ویندوز 32 بیت وقتی بیشتر از 3 گیگ رم پشتیبانی نمیکنه چرا باید فعال کنن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من وقتی ریبورن رو اجرا میکنم همه چی بهم ریخته هست و نمیشه وارد تنظیمات گرافیکی شد...
فایل پیوست 4055
کسی میدونه چی کار باید کرد؟
ویرایش:راه حل رو پیدا کردم:d
سلام،دوستان یه سوال کسی ریبورن رو نداره؟ بفرسته برا من ؟ پول پست رو هم خودم میدم،سایت هست ولی باید کارت ب کارت کنیم پول رو (درب منزل نداره :( ) اگه کسی داره لطف کنه بگه ،چون من نتم یه 5 -6 روزی طول میکشه دانلودش کنه.
سلام
کسی مشکل دانلود داره برا ریبورن؟ من هرشب ک میذارم برا دانلود تا نزدیک 4گیگ میره ولی وقتی لاگ اوت کنم 1بار باز 0 میشه یا میشه 1گیگ دانلودد! باید چیکار کنم؟
واقعا برای شبکه ای مثل استیم که بزرگ ترین برنامه دانلود و بازی هستش افته که یه چنین باگی رو از اول ساختش فیکس نکنه :|
اگر درهنگام دانلود شما اپدیتی به بازی بیاد هر چقدر هم حجمش کم باشه حتی 1 مگ و شما دانلود را pauseکنید بازی از اول دانلود میشه اگه پست های قبلی این نوپیک رو هم میخوندید میدید ما چقدر در بارش بحث کردیم
دوستان من لپتاپم ۲تا کارت گرافیک داره بعد وقتی که ریبورن رو از استیم اجرا میکنم با گرافیک ضعیفتر اجرا میکنم و توی بازی لگ دارم کامل,الان اگر بخوامٰ که با اون یکی کارت گرافیک اجرا کنم بازیو باید فایل exe دوتا ریبورن رو پیدا کنم , کسی میدونه کجاس ؟
خب پس از 3-4 بار پاک کردن دوتا2 و نصب دوباره بک اپ بازم نتونستم اجراش کنم دیشب زدم دانلود شه بدون هیچ توقفی تا الان 3.5 گیگ دانلود شده و به گفته استیم باید تا فردا ساعت 9 صبح دانلودش کامل شه امیدوارم مشکلی پیش نیاد