرد و روش تغیرات ایجاد شد تا به امروز.
قبول دارم icefrog خلاقیت زیاد داره ولی بعضی از تغیرات بنظر علایق شخصی هست مثل قوی تر شدن Pudge و Bs و Ursa و Sb در هر آبدیت.
شما این 4 سال اخیر رو نگاه کنی Pudge واقعا به صورت انفجاری قوی شده.
اوایل برای گرفت هر kill فقط به دست خودش 1 Str میگرفت بعد شد 1.5 بعد شد 2 بعد تغیر کرد که هرکی در شعای 400 رنج کنارش بمیره 2 تا میگیره الان هم شده 2.5.
mac res هم روی skill3 مقدار از گذاشته تا حالا افزایش داشته.
اول hook مدیجش mac بود ولی الان pure شده و روی bkb هم اثر داره.
لول یک hook رنجش 400 بود الان شد 1000 اول بازی میری پشت درخت ها از سر میرداماد هیروی دشمن که تو ولیعصر هست رو hook میکنی !!!! :|
septer هم که روی ulti جای خود داره !!
این که pudge درصد بردش کم هست فقط یه دلیل داره ، از کسی که یک روز هست dota 2 بازی میکنه داره pudge پیک میده تا کسی که تو تیم های حرفه ای هست.
همین الان بازی خیلی ناهماهنگی توش هست با به قول معروف به شدت unbalace هست .
انصافا موافقم
دیگه بیش از حد قوی شده این پادج
همیشه رنک 1 بیشترین پیک است چون باگه !!! دلیلش فقط همینه !!!
مردم که از سر و قیافه ی هیرو که خوششون نمیاد که اونقدر پیکش کنن رنک 1 شه
چون باگ تر از همه است اینقدر پیک میشه
مجیک ریسش رو هم که خود شما گفتی
اونقدر زیاد شده که لول 2 روشن میکنه خودش بجای 110 دمیج در ثانیه 10 دمیج میخوره ....
یکی این پودج زیادی باگ هست یکی گیرو و لیشراک و اندائینگ
ویند رنجر رو هم که نگم بهتره
هیرویی تو دوتا هست واقعا که در استن ویند رنجر فول آیتم نمیره ؟؟؟
این بت رایدر قدیم تنهایی اول بازی triple kill میگرفت اونقدر ضعیفش کردن دیگه یه کیل هم به زور میگیره
بجاش اومدن اندائینگ رو قوی کردن
5 تا هیرو اول بازی بریزن سر اندائینگ شرط میبندم همشون رو تنهایی میکشه اندائینگ
یه چیز رو هم نفهمیدم
چرا این اسنایپر بدبخت اینطوری ضعیف شد ؟؟؟
هیچ هیرویی ضعیف تر از اسنایپر نشد تو آپدیت ها
رفیق! undying رو توی 1kmmr بله میشه 5 تا ابله! میریزن روش و به جای اینکه به tombstone اتک بدن خود undying رو اتک میدن،چرا؟ چون سطحشون ضعیف و مبتدی هست. بوچر باگ هست؟ کجاش باگ؟ late game بوچر رو با موز مقایسه میکنن بازم توی بازی های +3k
نه توی 1kmmr که زرت زرت بهش فید بدن! من نمیدونم اینکه هوک pure شده خب واقعا لازمه بوچر هیچی نبود اگه این تغییرات رو توش نمیدادن تازه 2 سال - 3 سال پیش اینقد زیاد پیک میشد. چرا؟ چون سیستم رنک نبود که طرف بترسه رنکش بیاد پایین
علایق شخصی رو به بازی اضافه نمیکنه رفیق .چرا فک میکنید blood seeker قویه؟ late game اصلا این هیرو از همه میخوره . همه هیرو ها قوی هستن بستگی به پلیر داره واقعا. ولی بت رایدر - وید - و چند هیروی دیگه رو قبول دارم ضعیف کردن.
داداش هیچ کدوم از حرفات قابل قبول نیست ...... pudge باید دست پلیرش باشه وگرنه 1هوک درست هم نمیتونه بکنه و تیمو به f میده ...... undying هم نمیدونم از چه نظر میگید op ( به قول خودتون باگ ) هست ؟؟؟سخته اول بازی harrasش کنید واقعا ؟؟؟
gyro بیشتر روی early game میتونه مانور بده وگرنه چیز شاخی نمیشه ....... leshrac همینکه آلتیمیتش از bkb نمیگذره خودش خیلیه دیگه نباید ضعیفش کنن ....... wr هم کاملا میشه جلوشو گرفت با بازی و mid play خوب
هر کدوم از هیرو ها نقطه ضعف دارن که راحت میشه کمرشون رو شکوند ........ حرفایی که شما زدید نشون میده توی mid یا توی harras کردن هیرو های حریف یکم ناتوانید
خواهشا این بحثا رو برین یه تایپیک دیگه بکنین اینجا مال ti 5 هست .
با این وضعیت network بعید میدونم امشب بازی بشه دید باید از استریم ببینم :| .
