آقا من اخیرا rainbow 6 siege رو خریدم از نظرم بازیه خوبیه و خیلی به واقعیت نزدیک تره نصب به بازی های شبیهش برام جالب بود یه مدل سبک overwatch , call of duty رو قاطی کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من اخیرا rainbow 6 siege رو خریدم از نظرم بازیه خوبیه و خیلی به واقعیت نزدیک تره نصب به بازی های شبیهش برام جالب بود یه مدل سبک overwatch , call of duty رو قاطی کرده
سیستم درست حسابی میداشتم فقط Arma 3 بازی میکردم :sm (156)::sm (151):
کسی اینجا بازی میکنه ؟ با نت ایران چطوره :/
مقدور بود رمز چند تا بازی هم بزارین
No man's sky
پی اس 4 باز ها کسی اینو خریده؟ زیاد تریلر دیدم ازش تو یوتیوب بازی خیلی قشنگی بنظر میاد! شنیدم دنیاش هم نامحدوده(دراصل خیلی بزرگه) ولی نمیدونم سبکش چیه و دقیقا چی کار باید کرد تو بازی
کسی اطلاعاتی داره بگه
اقا کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه تازگیا از دوتا یکمی خسته شدم یادمه ۵ ۶ سال پیش بود معتاد wow بودیم خواب نداشتیم دیگه ترک کردیم ولی دیروز یکم داستانشو خوندم محو بازی شدم حوس کردم کلا بازی کنم سمت دوتا هم نیام:sm (90): میخواستم بدونم کجا میشه گیرش اوورد ؟ اگرم میشه این داستانشو بزارید ما بخونیم بیشتر بدونیم.
{یادمه ۶ سال پیش بود او زمان پچ لیچ کینگ بود فک کنم یه هیرو warior ساختم میگفتن برو بگرد دور بر این جونوراررو بزن quest هارو هم برو lvlup شی خلاصه جوون مردمو معتاد کردن:D:D خلاصه کلی حال کردیم یه خاطره بدم که داریم یادمه این orc ها یه ۲۰ تا از این گردن کلفتاشون حمله کرده بودن به این قسمت شهر اصلی wariro نمیدونم اسمش یادم نیست قتل عام میکردن:( من به شخصه ۲۰ باری مردم خلاصه خون ریزی بودا دیگه این alianc خبر کردن داستان شد کردنشون بیرون:> در کل اگه کسی میدونه باس از کجا دان کرد یا گیر اوورد بگه.
میخوام بازی CS:GO رو بگیرم. معمولی شو بگیرم یا CS: Complete ؟ کانتر قدیمی ها هنوزم حال میده ؟ پلیر داره ؟