آقا از کاربرا کسی رو میشناسی که فحش میده به مدیریت گزارش کنه من خودم یه بازی رفتم به شوخی تو all chat نوشتم rubick dont .... my wards روبیکم یه چنین چیزی گفت دیگه بحث تمام شد،نه اینکه توی تیم خودمون بهم فحش بدیم:|
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا از کاربرا کسی رو میشناسی که فحش میده به مدیریت گزارش کنه من خودم یه بازی رفتم به شوخی تو all chat نوشتم rubick dont .... my wards روبیکم یه چنین چیزی گفت دیگه بحث تمام شد،نه اینکه توی تیم خودمون بهم فحش بدیم:|
والا من بعد 1 سال دوتا بازی نکردن تازه 3 ماهه دوباره شروع به بازی کردم و تو این 3 ماه 1 دست هم ترول پیک ندادم تنها چیزی که یادم بود این بود که ترول همیشه عین خر بش میداد ولی این گیم این بنده خدا شانس نداشت کم بش میداد من فکر کردم کلا بش نمیده
بله سر این 1 موضوع سوتی بدی دادم که علیرضا جان:(viper) تذکر دادند
به هر حال پیش میاد من معذرت میخوام:)
ایشالا فردا شب بهتر بازی میکنم
چرا منو اد نمی کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما آدم نیستیم ...
ای بابا (:
دور از جون رفیق :) شما فرشته ای :x
بازیه اول کل باخت تیم به دلیل draft های نادرست خودم بود و اگه بهتر draft میکردم احتمال برد زیادی داشتیم
ضعف solo mider ها هم توی این مسابقات واقعا معلومه ، من با اینکه رولم carry هست دو دست مید رفنه بودم ( medusa- dp ) بازیکن مید حریف حتی یه اتک هم نمیتونست بده با harras هایی که من میکردم ( بازی پریشب وقتی من dp بودم تعجب کردم که چرا qop اسکیل 1 رو پر نمیکنه که منو harras کنه و خیلی کم lh زد ، بازی دیشب هم که dk فقط واسه lvlup اومده بود مید تا مبخواست lh بزنه من یه 2 مینداختم روش فرار میکرد )
بازی اول دیشب هم chen یه سوتی بزرگ داد نمیدونم گزارشگرا چیزی گفتن یا نه :
AA آلتیمیت کرده بود اونوقت هممون تو آلتیمیت aa بودیم ، chen آلتیمیت زد ( من دقیقا POKER FACE شدم )
sharingan جان عزیز اکانتمو 2 روزه از private در آوردم احتمالا جدیدا امتحان نکردی(حالا ناراحتی نداره D) دوباره number id رو میدم
ID number:276533232
بازم شرمنده اگه ناراحتت کردم دادا
بالاخره یه بازی خوب شد . هرچند ما اصلا خوب بازی نکردیم . کلا تو تیم ما با هم اصلا هماهنگ نبودیم . من بدبختانه خیلی بد بازی کردم البته لگ هم بی تاثیر نبود .
به تیم حریف هم خسته نباشید میگم آیتم هایی که گرفتن خیلی عالی بود .
دوستان اگه اجازه بدن منم خیلی دوست دارم که به جمع این مسابقات بیام.
اگه امشب بودین منم هستم.
بازیه دوم بهترین بازی dab یی بود که بازی کردم ......... فقط یه حرکت fail زدم یه جا تا آخر بازی فقط میخندیدم :
magnus اومد آلتیمیت کرد و منم ( dark seer ) که داشتم از پشت میومدم روی vacum کلیک کردم و تا هیروم اومد vacum کنه magnus با اسکیل 3 همتون رو برد یه جا دیگه و وقتی من vacum کردم همتون رو برگردوندم و نجات دادم ( هماهنگ نبودیم ) ........... به نظرم باید میفرستادمش dota wtf ( اگه حرکتا fail بسازن برا این مسابقات عالی میشه )
بازی اول من واقعا بازی disruptor و qop رو تحسین کردم و خیلی خوب هم بازی کردن ........... بگذریم از بازی هیروی es که جلوی life stealer تنها که rage هست اومد echo slam زد ( چند بار دیگه هم echo slam زد که واقعا به هیچ دردی نمیخوردن و همشونم تو در و دیوار زد )
اگه این بازی منظورته من disruptor بودم و qop هم بد بود ( با عرض پوزش) وایپر خیلی خیلی بهتر بود.
