هیچی هیچی نباشه موقعی که اپدیت اصلی میاد تو مثل بقیه لازم نیست 7گیگ دانلود کنی
(یعنی بالاخره یک سری از فابلا تغییر میکنه دیگه کله 7 گیگ که از اول نمیاد نه؟ :ي)
من که زدم دانولد کنه 8 ساعت طول میده :|
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی هیچی نباشه موقعی که اپدیت اصلی میاد تو مثل بقیه لازم نیست 7گیگ دانلود کنی
(یعنی بالاخره یک سری از فابلا تغییر میکنه دیگه کله 7 گیگ که از اول نمیاد نه؟ :ي)
من که زدم دانولد کنه 8 ساعت طول میده :|
بکس لازم نیست نسخه بتا رو دانلود کنید چون بازم باید از اول دوباره نسخه اصلی رو دانلود کنید فکر نکنید با دانلود کردن این حجم از نسخه اصلی کم میشه
برای ما با این هزینه گزافی که پای نت میدیم 7 گیگ خیلیه، ولی طرف که تو اروپا بازی میکنه براش کار 5 دقیقه س، میبینی استیم یه بازی 30 گیگی رو 2 روز فری میکنه همه دانلود میکنن !
دوستان اینترنت 24گیگ شبانه(2تا8صبح) ایرانسل بخرید 10تومان فعال کنید بعد با اینترنت گوشی دانلود کنید سرعتش 250کیلو بایت بعد از ساعت 2بزاریدش تا8 میبینید 5گیگش رفته روز بعد ادامش بدید :d
والا من که سرعت اینترنتم مناسب هست حدود 1.5 Mb دانلود میکنم دیشب دانلود کردم و امروز تست کردم 2 مورد از تغییرات مهمی که به چشمم اومد یکی این بود که گرافیک بازی
فوق العاده بهتر و روون تر شده سیستم بنده Dota2 رو در یکی از بدترین کیفیت هاش میکشید الان توی بهترین کیفیت کاملا بدون مشکل. یکی دیگه هم بحث Custom Games هست که فوق العاده جذابه در واقع همون مپ های Warcraft 3 هست که با Motor Dota2 درست شده و البته یکسری مپ های جدید هم هست . در کل بنظرم این سیستم جدید چیز خیلی خوبی از آب دراومده
فایل پیوست 3669فایل پیوست 3670
اقا من دانلود کردم ولی گرافیک بازی شبیه Mario هست :| کسی این مشکلو داره؟
http://8pic.ir/images/v0dviiwgcw7ti2tjxe5r.jpg
__________________________________________________ _____________________________
مشکلم حل شد.این Pudge war چه حالی میده D:
__________________________________________________ _____________________________
Inventory تون رو هم طبقه بندی میکنه و ایتم هر هیرو رو زیر اسمش.
آقا خداییش کسی اگه دقیق میدونه بگه،من اینو بزارم دیگه نمیخواد بعدا باز بزارم آپ شه؟ بحث پول و هزینه نیست بحث حوصله .
یه چیز دیگه من دان نکردم حس میکنم همش لگ دارم مشکل از منه یا همه کسانی که دان نکردن اینجورین؟
این ۷ گیگ رو من با سرعت ۳۰ کیلوبیت و ۴۰ کیلوبیت داشتم دانلود میکردم دیدم نه نمیشه خیلی زیاده زده بود ۳ روز و ۷ ساعت دیگه تموم میشه کنسل کردم فعلا
منم سوال شمارو دارم اگه این بتا رو دانلود کنیم بعد هم باید دوباره دانلود کنیم یا نه :/ ولی فک کنم بعد یه اپدیت چند مگابایتی بیاد که مشکلاشو برطرف میکنه
دوستان الان تو قسمت reborn part 3 مشخص شد چرا این قدر زیاد هست حجم آپدیت بازی موتورش تغیر کرده و به اسکور 2 آپدیت شده بازی از DX11 پشتبانی میکنه !!!!!!!!!!!!
این یعنی پرفومنس خیلی ، خیلی بهتر در مقابل کیفیت بهتر !!!!!!
نوشته وضعیت سرور ها هم بهتر خواهد شد.
Fim maker هم به بازی اضافه شده
فکر کنم میشه با خود بازی دمو درست کرد.
کسی دانلود کرده کامل ؟
فقط به من بگه مپ tree tag داره یا نه ؟:))
ولی اگه اینطوری که valve میگه از dirtex 11 پشتیبانی کنه دیگه غوغا میشه.
بله عزیز من دان نکردم ولی tree tag داره.
دانلود کنید خیلی باحاله. خیلی بهتر Fps میده با اینکه همه تنظیمات رو High هست.
ماشاالله جت هستی ،چه سریع دان کردی.
اون موقع داشتم Wagamama stream می دیدم تو 3:41 ثانیه همشو دانلود کرد .
من : :-s
twitch : ;)
مردم : :>
به نظر من الان دوتا بازی کنید و شبا بزارید خرد خرد دانلود شه چون بعد ti نسخه اصلی میاد اونو تا دانلود نکنید نمیتونید بازی کنید ....
Farmer vS Hunter نداره :ِD ؟
آقا مگه فامیل شما --- ای و پسر ---- هستی که نتت 7 گیگ رو 3 دقیقه دان کرد؟ یا شاید نوشته 3 سال دیگه،خوب ندیدی؟
به نظر من
تو ~:>
twitch 8-}
مردم ^:)^
من راجع به دوتا نمیدونم ولی Dayz وقتی میخواد اپدیت بده روی نسخه Experimental اپدیت میده که شما اگر اون رو اپدیت کنی وقتی اپدیت اصلی بیاد نمیخواد دوباره اپدیت کنی و خودکار اون اپدیت به Game اضافه میشه.
ولی راجع به دوتا نظری ندارم.
_____________________________________________--
خیلی Bug هنوز D:
هیروی کچل زیاده برای من.Emotion ها هم توی چت بین حروف میان.
دیگه لازم نیست همینقدر رو دانلود کنی ..... فقط مقداری رو برات میاره واسه دانلود که فایلایی هست که debug کردن یا اضافه کردن
نه لازم نیست ....... اگه اینو دانلود کنید اون موقع مقداری برای شما آپدیت میاد که به همون نسخه ی بتا اضافه کردن
درواقع دانلود کنید ضرری نداره
اقا منم دیشب 3 گیگ دانلود کردم کامپیوتر رو که رستارت کردم اون 3 گیگ پرید الان دوبره باید 6 گیگ دانلود کنم :|
اگه استیم رو exit کنید اینجوری نمیشه
7.1 gb
D:
این اتفاق برای همه افتاده بود. حتی اونایی که بازی رو کامل دانلود کرده بودن واسه اونا هم کلا پریده بود بازیشون... منم خودم 1gb دانلود کرده بودم که اومدم دیدم دوباره داره از اول دانلود میکنه...
من دارم میگم wagamama چه ربطی به من داره آخه
من که صبر میکنم نسخه کامل بیاد حتی 1 درصد هم ریسک نمیکنم که بعدا پشیمون بشم با این نت **ری مخابرات