خب حالا من میخوام یه موس بگیرم بدرد دوتا2 بخوره این موسی که الان دارم کوچیکه ...... قیمتشم خوب باشه ( زیره 200 ) ..... این موسه مد نظر منه خوبه؟ :
Razer Krait Laser Gaming Mouse - ماوس لیزری و مخصوص بازی ریزر کریت
نمایش نسخه قابل چاپ
خب حالا من میخوام یه موس بگیرم بدرد دوتا2 بخوره این موسی که الان دارم کوچیکه ...... قیمتشم خوب باشه ( زیره 200 ) ..... این موسه مد نظر منه خوبه؟ :
Razer Krait Laser Gaming Mouse - ماوس لیزری و مخصوص بازی ریزر کریت
برای بازی هایی مثل dota که MMO rpg نام دارن موس مخصوص هست که قیمتش از 250-300 فک نکنم کمتر باشه.این یه نمونه ای که سریع پیدا کردم ولی اگه بگردی فک کنم بتونی بهترشو پیدا کنی
Razer Naga 2014 MMO Gaming Mouse - ماوس لیزری مخصوص بازی ریزر ناگا 2014 MMO
برای بازی های MMO موس باید یه طوری باشه که دست ادم بتونه دورشو بگیره و دکمه 2طرف داشته باشه تا ازش بشه به عنوان hotkey استفاده کرد
موس ای هم که شما نشون دادین بیشتر به درد بازی های shooter خوبه و معمولی نه بازی های RPG یا بازی هایی که باید پشت سر هم از کلید استفاده کرد.
(اگه میخواین خیلی خوب خرج کنین یکی از موس هایی که واقعا عالیه و من خودم تا ماه دیگه فک کنم بگیرم اینه : http://www.digikala.com/Product/DKP-...گا-اپیک .) در هر حال نظرم رو گفتم.
من شکل موس برام مهمتره چون اگه توی دستم جا نشه بدرد نمیخوره ( چه 10 تومن چه 500 تومن ) .... اینی هم که انتخاب کردم به نظر من هم خیلی قیمتش مناسبه هم خوش دسته ...... بازم مهم بازیکنه ؛ طرف بهترین تجهیزاتو داره اصلا بازی بلد نیست ، اونوقت ما با این موس اینجوری بازی میکنیم .... اینم بگم که زیاد خرج کردن تو این مورد فقط هدر دادن پوله
موس Naga 2014 که دوستمون معرفی کرد بهتر موس حالا حاضر توی دنیا هست که قیمتش 320 هست . البته با پولی که تو میخوای هیزنه کنی بهترین گذینه Razer Abyssus 3.5G 3500Dpi Gaming Mouse با قیمت 150 تومن و گارانتی اگه میتونی بیشتر هزینه کنی DEATHADDER قیمت 215 تومن یکی از موس های عالی هست یعنی حرف نداره. همه این هایی که معرفی کردم از razer هست.
Steelseries Rival Optical Mouse هم همون موس dota 2 هست فقط بدون آیتم doom و بدونه ادیت dota 2 با قیمت 280 تومن .
ویرایش: این رو اضافه کنم موس naga 2014 سیمیش از وایرلس بهتر و 200 تومن ارزون تر هست.
فرق ادیت دوتا2ش با معمولیش چیه؟
STEELSERIES RIVAL OPTICAL MOUSE
بهینه شده برای استفاده طولانی مدت بدون خستگی دست. دارای پروفایل مخصوص dota 2 برای تنظیم کلیک ها و کلید ها. داشتن آیتم doom. عرق گیر مخصوص + پد خصوص dota 2
همین الان دیدم این موس دوباره تولید شده البته قیمتش از 70 دلار شده 90 دلار !!! خود سایتش با ارسال تا ایران با هواپیما زده 107 دلار گرون در میاد :|.
باید به اون طرف بگم ببینم این بار چند در میاد اگه بخواد بیاره.
واقعا ارزش داره ادم 300-400 تومان بده بابات یه موس که بیاد با نت ایران بازی کنه ؟!!!! کسی این موس واسش واقعا توی بازی براش تاثیر داره که پینگش بین 20-60 باشه
سلام دوستان
کسی عکس اچ دی از هیرو مگنوس نداره
فیلتر شکنم تموم شده نمیتونم بگیرمش
این هیروهارم اگه دارید بدید ویورر و امبر اسپیریت