واسه من مشکلی نداره . هیچ مشکلی . فقط چرا rampage و زده 0 rampage :\
یه کم بده پروفایل تاینطوری دیده شه . 3100 game - اونوقت 0 rampage .....
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه من مشکلی نداره . هیچ مشکلی . فقط چرا rampage و زده 0 rampage :\
یه کم بده پروفایل تاینطوری دیده شه . 3100 game - اونوقت 0 rampage .....
اقا الان ارزش داره 3روز براش صبر کنم دان بشه یا بعدا بزنم؟
یه ویژگی جالب ریبورن اینه که مثلا پروفایل شما با دوستتون رو مقایسه میکنه مثه این:
http://uupload.ir/files/2i04_2015-09-13_00001.jpg
چرا نمیشه custom game هارو دان کرد؟
همش میزنه download queued
آقا من وقتی توی demo hero گزینه ی creat enemy hero رو میزنم بازی crash میشه و از بازی در میاد ( این مشکلو خیلیا داشتن توی آپدیتا بعدی فکر کنم فیکس بشه )
من توی قسمت هیرو ها هیچ آیتمی نمیبینم که بخوام باهاش تست کنم توی demo ولی از قسمت treasure میشه .... چاره چیست ما آیتما رو امتحان کنیم ؟
شما گزینه Download in game تون غیر فعال هست و وقتی توی Game هستید دانلود میره توی صف تا از بازی خارج شید.گزینه رو فعال کنید یا از بازی خارج شید تا Custom Game ها دانلود شن.
الان 10vs10 بخوای بزنی 19 نفر دیگه از کجآ باس پیـدا کنی ؟ :|
چرا هر بازی که میخوام واچ کنم مینویسه lobby no found?
رفیق بازیه ،بازیکن های حرفه ای رو بری روی پروفایشون نمیشه watch کرد:| حرفا میزنیا..
آقا من یک gem kinetic دارم که برای tinker boots هست و یک ایمورتال tinkerboots دارم که یک slot داره . الان چجوری توی ایمورتال قرارش بدم؟ توی دوتا2 قبلی راحت بود اینجا نمیدونم چطوریه :|
کلا چطوری میشه توی این gem رو روی آیتم slot دار گذاشت؟ کسی امتحان کرده آیا ؟
fps من تو reborn نه هست :-s
پینگا میاد پایین بازی رون تر می شه , ها ؟ والو دیوث x-(
GG WP VALVE
این باگ خرید ایتم برای من درست شده بالاخره...کرش هم نمیکنه دیگه بازی...
همین الان همه مشکل دارن هی بازی stop میشه و هیچ کسی نمیتونه تکون بخوره! توی watch game هم همه دارن اعتراض میکنن
فعلا نمیشه Find match داد و یک ارور میده . بعد آخرین آپدیت این جوری شد.
دیشب با wind رفتم mid ، بازی رو بردیم بخاطر mid بازی کردنم k/d/a هم عالی فقط یه بار مردم 1-12 بعد در حدی بازی کردم که ساپورت های تیم مقابل گفتن کامندت کردیم بعد کریستال رو که زدیم یهو این پرید بیرون و بازی ثبت نشد همه هم بودن کسی leave نداده بود بازی که میبازی فرت فرت از mmr کم میکنه حالا این رو که بردی .....
هاها این = دقیقا بد شانسی ! چند وقت پیش یه lion رفتم تینکر تیم ما همه رو میزد حتی وید رو ، آخرش 2 مین استورم اونا لیو داد دوباره ریکانکت شد نوشت poor network ما هم داشتیم tower آخر مید رو میزدیم :| رنک هم بود
جدا از این بحث، شماها چقدر غر میزنین که با ریبورن پیبگتون بالا رفته؟ من قبل از این آپدیت پینگم 190-230 بود. الان بیشتر از 90 نمیره اصن. نصفه شبا که پینگم 70 ـه
این پینگ که با کد ping- میزنید غیر واقعیه دوست عزیز . شما برید توی تنظیمات و تیک نمایش پینگ رو بزنید اونوقت وافعی رو نشون میده
طبق گفته اون نمایش پینگ، من 60% packet loss دارم فقط:|. اما میدونم پینگ همون حدود 90 ایناس. چون اصلا لگ یا دیلی ندارم
منم لگ یا دیلی اصلا ندارم پینگم خیلی بهتره تو ریبورن اما تا دلتون بخواد packet loss دارم
شما فکر کن همونه ، گوش که نمیدید پس من چی بگم
با سلام
من میخوام custome game دانلود کنم همش میزنه download queued
چه کنم؟
------------------------------------------------------------------------------------
حل شد:|
سرعت نتت پایین هست،ولی معمولا بعد از نوشتن اون جمله خود به خود شروع به دانلود میکنه.
حجم ها متفاوت هستن داداش،موقع دانلود اگه برید توی استیم مثل (آپدیت هست که میاد برا دوتا) اگه برید اونجا نشون میده حجم دانلود چقدر هست.
Reborn اوکیه
فقط crash میخوره و بعضی اوقات فریز میشه:D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
الان داشتم یه مچ میرفتم خیلی عالی و راحت یهو دوتا فریز شد بعد میخوام برم تو game این ارور رو میده :|
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1027_01442436971.png
3بار هم بازی رو verify کردم نشد :|
راه حلی نداره؟
پ.ن : این reborn زمانی که beta بود والا خــــــــــــــــــــــــ ــیلی بهتر اجرا میشد و 1/3 باگ های الان رو هم نداشت ...