گزارشگر داشت میگفت بعد از آخرین بازی امشب یه سوپرایز برای تماشا کننده های داخل سالن و آنلاین داریم که فقط خود Valve ازش خبر داره و هیچ کدوم از ما هم نمیدونیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
گزارشگر داشت میگفت بعد از آخرین بازی امشب یه سوپرایز برای تماشا کننده های داخل سالن و آنلاین داریم که فقط خود Valve ازش خبر داره و هیچ کدوم از ما هم نمیدونیم.
من که نتم نمیکشه از twich نگا کنم :( از تو بازی هم 10 مین loadinge بعدش دیسکانکت میشه اون بالا میزنه auto reconnect :|
بعضی بازکن ها ، بعضی تیم ها انقدر قشنگ بازی میکنن که آدم احساس کوچیکی میکنه :sm (154):
انصافا عجب TI شده !!!! هر روز بهتر از دیروز :sm (90):
Eg گیم اولو باخت :/
enigma tide
له کردن...
Wings با درفت هاش استراتژی تیم مقابل رو خنثی میکنه ، اصلا نمیگذار طرف توی بازی به حدی برسه که بخواد فایت بده !
لپ کلام ، استراتژی تیم حریف رو توی نطفه خفه میکنه !!!
فقط کافیه یه تیم توی درفت غیر قابل پیش بینی عمل کنه ، اون وقته که یه برتر عجیبی توی بازی نسبت یه Wings پیدا میکنه:sm (90):
یه جوری بازی میکنن آدم فکر میکنه ضریب هوشی این چیزی حدود 9999999999 هست ، آخه چطور این طور فکر میکنی؟ :smz (1):
Fear همون Offlane خیلی بهتر بازی میکرد به نظرم.به درد Carry نمیخوره Old Man ::kappa::
huskar پیک شد و PPD فقط 25 ثانیه فرصت داشت فکر کنه چه هیرویی پیک بده :دی واقعا قشنگ بازی میکنن
دوباره فینال همین 2 تا میشن. مگر اینکه fnatic بتونه dc رو ببره اونوقت باید دید چی میشه
همچین تیم هایی رو نمیشه جلوشون رو گرفت فقط باید سر در بیاری پیک چندم معمولا core میرن.
54 unique hero :-o یعنی هر role بیش از 10 هیرو :))
آقا این DC تیمش وحشیه EG رو هم میزنه
Resolut1on
وحشیه وحشی
اگر بخوام به Wings امتیاز 150 بدم به EG امتیاز 100 میدم و به DC چیزی حدود 75-85
DC با کمی درفت بهتر میتونه EG رو شکست بده و بره فینال ولی برای شکست Wings جز این که باید توی درفت چیزی برای گفتن داشته باشن ، دوبرابر همین الان هم باید توی بازی بهتر ظاهر بشن.
خوب دیگه نسخه fanatic هم به دست DC پیچیده شد
W33 بازی دوم با Invo به تنهایی از روی Fanatic رد شد
2 تا Sun عالی زد همه تماشاگرا خودشون رو به در و دیوار میزند
چه شبی به فردا شب !!!!
سوپرایز هم یه نمایش تبل و رقصه که همین الان داره انجام میشه.
پ.ن
اشتباه شد سوپرایز مثل این که یه هیرو جدید هست ، یه میمونه که که مانکی کینگ بار دستش داره!! یه انیمیشن هم باهاش بود.
که با یه آبدیت توی این پاییز میاد
امکان هم داره همون PL باشه که دوباره سازی میشه چون تو یه قسمت از انیمیشن چنتا شد.
MONKEY KING ؟؟؟؟ هیروی جدید یا remodel PL !
