تینکری که بهholy shit نکشه تینکر نیست :D شدیدا مشتاقم میپپوت رو ببینم . اگه میشه اد کن منو
نمایش نسخه قابل چاپ
بحث کیل نیست بحث پینگ هست و اینکه ما ایرانیا اگر تو یک بازی پینگمون کم باشه همچین کاری میکنیم...بازی من حالا چه خوب چه بد به بچه ها ثابت شده و اینو واسه اعلام وجود نذاشتم :)
Meepo هم انشالله اگر عمری باقی بود یک روز 1v1 یا 5v5 میرم گیم ریپلیش رو میزام سایت...ریپلی Meepo هم در بالاترین سطح خواستید اسم w33 رو در Dotabuff سرچ کنید :)
خداییش انصافه ؟ چرا روسا که کل جامعه دوتا مینالند ازشون سرور دارند ؟ چرا ما نداریم چرا سرور دوبی رو فیکس نمیکنن :|
دقیقا من هم این برام کامل مشخص شده (ایرانی های با پینگ خوب عالی بازی میکنن) خودم اگه پینگم کم تر از 200 باشه tinker یا puck بازی میکنم معمولا هم میبرم یا اگه هم ببازم توی تیم بهترین بودم.
به امید فرداهای بهتر و پینگ بهتر !!!
بدبختانه مشکل تینکر اینه که تا زمانی که بوت نگیرین با پیغام tinker no gank idiot - report tinker pls lose mid و امثال اینا مواجه میشین :D تقریبا داستان با هیروهای mek user مثل ریزور هم همینه . البته ریزور کمی زودتر میشه گنک کرد باهاش .
تیم BBC که به خاطرش همه چیمو باختم :| خدا خیرشون نده :D
w33 بازیکن فوق العاده ایه ! مخصوصا با هیرو هایی که گفتین ولی هیچ وقت ندیدم بازیکنایی که توی پابلیک خیلی شاخ هستن توی تورنمنت های معتبر حرفی برای گفتن داشته باشن ،
دلیلشم نمیدونم شاید به خاطر اینه که فقط بازی فردی دارن و اونجور که باید نمیتونن توی شرایط سخت با تیم هماهنگ باشن ، مزیتی که بازیکنایی امثال Dendi ازش بهره میبرن !