تا حالا جلوی اینووکر بازی کردی ؟
این پچ از هر 10 تا بازی 9 تاش هیرو جلوم اینووکر بود .
میدلر های خوب این پچ به نظرم ( قبلیا که بودن همچنان هم هستن . جدیدای خوبی که دوباره tier 1 حساب میشن رو دارم میگم ) : invoker - zeus - puck - batrider
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم جدیدا جلوم اینو زیاد می افته با Viper یا Sky میزنم سرویسش میکنم.
حالم به هم میخوره از این هایی که اینو پیک میدن همه بازی هاشون.
پیک. od va batrider.va invoker. خیلی زیاد شده
اگه دقت کرده باشین گفتم اول بازی
بعدشم معلوم نیست رو حالت all pick دوتا یا حتی دیده نشده یکی ساپورت پیک کنه آقا ساپورت پیک نمیکنن بعدشم اگه کری تیم پایین یا بالا باشه مسلما ساپورت ول نمیکنه بیاد مید شاید بتونه هر از چندگاهی برای گنک بیاد کمک
درضمن باید یادآوری کنم که در اصل این وظیفه ی هیرو میده که وقتی التیمیتش اومد join بده به گوشه ها و در تیم فایت ها شرکت کنه یا دوتا هیرو گوش دشمنو بکشه پس برتری هیرویی که میاد مید خیلی در کل بازی تاثیر میتونه داشته باشه
در مورد اینوکر که دوستان گفتند باید گفت که ضعیف در مقابل BKB و سایلنسه هیرو های اتکر و ناکر خوب میزنندش
بله به طرز عجیبی جدیدا جلو من اینوکر پیک میشه ولی این دلیل نمیشه که وایپر نتونه بزندش
زمانی که اسنایپر که کری سه ستاره محسوب میشه جلوی اینوکر به لول شش برسه اگه تنها دو رنک اسکیل سومشو گرفته باشه برای سرویس کردن اینوکر کافیه هر چند اینوکر در هر صورت اذیت خواهد شد جلوی اسنایپر(البته اسنایپر همه رو توی لین عذاب میده)
اینم یادم رفت
گفته بهترین هیرو سولو میدر کیه solo سولو یعنی alone یعنی تنها نه به کمک ساپورتی که از بغل جوین بده
اسنایپر جلوی od خوبه.
OD بد سگ شده خيلي
اصلن نميشه جلوش وايساد (اگه واقعن پلير باشه)
اول بازي از نظر مانا له ميكنه آدمو
با اون ulti قوي هم كه داره ميتونه يه تيمو تنهايي به فنا بده
آيتم براي فرار داره (حداقل از دست يه نفر)
مانا كم نمياره
نياز به آيتم به اون شدت نداره
immortal شم كه خيلي خوشمله:D
عجب!!!
عنوان گرفتن تو دولت و دستگاه اجرایی کشور پارتی بازیه اینجا که دیگه جای خود دارد
وقتی آقازاده هاش اونجوری پستو مقام میگیرن یه کاربر معمولی توی سایت کوچیک که واقعا جای خود دارد