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_01436711703.jpg
نه منظور ایشون این بود D:
http://8pic.ir/images/bq785yiulhkgwv6wvll0.jpg
لول چه امتیاز این disruptor شبیه مال منه =))
دوستان من یه خواهشی دارم ازتون , با یه هیرو بلد نیستید , بگید بلد نیستم , خوب آدم یه چی دیگه براتون پیک میکنه!
مجبور نیستین که!
منم به Techies تبریک میگم که عملیات تروریستیرو انجام میداد :دی
سلام من رو هم ادد کنید لطفا
این هم ایدی دوتا:
237483533
فقط ساعت چند انلاین بشم برا بازی ؟
من توی بازی آخر wd بودم فکر میکردم به طرز وحشتناکی ببازیم :|
آخه تیم حریف zeus داشت ما هم جلوی اونا invoker-jugg اصلا carry درست نداشتیم :)
نفهمیدم چی شد مین 10 gg دادن :|
من عصبی نشدم , از خود دوستان هم تیمی هم بپرسین هیچ کی تو تیم کسی رو Blame نکرد. فقط دیدم که بازی بی فایدست و وقت رو هدر میده.
شما اگه ریپلی رو ببینین متوجه میشین چرا. چون من موقع پیک و بن از همه میپرسم با فلان هیرو میتونی بازی کنی؟ بلدی کار باهاش رو؟ همینطوری به دلخواه خودم پیک نمیدم این و همه میدونن.
ولی وقتی میبینم طرف اسپلای خودش رو نمیزنه , دیگه چیکار کنم؟ کلاک ورک ما میرفت گنک میشد , Cog میزد ولی یکشو روشن نمیکرد , داریم مگه؟ :دی
البته من کلا پلیر کلاک امروزمون رو دوست دارم , همیشه هم تو تیم خودم هست , خدا شاهده یک کلمه بهش نگفتم چرا مردی یا فلان کار رو کردی.
بازم میگم ریپلی رو دانلود کنید همه هیرو هامون رو ببینید :دی
نه پوریا درست میگه تقصیر من بود من بد بازی کزدم ولی خدا شاهده یک کلمه هم از دهن پوریا چه تو pv چه تو گیم در نیومد که بد باشه
با سلاممیشه من رو هم Add کنید
id:225897970
بعد میشه بازی رو نگاه کرد یا حتما باید بازی کنی
ممنون
من رو هم لطفا ادد کنید
ایدیم لیمیت است قابلیت ادد نداره
237483533
امشب میام میترکونیم امزدوارم کیفیت بازی های امشب خوب باشه
بازی اول بد نبود ولی بازی دوم نمیدونم چرا من تکی جلو دوتا هیرو بودم اونوقت brew که فرستاده بودم سولو بره 2تا ساپورت داشت
بازیه دوم اگه قابلیتش بود 100% clock رو commend میکردم ........ بردتونو فقط مدیونه clock بودید
راجع به بازی دوم واقعا معذرت میخوام که وقت همه هر کی نگاه میکرد یا cast میکرد هدر رفت ... از مین 30 داشتم به slark که مثلا cap ما بود میگفتم بیا پوش بدیم باز برا خودش jungle میزد وسط فایت یهو با اینکه ما جلو بودیم back میداد tp میکرد یه lane دیگه اصن نمیدونم هدفش از این کارا چی بود
فک کنم میخواست تنهایی بازیو کری کنه از اواسط بازی حس کردم وقت همه داره تلف میشه مگه میشه همه برا خودشون بازی کنن team ply صفر ... برا همین گفتم gg بده که وقت هدر نره بعد گفت شما leave کنین من بازی میکنم منم آمدم بیرون ( سریال شبکه 2 هم شروع شده بود :) )