سلام من چند روزی هست بوکو گرفتم ولی تو این مدت حجم مصرفیه نتم خیلی رفته بالا توی 2 روز 15 گیگ خورد فقط هم از استیم بوده نمیدونم مشکلش چیه چندتا از دوستامم این مشکلو دارن اگه میشه راهنمایی کنید خیلی ممنون........
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من چند روزی هست بوکو گرفتم ولی تو این مدت حجم مصرفیه نتم خیلی رفته بالا توی 2 روز 15 گیگ خورد فقط هم از استیم بوده نمیدونم مشکلش چیه چندتا از دوستامم این مشکلو دارن اگه میشه راهنمایی کنید خیلی ممنون........
این درخت ها چیه که نوشته 20,000,000,000 درخت باید قطع کنید تا یه جایزه میده؟ نمیدونم...
10 تا بازیم تموم شد
8 برد
2 باخت
میانگین kda 20
رنکی که داده 3996 :|
خودم رنکن 3900 هست همین 8 تا بازی رو با رنک خودم یرفتم الان جای بهتری بودم :|
دوستان چطور میشه این رنک جدید رو جایگزین کرد ؟
Lina Fireball چی هست دقیقا که با قطع کردن درخت ها میده؟
دوستان کسی راه حل درست حسابی برای مشکل خرید از دوتا۲استور با استفاده از استیم ولت رو داره؟
یکی از دوستان اکانتش رو شارژ کرده ولی در هنگام خرید battle pass ارور میده.
اینارو نمیدونم اما گفته که شما رنک جدید رو میتونی جایگزی رنک قدیمی کنی و همینطور یک achievement trophy بهت میده که بالاترین mmrت رو اون حک شده و یک option که میتونی بالاترین recordت رو نمایش بدی (رو پروفایل بزاری)
این achievement trophy چیزی که نشون میده mmr فصل هست. منظور از فصل همین مدتی هست که international شروع میشه و شما 40 تا بازی رو انجام میدی
اینطور هم که داخل بازی نوشته هر بازیکن فصل مخصوص خودش رو داره و هر فصل (season) تا زمانی برقرار بودن Battle Pass ادامه داره.
-------------------------------------------
الان مشکل من تو فهم این مسئله این هست نمیدونم Battle Pass چیه و تا کی هست. الان این چیزی که آمده برای Manilla هست؟ اگر برای ti باشه که اسمش باید compendium باشه! پس چیه؟ :|
اینو بفهمم یک توضیح درست درمون اونوقت میتونم بدم که چی میشه. چون هی میخوام ترجمش کنم میگم خدایا book کی رفت battle pass کی اومد :| این چیه
اگه حداقل ۴۰ تا بازی با این mm جدید نرفته باشی رنکت بعد از اینترنشنال رو ثبت نمیکنه.
اون بالا گفتی ۱۰ تا بازی کردی ولی این نوشته ۴۰ تا میخواد قضیه چیه؟یعنی calibration فقط ۱۰تا بازی اوله و ۳۰ تای دیگه مثل رنک معمولی ۲۵ تا ۲۵ تا باید بکشیم بالا؟
یه جا داره برا خودش میری میندازی اونجا تو هر قسمتی که بیوفته میتونه از ۵۰۰ تا ۲۴۰۰۰ تا battle point بده.
با مرورگر هم رفته استور مشکل داشته؟ البته من از تو خود بازی هم خریدم مشکلی نبود مگه اینکه جدیدا پیش اومده باشه
Battle pass برا جفتشه compendium manila الان نمیدونم اومده یا نه، compendium Ti بعد از تموم شدن manila میاد. جفت کمپندیوما از تو battle pass قابل دیدنن
الان کوپندیوما مثل قدیم نیستم که همه چلنجا و اینا توش باشه، الان فقط اطلاعات مربوط به تیما و براکت ها و پیشبینی های مسابقات از تو کمپندیوم قابل دیدنه بقیه چیزا رفته تو battle pass که برای هر دو تورنومنت manila و Ti جدا اضافه میشم به همین battle pass.