باید هیرو جدید باشه چون خیلی وقته که هیرو جدید نداشتیم (نه این که برای دوتا1 باشه تازه امد باشه به دوتا2 منظورم کاملا جدید هست)
چقدر شده تا الان؟ 4-5 سال؟
monkey king ::kappa::
اما عجب بازی کرد w33 با invoker
2-3 تا sun واقعا قشنگ بود
هنوزم به نظر من eg میتونه dc رو ببره و بیاد فینال
ساعت شروع بازی eg vs dc به وقت ایران کی میشه ؟
امروز بیرون کار دارم نمیخوام بازی ها رو از دست بدم
خب همون چیزی شد که گفتم .... EG هم توی LB به DC میبازه و فینال هم بین DC و Wings هست که پیش گویی اون از حد من خارجه
( البته راجع به mvp اشتباه کردم که گفتم fnatic رو میزنه )
ااایییییییولللل هیروی monkey king داره میاد ...... توی هیروهای دوتا فقط monkey king و PA رو پرستش میکنم من
پ.ن : این یه هیرو دیگس با PL فرق داره .... بیاد فقط اینو من پیک میکنم ...... فوق العادس
تیزرش هم دیدم قیافشم عالیه دقیقا همون چیزی که من میخواستم
هست و از قبل یه چیزایی راجع به اسکیلاش خونده بودم ... شدیدا شدیدا شدیدا منتظر این هیرو بودم که بیاد
ویرایش : یه چیز دیگه هم راجع به اون اسکیلش که موهاشو کند از خودش ساخت بگم ، یه فیلمی خیلی وقت پیش دیده بودم ( The Forbidden Kingdom ) یه شخصیت داشت monkey king بود اونم همین قابلیتو داشت
من حدث می زدم میپو بیشتر پیک شه ولی نه مثه اینکه همچین خبری نیست : /
بازی های امسال یه خوبی که داشته این بود که زیاد هیرو باگ نداشت ( یه 2 3 تا مثه میرانا و تیمبر اینام در حد لشارک یا ... پچ های قبل نبودن )
منم EG رو دوست داشتم بره فینال نمی دونم چرا اینطوری بود بازیشون 10 مین اول از کیل و گلد جولو بودن بعد یهو عقب می افتادن . واقعا یه چیز عجیبی بود زیاد کری Fear تعریفی نداشت مخصوصا AM اش
که در مقابل EE اصلا قبل قیاس نیست .:sm (152):
مشتاقانه منتطر بازیه EG و DC ام :smz (1):
دوستان بازی EG و Dc ساعت چنده؟
wings چطور؟
ای بابا من نمیرسم فینال رو ببینم :sm (151)::sm (151):
لطفا مباحث مربوط به هیرو MK رو توی تاپیک زیر ادامه بدید ... زیادی داره اسپم میشه
http://forum.dotabaz.com/thread2566.html#post47681
از آقا میلاد هم میخوام پست هارو منتقل کنن به تاپیک مربوطه
resolut1on با razor و w33 با mirana تیم EG رو له کردن !
به قول بچه ها resolut1on دیوانس !
dc واقعن لایک داره
همه بازیکناش خیلی خوبن
و از نظر درفت خیلی سطحشون بالاس
احتمالن بازی 2 رو هم راحت میگیرن
cant wait for final :smz (1):
فینال کی هست؟ اینطور که بوش میاد eg دوباره میخواد قهرمان بشه lol امیدوارم نشه
EG Is Keeping Dreams Alive
خاک تو سر w33.:sm (154):امیدوارم egبره بالا
وای مردم از خنده این یارو که بعد هر گیم میاد توضیح میده تنهایی با یه led ، انگار داره وضعیت اب و هوا رو توضیح میده =)):sm (114)::sm (114):
دوستان نتایج تا الان چطور بوده ؟
منظورم اینه گیم دوم رو کی زد متاسفانه از دست دادمش :sm (152):
آقا گیم دوم Dc چیشد برقا رفت اه
DC باخت :| همه هیرو های w33 بن شد :دی
تو بن ها زوم کردن روw33 هرچی بلده بن کردن:sm (71):
OH MY GOD
وجدانن این ReolutIon یه چیزی خورده