اگه به پایتخت دیدنم آسیب نزنه میام :smile29:
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه به پایتخت دیدنم آسیب نزنه میام :smile29:
پایتخت تکرارم داره ولی افطار ساعت 9 نداره d:
ساعت 11 منم هستم
من هم هستم
خوبه حالا که داره برگذار میشه از بین بچه های خود انجمن هم نوبتی cast کنن بازی رو که یکم پیشرفت کنیم . هم میخندیم هم یه چی یاد میگیریم :D
خب بچه ها همونطور که میتونین ببینین ساعت 9 با 13 رای اوله و ساعت 11 با 12 تا رای پشتشه.
الانم ساعت 7 هست تا اطلاع رسانی بشه دیر میشه.
تا 12 امشب وقت رای گیری رو باز میزارم که ببینم کدوم بیشتر رای میاره
خب عزیز،الان ساعت 12 هست ( 5مین مونده به 12) چه ساعتی تصویب شد؟ مرسی
یه توضیح هم بدین که چطور برگذار میشه و تیم ها چطور تشکیل میشن . یه سری قوانین هم بزارین که درگیری پیش نیاد . ممنون
ایدی نامبر اشتباه هست پیداش نمیکنم
اقا منم هستم همه ساعته
میشه بیایم تو لابی بازی رو watch کنیم ؟
دوستان اگه کسی سرور ts واسه تیمش خواست بگه .
الان نیستن کمی صبر کنید
دوستان لابی رو دارم میسازم بپرید داخل , رمز لابی dab94
همه هم اکسپت شدن.
بنده هم میتونید ادد کنید برای watch
67124281
بازی اول این سری مسابقات
http://dotabaz.com/uploads3/2015-07-03_00003.jpg
بازی خوبی بود . pick ما یه مقداری ایراد داشت و پیک اونا هم از اون طرف بهتر بود .میشه گفت بهترین pick اونا ترکیب DP-Tide و در آخر gyro
حداقل kda رو بزارید نتیجه بازیو ببینیم با LH و ... کارشناسی کنیم بازی در چه سطحی بوده :))
پیک اشتباه.لاین بندی اشتباه. نبود یه ساپورت خوب
خـوب خداروشــکر هر دو رو بُردیم :p فکر کنم ساپورتر خوبی بشــم :d به غیر از بازی دوم که یه جا اشتباه کردم ، بقیه جاها قابل قبول بودم به نظرم :d
انصافا خیلی خوبه این مسابقه ها ، از هر چی روســه به دوری خودش کلی آرامش میده:d
حال داد خیلی جفتشم بوردیم d:
بازی های خوبی بود خسته نباشید همه :)
سطح خوبی داشت امیدوارم دوستان این مسابقات رو به دوستای خودشون هم خبر بدن که سطح بازی با بازیکن های بیشتر بره بالاتر . خسته نباشید
خسته نباشید . draft خیلی جالب بود برام فکر نمیکردم هیروهای پچ جدید انقدر کم پیک بشن :D
بازی هم خیلی لذت بخش بود سطحشم با توجه به اینکه کلا 10 نفر بودیم و انتخابی نبود خیلی خوب بود .
نمیدونم جریان چیه هر بازی یا مسابقه تیم که من توش هستم باید ببازه ، توی این 2 تا مسابقه با اینکه یکی از بهترین بازیکنها بودم ولی باز هر دو دست رو باختیم
یکم بیشتر با هم بازی کنید مچ تر میشین و بازی کیفیتش میره بالاتر ، فقط هیروهای خوبی که معمولا توی این 2 بازی بن شدن باعث شد کمی هیجان کمتر بشه پس در پیک و بن دقت کنید
همه خوب بازی کردن، دست دوم beastmaster به عنوان دفعه اولش خیلی خوب بازی کرد، همه هم تو تیم عالی بودن ولی خب تیم رادیانت بهتر بازی کرد و برد.
wp everyone
بازیا خیلی خوب بود.
بازی اول تیم Dire یکم هماهنگ بودیم بازی دوم که هیچی معلوم نبود چیکار میکردیم :crazyticplz:خودمون هر هیرو خواستیم پیک دادیم(به جز Beast) انگار APء :|.
بهتره فردا شب که بازیها برگذار شد 3-4 تا کاپیتان ثابت برای درفت کردن انتخاب شن . آره با محمد هم موافقم بن شدن هیروهای قوی این پچ یکم هیجانو کم کرد ( شایدم زیاد کرد :D )
درفت گیم 2 هم قصد qop گرفتن داشتم که مثل اینکه تیم حریف دستمونو خونده بود ban کرد . به هر حال بازی دوم خیلی هماهنگ و مچ بازی کردن بچه ها
دسته اول من با هیرو LS به دلیل فیدی که نیاز داشت زیاد توی Teamfight خوب نبودم از اون طرف اون تیم هماهنگی خوبی داشت ولی دست دوم هماهنگیه بیشتری با تیم داشتم که هیرومم void بود .اوایل به دلیل skilll داخل chrono اونا timefight زیاد بردن بعدش با bkb که اوردم و هماهنگی تیم تونستیم بازیو ببریم.
دوستان هنوز امکانش هست من هم اضافه شم? البته در سطح خیلی از اعضا نیستم ولی اگه دوستانست دوست دارم شرکت کنم فقط من نمیتونم کسی رو ادد کنم به خاطر لیمیتد بودن اکانت اگه اقا sharingan بتونن ادد کنند خیلی ممنون میشم
اینم ایدی 207388596
اینجا اذان ساعت 9 میده اگه ساعت نه برگزار میشد مسابقات یه 10 دقیقه به ما مهلت افطار کردن رو بدید ممنون میشم xD
بازیا قشنگ بود dark seer هم تو بازی دوم vacuum های خوبی میزد!