منم میام ... , SentrY_WardZ, میتونم لیدر هم بشم
نمایش نسخه قابل چاپ
منم میام ... , SentrY_WardZ, میتونم لیدر هم بشم
سلام!مجید هستم!!ایدی:kaI30y
لیدر میتونم باشم !! ساپورتر خیلی کم!!یه جور کری
بچه ها خبر دیگه ای بود به منم بگید بازی دور همی چیزی!!اینم ایدی یاهوم خوشحال میشم تو زمینه دوتا 2 خیلی چیزا با هم بحث کنیمkaboy69@yahoo.com
موضوع بدلیل هفتگی شدن dAb دوباره باز میشود چرا که دیگر برای هر هفته تاپیک جداگانه نخواهیم داشت و فقط همین تاپیک و تاپیک ریپلی ها باقی خواهد ماند.
لذا کسانیکه ثبت نام نکرده اند همانند بقیه اقدام کنند و خود را برای dAb فردا شب که ساعت 9 هست آماده کنند.
سپاسـ
-----------------
در صورت امکان میتونیم برای بازیها گزارشگر هم بزاریم ;)
سلام لطفا منم در لیست اضافه کنید:)
id steam:esprots
pasword:666 :D
carry and tank
لیدری ام خیلی خوبه
اقا لطفا منم ادد کن در لست ایدی: * * * *ness3 ولی اسممو ار تو پروفایلم عوض کردم :ACHZ..!(DMG)AOD
منم هستم اکانت skeletboy3 اسم S.kelet ادد کنید
اگه نت مشکلی نداشته باشه من هم هستم
slm Mamad jan Manam Ye chizayi Fek konam BaraMe Hame chi Ply Midam Joz supp :D
D4nDeli0n
Leader ham mitoonam basham , .
saman jahed!
man hastammmmmmmmmmmmmmmm :D
لطفا اسم منو هم بنویسید davidkami
البته من تازه کار هستم و بازیم زیاد خوب نیست:(
همتون ثبت شدید.
نیازی نیست بیام نام ببرم چون ثبت نام بجز معرفی و... چیز خاصی نداره
در dAb های بعدی منتظرتان هستیم :)
سپاسـ
مسابقه این هفته برگزار میشه ؟؟؟
من میتونم شرکت کنم یا فینال هفته های گذشته هست ؟؟؟
haldir_17781
حسین خوشروز
چند بار تا حالا تو دوتا 1 لیدری کردم لیریم بد نیست.
من با همه نوع هیرویی بازی می کنم برام فرقی نداره چون 6 ساله play می کنم. ممنونم از این مسابقات:x
hossein ermak
id steam: haldir_17781
حسین خوشروز
ما هم هستیم
رامتین مرادی
از لیدری خوشم نمیاد سبک بازیم همsupportr هست همه هیرویی هم میتونم بازی کنم ...همین مسابقات از کی شروع میشه ؟!
سلام .
چند هفته هست که نت من مشکل داره ولی در حال عوض کردن نت هستم
اگه خدا حلال کنه و نت ok باشه... من هم هستم
اگه لیدر شدن انتخابی باشه , من هم داوطلب هستم (باز هم میگم : اگه نتم به راه باشه) :smile16:
حسین جعفرزاده
icfhfrantic
Supp-Gank-Semi Carry
لیدر هم میشم..فقط شرمنده که اینجا میپرسم منظور از لیدر شدن فقط پیکه یا میشه تو بازی حرف هم زد؟اگه میشه چه جوری؟چون من دوتا 1 زیاد بازی کرده بودم ولی 2 رو تازگیا بازی میکنم
اگر مسابقات از 13ـم به بعد برگزار بشه من هم هستم.
Steam ID: Helpax
امیرحسین شاملو
Hard Support - Support - Jungler
خب dAb قرار بود اول تیر ماه شروع بشه اما با توجه به نزدیک شدن تورنمنت سایت تصمیم بر این شد تا از هفته دیگر 5 شنبه شب ساعت 9 شاهد ادامه روند dAb های هفتگی باشیم.