کل دنیا دارن به استیم فحش میدن :)) سرورا همه خراب شده نه فقط ما. اون بحث رو لطفا اینجا ادامه بدید مرسی.
http://forum.dotabaz.com/thread101-244.html#post30289
اینم از تیم های ALL-Star TI5
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...8e&oe=564D8034
خودم شرط میبندم تیم Big Daddy میبره چون واقعا شاخ تره
Lgd نابود شد جلوی سکرت :|
اس اف الترا کیل گرفت ....
الانم خداروشکر Cloud 9 این گیرو رو بن کرد از شرش راحتیم تو این مسابقه
عجبا...tusk,gyro,leshrac....انگار limited hero هست...اولین پیک یا بن درجا یکی از ایناس.....
دادا دوتا باف انالیز کرده
qop بیشترین پیک
undynig بن
The International 2015 - Picks and Bans - DOTABUFF - Dota 2 Stats
امسال دیگه حقegهست که قهرمان بشهfearداره واقعا برا تیم زحمت میکشه
این Cloud 9 هم الان برنده شد
اس اف شون زیادی خوب بازی میکرد !!! ( البته به لطف Io )
مین 23 مکانیسم و سنگ یاشا و EoS داشت :|
بعد درو رنجر که کری تیم حریف بود تازه مین 28 سنگ و یاشاش اومد
اصلا اینا هرکاری میکنن تا tie breaker بشه
secret پکید بازی دوم....Leshrac....
sخnniko ساپورتر بازی نکرد با ناگا جلوی فانیتک :|
یه تنه تیمش تا پایه برد هم برد 946lhزد:|
اما بازم باختن به لطفmushi:(
1-1
کلا xboctرو برد زیر سوال:>
ناوی باخت دوباره
کلاء همش داره میبازه
بخاطر اون XBOCT نوب هم باختن که با اکس در سطح گارنا بازی میکرد
کل بازی مجری ها داشتن میگفتن رادیانت ( ناوی ) نوبه و وارد نذاشتن ... که راست هم میگفتن
مخصوصا این اکس و Disprator ( آرت استایل ) عاملای اصلی باخت تیم بودن
QoP هم که آیتم اول Scepter of Divinity رفته بود نمیدونم چرا :| ( همش هم میمرد :| )
دندی هم تازه مین 40-50 سنگ یاشا خرید
کلاء بدترین تیم تورنمنت تا الان ناوی بوده, بدترین پلیر تورنمنت هم XBOCT
xboct kek for god we/we all hate u لول نونیکو بهتر از xboct کری پلی میده :|
اکثرا یه نفر عامل باخت تیم میشه> xboct و از اون طرفم یه نفر عامل اصلی برد تیم میشه > Arteezy
ناوی دوباره از LGD باخت
خاک بر سرشون کنن با این بازی کردنشون :|
اون از دندی که فرست رو داد به لایکان !!! ( با ناکر به هارد کری فرست داد :| )
اونم از xboct که ابروی گیرو رو برد اونقدر باهاش بد بازی کرد
به جرئت میگم دیگه کوچکترین ابرویی نمونده برای ناوی و پلیرهاش
( جالبه دندی 2 دفعه امروز فرست داد )
ناوی مهم نیست ...
ig چرا همش داره میبازه ؟ :(
ناوی تیم مورد علاقه من بود سال 2012-2011 ولی الان دیگه خیلی خیلی ضعیف شده بزدوی زود منهل میشه.
من که میگم منحل نمیشه احتمالا بعد اینترنشنال xboct و artstyle رو میندازن بیرون player جدید میارن
البته بماند که dendi هم اون dendi قدیم نیست
یخ بنده خدایی بود میگفت AM ضعیف نیست و خیلی هم قویه.
درصد برد AM در TI5 فقط 38% هست تازه تو این مسابقاتی که ساپورت ها سنگ تموم میگذارن و بهترین carry باز ها دستشون am هست !!!
38% یعنی فاجعه.
http://forum.dotabaz.com/thread101-244.html#post30289
بیا اینجا بحث کن رفیق.
پسر iG چقدر مفت باخت ! خیلی بد بازی کردن ! کسی باورش نمیشد mvp ببره
EG هم داره جدیدا خر بازی در میاره بازی با EHOME رو بازی دومش رو میتونست بگیره
Secret بازی دوم رو خیلی بد به LGD باخت، دلیل اصلیشم به نظرم وارد نذاشتم بود، در مقابل هر 3 تا واردِ LGD اینا 1 وارد داشتن اونم یه جای پَرت !
نمیدونم چرا اینکارو کردن چون LGD هم اصن Deward نمیکرد ولی بازم اینا تو فارم خودشون گنک میشدن :|
اقایون شما فقط بازی ها رو نبینید کمی تحلیل هم بکنید :
تیم هایی مثل Navi ، IG از گروه A و هیمنطور تیم هایی مثل Newbee ، VG از گروه B ، که میبینید دارن الکی میبازن این ها روز اول مرحله حذفی رو انتخاب کردن چون بالا رفتنشون میتونه راحتر و اسون تر باشه
cdec عالی هست
میتونه شگفتی امسال باشه