ببخشید کی گفته قراره این 6 گیگ بشه 8 گیگ ؟!
منبعی دارید ؟
یعنی کم کم 2 گیگ دیگه اضافه میشه یا درجا ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید کی گفته قراره این 6 گیگ بشه 8 گیگ ؟!
منبعی دارید ؟
یعنی کم کم 2 گیگ دیگه اضافه میشه یا درجا ؟
الان دانلود کنیم نمیپره این دوتا ربرون ؟
آقا صبر کنید اجباری بشه بعد برید همون روز از گیمنتا بخرید backup رو ( زیاده زیاد 10 تومن در میاد ) لازم نیست انقد دهن اینترنتتون رو سرویس کنید
اقا ما خریدیم بک اپو باید چیکار کنیم ؟ اخه یه دوتا رو سیستم نصبه که بازم نصب کنیم ایراد پیدا نمیکنه ؟
من دلو زدم به دریا گور پدرش میزارم دانلود شه پرید که پرید انقدر میزاریم تا نپره
من 70 گیگ دارم اما بخوام باز دانلود کنم از لحاظ پریدن عصبی میشم چون یبار پرید
دوستان حتما توی تنظیمات دوتا2 در استیم قسمت آبدیت رو به این گزینه تغیر بدید.
و در زمان دانلود اصلا بازی رو باز نکنید(تا درست آبدیت بشه)
بعد از این که آبدیت تموم شد و ریبورن رو اجرا کردید از بازی خارج شد و از کل پوشه استیم کپی بگیرید در یه درایو دیگه نگه دارید.
(الان یه بنده خدایی میاد میگه برای این حرفت منبع داری)
http://uupload.ir/files/ta9f_f;;.jpg
برای این حرفت منبع داری :D ؟
حاجی اصن هیچ راهی نیست این کارو مجبور نشیم انجام بدیم ؟ من بر خلاف سیستم بالام کلان 1 ترا هارد دارم که الان هم کلش پر شده تو هر درایو 10-15 گیگ جا دارم
پوشه دوتا2 ام هم 64 گیگ حجم داره خودمم موندم این همه حجم رو از کجاش در اورده http://8pic.ir/images/ae630f8zsk1iaoe1hhtt.png
یه نفر میگفت ریبورن که اجباری شه دوتا 2 قبلی حذف میشه !!!
بعد یه سایتی دیدم هم بک اپ ریبورن رو میفروخت هم دوتا 2 :|
این قضیش چیه ؟! الان باید ریبورن رو همراه دوتا 2 نصب کنیم یا دیگه دوتا 2 لازم نیس ؟
بجز dota 2 بازی دیگه ای هم تو استیم داری؟
حجم این پوشه رو بگو ببینم چقدره.
Steam\SteamApps
---
ادامه داستان در تاپیک پرسش و پاسخ در مورد استیم - صفحه 93
445 مگابایت هم امروز دادن دوباره...
من 2.4 گیگ از 6.6 دانلود کردم امروز صبح دیدم دوباره داره از 1.1 دانلود میکنه این استیم ک**ی چرا اینطوری میکنه اه
ری*دم به این شانس. از 15 تیر تا حالا مدرسه بودم. همین روز که مدرسه تموم شد، 5.8 گیگ آپدیت دا :(((
من که وقتی احباری شه هم تا یه هفته بک اپش رو نمیخرم
صبر میکنم چون شاید تو اون یک هفته هم یک گیگ دیگه اپدیت دادن
من که یه چیزی حدود 30 ساعت واسه دانلودcsgo صبر کردم،اینم روش:|
چه خبره خاطره دانلود من از csgo روزی که بازیو خریدم شبش گذاشتم دانلود شه صبح بلند شدم دیدم نوشته نیم ساعت مونده اون شب با شرعت 120 تا رفته بود مث اینکه زدم استپ کردم برم یه سایت چک کنم بیام یک ربع بعدش دی ال میشه دیگه بعد که خواستم دوباره بزنم کلش پرید شب بعد سرعت 60 تا بود دو شب طول کشید :|||||| هیچ وقت یادم نمیره چه عذابی بود اون یک ربع
گند بزنم به دوتا هی بیرون میاد بازی
دوست عزیز شما نباید روی play بزنید ،جدیدا اینطوری شده :)
منم بازی میکنم بدون اینکه آپدیت کرده باشم.
که به این نتیچه رسیدم بعده هر بازی اگه بین Tab های play - watch - community جا به جا بشین از بازی می پره بیرون !! به هیچی دیگه دست نزنین و فقط normal-rank بازی کنید اگه میخواید نپره بیرون !! من دیروز 20بار پریدم بیرون ولی دیگه قلقش دستم اومد امروز 1 بار حواسم نبود پریدم بیرون دیگه نپریدم ...
عرض کردم ،قلق نداره فقط توی منوی اصلی روی play نزنی نمیپره بیرون.
من همه ی تب هارو میزنم بیرون نمیره شما چی میگین من نمیدونم/
برای من وقتی که مثلا توی armory میرم بعد میرم رو Ply بیرون میره
برا من 6.7گیگ اومده.فک کنم حجم اپدیت برا سیستم های 64 بیت بیشتره
من تو تنظیمات که میرم texture quality دوتا گزینه بیشتر نداره low and med گزینه high نداره کسی اینطوری هست مثل من ؟ :|
اقا من بک اپ ریبورن رو از رفیقم همراه خود دوتا2 گرفتم کسی میدونه چطوری نصبش کنم اینو ؟