همه درباره این مسابقات خبر دارند اما باز هم یکسری توضیحات مختصر ارائه میکنم :
بازیها به صورت دوستانه و بین اعضای سایت دوتاباز هست و شرکت در آن به صورت تیمی خلاف است.
حالت بازیها بنا به رأی گیری های گذشته cm هست.
بازیها در لابی برگزار میشود و ساعت 9 شروع میشود اما لابی از ساعت 8:30 شب در دسترس هست.
گذرواژه لابی dab کوچک است.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاپیک های مرتبط :
http://forum.dotabaz.com/thread424.html | http://forum.dotabaz.com/thread382.html
امکانات جدید :
با توجه به نزدیک بودن تورنمنت و نیاز سایت به آنالیزور و گزارشگر از دوستانیکه توانایی انجام این کار را دارند درخواست میشود از طریق پ.خ با من در ارتباط باشند تا بازیهای dAb رو گزارش و یا آنالیز کنند.
سپاسـ
امیر خیری
ID Steam : IR.RockY
همه چی بازی میکنم لیدر هم هستم ولی از اواسط تیر ماه میام !
موضوع تاپیکو خوندم واسم جالب بود
Steam acc:KamranDeeDee
کامران مرادیان
هر سبکیم بازی میکنم
دوست دارم تو مد cm هرچیزی که مچ کنم تیمم بهم اعتماد داشته باشه(خصوصیت اخلاقی);)
لیدر هم میتونم باشم اگه حرفمو گوش کنن نتیجه هم میگیریم
خب دوستان بنا ب درخواست های شدید شما و همچنین خالی شدن وقت بنده حالا آماده ایم که دوباره با دوره ای جدید از مسابقات dAb در خدمت شما باشیم.
خب همه درباره این مسابقات خبر دارند اما باز هم یکسری توضیحات مختصر ارائه میکنم :
بازیها به صورت دوستانه و بین اعضای سایت دوتاباز هست و شرکت در آن به صورت تیمی خلاف است.
حالت بازیها بنا به رأی گیری های گذشته cm هست.
بازیها در لابی برگزار میشود و ساعت 9:30 شروع میشود اما لابی از ساعت 9:10 شب در دسترس هست.
گذرواژه لابی dab کوچک است.
بازیها در تابستان در روزهای زوج هفته یعنی شنبه،دوشنبه و چهارشنبه انجام خواهند شد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاپیک های مرتبط :
http://forum.dotabaz.com/thread424.html | http://forum.dotabaz.com/thread382.html | http://forum.dotabaz.com/thread489.html
امکانات جدید :
همچنان نیازمند گزارشگر برای این مسابقات هستیم لذا اگر مایل به انجام این کار بودید با من در ارتباط باشید.
سپاسـ
من هستم ID steam:mrrooh
id steam : Love_x1
عماد بچاری
ساپورتر بازی میکنم بیشتر اوقات
من تازه الان فهمیدم این تاپیک خوندم میشه از مهر به بعد هم باشه فقط ساعت 9 یکم زوده اگه 11 به بعد باشه که عالی میشه ;;)
mammad2000
نام:محمد
سطح:متوسط(نیمه حرفه ای)
سبک: carry . gank
اگه بازی 1 به 1 باشه همتون میبازید!!!:-o
ID ; Gashtal
Name ; Majid
HameChi
ID : haldir_17781
نام : محمد حسین
سبک: carry . tank . gank
1v1 می پذیرم!!!!!!
ID:erfanpaydar
name id:invoker
نام:سپهر و امیر اسمهای زیادی دارم
سبک:carry-midder-stealer:-o
ID: N1_chicken
Name: [A]rTeMiS
همه سبک ها
چه کاریه match id رو بنویسید هر کی خواست می بینه!
این هفته هم dab برگزار میشه؟
اقا منم هستم اسمم سروشه و ایدی استیمم fcukness3
Role:Ganker & support & Lane pusher
این هفته هم همه میتونن شرکت کنن؟