مچ ایدی این بازی که میگید رو بذارید ما هم ببینیم
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه یکی میگه این با من باشه من بازی نمیکنم و اینها مثل بچه های ابتدایی واقعا مسخرست البته اگه بشه یک کفی برای پلیرایی که میان بذارین طرف با لول 10 پنشه بیاد گیم واقعا وضع huskar خراب بود
از نظر من درست نیست یکی میا وقت میذاره به جایه اینکه خودش بازیکنه یا به یک کارش برسه ماید میشه بازی مارو نگاه میکنه اینکارارو بکنیم
{{{ نظر من اینه وقتی یکی میگه این با من بیفته من leave میدم باید اقای پوریا ایشون رو کیک کنه تا از این دست کارا نبینیم }}}
من دیروز بازیو نگا کردم
بازیکنا 3مین کری میخوندن اصلا بازی نمیکنن بعد یکی leave میده
به نظرم اگه این کری خونی ها نبود خیلی بهتر بود:-/
منم یه بازی کلا رفتم / اینقد یکی flame کرد مین اول هی میگفتم gg ولی آخرش خیلی خیلی آسون بردیم. نمیشه چت رو off کنید ؟:=))
نه نه اتفاقا منظورم تو نبودی اینبار :|
مسابقات تموم شد ؟ ساعت 10 حدودا اومدم بازی بچه هارو ببینم هرچی گشتم لابی رو پیدا نکردم
با پوریا صحبت می کنم از بازیتون نیفتید.... :-?
یکم رعایت کنیم بد نیست خداییش.شیخ ک بیکار نیس ما هم ک بیکار نیستیم پس بیاین از بازی های دوستانه لذت ببریم و بیشتر با هم آشنا شیم مگه اومدین GARENA شما؟؟!
چند سالته؟ یکی از ملاک های بازی ها باید سن بشه اگه اینجوری که شیخ به من گفت باشه، ک هست میبینم راس میگه طرف عینه 10 ساله ها اومد داره گریه میکنه تیم بالانس هستا میگه shuf بده میدونی چرا؟ میخواد با رفیقش بیفته خیلی دوس داری با رفیقات بازی کنی اینوایت بده پابلیک برو دعوا نداره ک! میای اعصاب 20 نفر رو خراب میکنی.
همه تو لابی منتظرن طرف میگه GO? میگه نه نه من برم پایتخت!!!! چرا میای؟ هدفت چیه؟ والا ما گنده الکی هستیم همش حرفه بقوله سهراب!
طرف داره بازی رو نگا میکنه spec میگه رنکت چنده حالا وسط بازی! بازی شروع نشده میگه DOTABAZ.COM ی بار گفتی بسته، تیم فایت تموم شده همه داران تو تیم بحث میکنن از اون ور شیخ میگه هیسسسس این میگه Dotabaz.com
خداییش زشته یکم رعایت کنیم.
طرف میاد آیدیش رو مینویسه تو تاپیک میگه فقط نوبما اشکال نداره؟
پوریا میره اددش میکنه میدونی چرا؟ چون فقط قراره بازی کنیم اردک طلا به کسی نمیخوان بدن.
والله راستش و اخر این ماجرا رو من بگم : این بازی ها اسمش دوستانه بود اما بعضی ها فکر کردن Ti هستش بعضی ها هم یه کاری کردن که ادم میگفت بچه 5 ساله هم اینکارو نمیکنه من سالی یبار می خواستم بیام بازی اونیم که میومدم تو دهنم زهر میشد . با اینکه توی cast حلق خودم رو پاره کردم اول بازی همون طور که caster های دیگه شاهد بودن من اینطوری میگفتم ( دوستانی که دارن بازی ها رو تماشا میکنند و با سایت برگذارکننده اشنا نیستن و دوست دارن در این سری مسابقات دوستانه شرکت کنند و یک تجربه خوبی براشون باشه میتونند در سایتی که زیرنویس میکنم ثبت نام کنند و...) بعد بچه بازی یک بنده خدای گل کرد هی میزد dotabaz .com ، انگار داره ما رو مسخره میکنه . ادد لیست بنده که برای تماشا منو ادد کردن بعد اینکه cast رو رها کردم اودن گفتن چرا ناراحتی و cast نمیکنی من دلیلی نگفتم ولی به اینجا که کشید میگم ، همه شما که تماشا کردین من با احترام cast میکردم هرچند اشتباهاتی ه داشتم یهو اونایی که معلوم نیست از کجا اومدن تو cast پارازیت میندازن و مسخره بازی میکنن با چت و .... من هرچی محل نمیدم انگار ما مسخره هستیم بیش از 10 نفره بهم پی ام دادن اینم شد بازی همش مسخره بازیه . این نه الان ، نه بعدا روالش درست نمیشه من میگم نه نوب ، بازی رو خراب میکنه ، نه کسی که اولین بازیشه ، من میگم اونایی خراب کردن که ادعاش ک.. خر رو پاره میکنه و در اندازه بچه 5 ساله هم نمیتونه حرف بزنه و رفتار کنه