الان اون قسمت ranked که برای ti هست قابل انجامه؟ میشه بازی کرد؟ من ندارم نمیدونم
اگر نشه بازی کرد پس حرفی که بالا زدم غلطه و چند تا season نداریم و یک season داریم که تا پایان ti ادامه داره و season هر بازیکن مختص خودشه بسته به زمانی که battle pass رو خریده و فعال کرده
Ti rank از همون ساعت اول فعال بود.بعد 10 بازی رنک میده ولی اگر بخواید جایگزین کنید بعد از Ti باید حداقل 40 Game رفته باشید.
به من رنک 3100 داد با توجه به اینکه بیشتر Game هارو باختم خوب بود D:
قبل از تموم شدن Ti که حدودا ۸۰ روز دیگس باید ۴۰ تا بازی کنید نه بعدش
@FCB : به محض فعال کردن battle pass یه گزینه مثل international ranked matchmaking باید کنار گزینه های فایند متچ قابل استفاده بشه، ببخشید دیگه من الان به دوتا دسترسی ندارم اسم گزینرو دقیق بگم به چیزی تو همون مایه هاس
برای کسایی که بتل پس ندارن هم اون گزینه هه اونجا باید قابل رویت باشه ولی چون بتل پس ندارید نمیتونید باهاش فایند کنید
من این قضیه Abuse رو نگذفتم!؟چون بتل پس قبلی هم نخریدم نمیدونم چیه یکی یه توضیحی میده.مرسی
پ.ن:Miracle با اون timbersaw که مید بازی کرد جلو Navi ترکوند !!!همیشه فکر میکردم بدترین هیرو مید Timbersaw هستش!
دوستان میشه توضیج بدید چطوریه؟! برای انجام battle pass باید چیکار کنم؟! و چه فایده ای داره؟
دوستان کسی از battlepass بازیکن های معروف عکس نداره که چطور منتایج ، بیشتر کیل و... بازی major 2016 حدس زدن ؟
battle pass چقدر فروش میکنه؟
17-18 میلیون از نظر merlini
اشغال ترین چیزی که در تاریخ دوتا اومده ، طرف میاد باهاش mmr بازی میکنه تنها کری ماست . 1/19/1 با void ، دقیقا ما چطوری بازی رو ببریم ؟
سلام دوستان
من بعد از اینکه battlepass رو گرفتم steam client web helper خیلی اینترنت مصرف میکنه تو یک ساعت بیش از 500 mb مصرف میکنه کسی میدونه چجوری درستش کنم؟
مال من رو low عه ولی بازم خیلی مصرف میکنه :| پینگمو میبره رو 800 ! :| منم میرم تو task manager استیم وب هلپر رو میبندم D:
ست های جدید همه فوق العاده هستن هر چی بگم کم گفتم. به خصوص sf .
دوستان هر کس از sf -undying -bane -pudge توی این جعبه آیتمی داره بگه من خریدارم
چه ؟ مگه جعبه ایممورتال جدید اومده؟؟!
میشه عکس ست های جدید رو بذارید؟
بله حتما،بفرمایید (این لینک The International 2016 Collector’s Cache | Dota 2)
نه جعبه ایمورتال نیست،
اینجا هم عکس ها به صورت کامل هست .
