آره واقعا الان axe زیاد پیک میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
6.87b
* Sacrifice Cooldown increased from 44/36/28/20 to 60/50/40/30
* Sacrifice Mana restore increased from 25/40/55/70% to 30/50/70/90%
* Blade Mail cooldown increased from 13 to 18
* Jinada slow reduced from 25/27/29/31% to 18/22/26/30%
* Armlet's armor bonus is now granted after it is fully activated
با اینکه cd نهایتا 10 ثانیه زیاد شده اما هنوزم این Lich باف شده
خیلی راحت با اون 3 مزخرفش هم xp میگیره هم اینکه تازگیا شد 90% mana
خدا نکنه جلو carry بیوفته...دمار از روزگار آدم در میاره...jugger بودم اول بازی بیچارم کرد. بازم حالا همون بهترین هیرو جلوش همون jugger ـه
وای دوباره شروع شد axe پیک بشه بره بین تاور کریپ بزنه. توی مسابقات هم زیاد پیک میشه و دهن یه تیم رو سرویس میکنه ، ریکی هم توی مساب3ات نقش bh رو داره پیاده میکنه منتها خیلی بهتر
خوب شده cd بلید میل زیاد شد
axe خیلی بهتر از اینووکر و od و چندتای دیگه که باگ بودن هست! بنظر من هیچ مشکلی نیست axe رو قوی کنن چون هیرو خیلی بدرد بخوریه ( درضمن pure کردن helix بهش کمک میکنه که تا اخرای بازی هم جواب بده! اینطور نیست که بگیم این هیرو از همه لحاظ قوی شده فقط کاری کردن که تا اخر بازی هم جواب بده )
الان axe -pa و es زیاد پیک میشن؟ دیگه چیا دوستان؟ من 2 هفته بازی نکردم،فک کنم دوتای خونم دیگه تمام شده.
اینا زیاد پیک میشن هیروهای شانسی هم زیاد پیک میکنن مثل bara-pa-wk-ck و... بخاطر ایتمه که دو اتک پشت سر هم میزنه. اسمش یادم نیست! شانس رو زیاد میکنه! sf و storm هم بیشتر از قبل پیک میشن - کلینکز و ویندرانر هم پیک میکنن اولین ایتم میرن واسه bloodthron...
من خودم توی این اپدیت با با میرانا خیلی حال میکنم البته خب زیاد تغیر نکرده ولی این سپتر خیلی جواب میده براش توی فایت خوب دمیج AoE میده
در کنار اینا هم pudge همچنان مثل قبل پیک میشه لامصب این هیرو تکون نمیخوره xD
بفرما اینم ونگارد AM بازی تیم EG vs Team Spirit دیشب
Match 2329009921 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats مین 9 اولین ایتم ونگارد گرفت Aui
خب منم قبول ميكنم كه اگه قراره بشري باشه
اول بايد Vangaurd رفت
ولي اين به اين معنا نيست كه دوتا 2 ميره به سمت آيتم گيري دوتا 1
اين فقط و فقط به خاطر تغيير در AB هست
باز هم دلیل نمیشه
AM کری هست که شدیدا به آیتم های گرون قیمت نیاز داره.
ونگار بخری از خرید BF عقب می افتی
BF دیر بخری در نتیجه Gpm پایین میاد و...
ونگارد درصورتی خوبه که AM بخواد از دقیقه 12 به بعد وارد فایت های تیمی بشه.
پچ جدید هم اومد با حجم تقریبی 27 مگ
تغییرات ترجمه شده به زبان فارسی:
• خسارت پایه Infernal Blade (اسکیل 3 Doom) از 40 به 25/30/35/40 کاهش یافت.
• آرمور اضافی Armlet در هنگام فعال کردن از 5 عدد آرمور به 4 آرمور کاهش پیدا کرد.
• شانس Essence Aura (اسکیل 3 Outworld Devourer) به حالت تصادفی PRD تغییر کرد. [Pseudo-Random Distribution شانس اسکیل را بعد از هر بار شکست افزایش میدهد.]
• ارزش خرید آیتم Wind Lance از 225 گلد به 235 گلد افزایش یافت.
• Wind Lance دیگر در شاپ های کناری قابل دسترس نخواهد بود.
• آیتم Silver Edge نیازمند Recipe به ارزش 300 گلد شد.
• خسارت پایه Arc Warden 4 واحد افزایش یافت. [خسارت پایه == Base Damage]
• Int هیروی Vengeful Spirit از 15 + 1.75 به ازای هر Lvl به 13 + 1.5 به ازای هر Lvl کاهش یافت.
• افزایش گلد Super Creep در طول زمان از 2 به 1.5 در هر چرخه کاهش یافت.