The International 2016 Collector's Cache
برای winter -zeus -undying -arc warden -bane-sf هم ست اومد بالاخره البته زئوس داشت با آرکانا
اسامی ست ها :Oni Knight the Dark Conqueror
Fortified Fabricator
Diabolical Fiend
Creeping Shadow
Stormwrought Arbiter
Iceburnt Elegy
Wartorn Heavens
The Family Values Bundle
Heir of Terror
Dirgeful Overlord
Nightsilver's Resolve
Fractured Envoy
Rising Glory
آقا کسی سعی می کنه quest ها رو 3 ستاره بره که استایل دوم ها رو باز کنه؟من همشو رفتم ولی تو quest های wr،یه Quest هست که باید با Leshrac دقیقا 4000 hp با octarine core بگیرید.آقا این شانس اندر شانس میخواد.حدودا 30 گیم با این هیرویی که با نرف سنگینش کاملا out of meta شده,رفتم 2 گیم آخرم بعد از این همه تلاش به زور quest رو انجام دادم ولی گیم رو باختیم یعنی اعصاب روانمو حساب کنید.واسه اینکه octarine بگیرید باید یا Mid برید یا jungle.یعنی در هر صورت تیم رو به فنا میدید.چون اصلا دیگه mid خوبی نیست jungle هم بازی رو 4v5 می کنه واسه تیمتون...اصن خود leshrac بازی رو 4v5 می کنه...
اگه mid بودید کلی kill و فارم هم داشتین به زور دقیقه 16 آماده میشه،ضمنا فقط این نکته خوب هست که quest باگ هست و برخلاف اونطوری که نوشته رو کریپ ها هم کار می کنه.ولی 20 دیقه هر چیکار میخواهید بکنید از 3500 بیشتر نمیشه,20 دیقه رو هم بگذره حتما میبازین چون leshrac آخر بازی به هیچ دردی نمی خوره.تو فرومای خارجی خوندم یکیش می گفت shadow blade بسته بود اولتی می کرد invis می شد می رفت کنار هیرو های دشمن سریع 1000-2000 تا لایف استیل میشه ولی اینم باعث میشه late game ببازین.
کسی راهکاری چیزی داره بگه.
به نظرم تنها راه اینه با 4 تا نفر برم گیم،4تاشونم هیروهای شاخ بردارن طوری که اصلا leshrac لازم نشه،بعد تیم مقابل رو سرکوب کنن بازی رو طول بدن throw اینا کنن leshrac هم فقط تو جنگل مشغول باشه،راه دیگه نداره.تیم مقابل هم باید خیلی نوب باشه.
این quest ها بدترین quest های ممکن هستن . اصلا به نظر من باید یه بخش درست کنن که کسانی که میخوان quest برن توی اون بخش بازی رو فایند کنن، یا مثلا چه دلیلی داره یه quest باشه که باید با فلان هیرو بازی رو برد؟ گند میزنه به بازی. به نظر من حتی باید random pick رو هم از مود های all pick -cm بردارن کسی میخواد رندوم پیک بده بره mode all random ..
برید abuse کنید دیگه
از تو خود دوتا 2 قسمت Channels+ رو باز کنین برین تو تب User و کلمه Abuse رو سرچ کنین، بعد بیاید پایین اون ته چنل Ti6 battle pass abuse رو پیدا میکنید، توشم بیشتر از 3000 تا ادمه
میرید تو چنل اونجا اینوایت میزارن برای لابی 10 نفر که شدن shuffle میزنن بعد 2 تا لیدر انتخاب میکنن. هر لیدری بازیکنای خودشو اینوایت میکنه تو پارتی میشین 2 تا پارتیه 5 نفره ، بعد لیدرا میرن server , language و مود بازی رو ست میکنن و همزمان با هم دکمه find match رو میزنن.
بعد میرین تو بازی تیمی که رادیانت بیوفته quest انجام میده و تیم dire هم feed میده. بعد از اون بازی هم یه دست دیگه هم باید برید که تیم dire کوئست هاشو انجام بده.
اینم یادم نره بگم وقتی دارید کوئست انجام میدید اگه تیمتون زیاد رمپیج بگیره ممکنه بن بشید.
ست chaos knight بسی زیباست:x
عجب ست قشنگی اس اف و اسون و پادج دارن.
اکانت 4.2 میدم این 3 تا ایتم رو میگیرم!