• Boar هیروی Beastmaster در حالت Spell Immunity دیگر Slow نخواهد کرد.
• Greevil's Greed (اسکیل 3 Alchemist) دیگر برای Illusion ها کار نخواهد کرد.
• Int هیروی Storm Spirit از 23 + 2.3 به ازای هر Lvl به 24 + 3.0 به ازای هر Lvl افزایش یافت.
• سرعت حرکت پایه Slardar از 300 به 295 کاهش یافت.
• Metamorphosis (اسکیل 3 Terror Blade) دیگر زمان انجام آسیب دهی پایه (Bast Attack Time) را افزایش نخواهد داد.
• میزان خسارت پذیری Illusion های Conjure (اسکیل 1 Terror Blade) از 425% به 400% کاهش یافت.
• میزان خسارت پایه Stifling Dagger (اسکیل 1 Phantom Assassin) از 60 به 75 افزایش یافت.
• میزان AoE Bounty Gold (برای Assist ها) از 8/7/6/4/4 به ازای هر به 6/5/4/3/3 کاهش یافت.
• محدوده انجام (Cast Range) اسکیل 1 Visage از 600 به 650 افزایش یافت.
• میزان Slow اسکیل Jinada (اسکیل 2 Bounty Hunter) از 18/22/26/30% به 15/20/25/30% کاهش یافت.
با تشکر ...
خلاصه چیزی که عوض میشه بنظرم اینه
bh roamer یکمی نرف شده ولی نه زیاد (مخصوصا اگه اول بازی بدون orb of venom بخواد شروع کنه چون بعضیا اول بازی براش ایتم ریجن پر میکنن یکم که گزشت orb of venom میگیرن الان اینا با 15% اسلو سرویس هستن).
Storm spirit یکم باف شده تغییر بیس اینتلش و رشد اینتلش الان قشنگ اون نرفی که چند تا پتچ قبلی اومد و مانا مصرفی اولتشو زیاد کرد خنثی میکنه. من هنوزم مشتاقم یه بار بشینم بیلد athers lens + aghas برم ببینم چی میشه :دی
doom roamer هم یکم ضعیف شده. جانگلر یا افلینر یا میدلینرش همونه هیچ فرقی نکرده ولی رومر دیگه نمیتونه از اول بازی با یه اتک 160 تا بیس دمیج بزنه جدا از بوناز دمیج درصدی ای که وارد میکنه. doom roamer تازه داشت جا باز میکرد برا خودشا....
Pa هم الان قشنگ میتونه بره افلین قشنگ عقب وایسه لست هیت بزنه البته pa افلینر جلو همه هیرو ها همیشه بدرد نمیخوره ولی تغییر خوبیه :دی
بقیه تغییرات بنظرم علف هرزه که ایس فراگ خواسته با اینا قاطی کنه بیاد :دی البته از حق نگذریم اسکیل 3 od بعضی وقتا میرفت رو مخ از بس بعضی وقتا از شانس بد اول بازی 10 تا اتک میدادی مانا پر نمیکرد بدون مانا میموندی تو لاین....
تشکر از هردو عزیز،همین الان توی 5k یه pa بود رفتoff مار به fu داد،کاش این پست رو زود تر میزاشتید .:P
اون wind lace هم حیف شد از شاپ کناری برش داشتن.
storm خیلی شاخ شده و نرف پچ 6.85 اش الان جبران شده.
دوباره شاهد پیک شدن استورم توی هر بازی هستیم ...
البته نه با این شدت :| هنوزم زیاد پیک نمیشه،الان صفحه اول top watch حتی 1 نفر هم این هیرو رو پیک نکرده.
bh رسما نرف شد
pa دوباره باگ تر شد :| نمیدونم چرا هی قوی ترش میکنن.
• Boar هیروی Beastmaster در حالت Spell Immunity دیگر Slow نخواهد کرد. خیلی ضد حال هست این،واقعا خیلی تاثیر داشت:(
• Greevil's Greed (اسکیل 3 Alchemist) دیگر برای Illusion ها کار نخواهد کرد.
لول؟؟؟ رفیق کجای کاری؟ 15 دمیج ،کلی ارزش داره .
آره توی کریپ زنی خیلی خیلی تاثیر داره،به خاطر همین جدیدا باهاش off میرن، براش hood میخرن و ... به جا battle fury .
Pa داره باگ میشه و خیلی زیادتر از قبل هم پیک میشه حالا که دیگه افلاینر هم میتونه بره
خیلی خوشحالم دوباره استورم رو توی مید زیاد میبینیم
pa خوبه بیاد رو دور من این هیرو هارو خیلی بیشتر از این چندتا هیروی مسخره که توی چندتا پچ قبلی قوی شده بودن قبول دارم